म्हारा हरिया बन रा सुवटिया तने राम मिले तो कहिजे रे भजन लिरिक्स
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया तने राम मिले तो कहिजे रे भजन लिरिक्स, Mhara Hariya Ban Ra Suvtiya Bhajan Lyrics
।। दोहा ।।
पाप कर्म को छोड़ दे, फिर चिंता नहीं होय।
मानो सारे जगत में, शत्रु रहा ना कोई।
~ म्हारा हरिया बन रा सुवटिया ~
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया,
तने राम मिले तो कहिजे रे।
राम मिले तो कहिजे रे,
घनश्याम मिले तो कहिजे रे।
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया,
तने राम मिले तो कहिजे रे।
पांच तत्व का बणिया पिंजरा,
ज्यामे बैठ्यो रिज्ये रे।
यो पिंजरों अब भयो पुराणों,
नित नई खबरां दिज्ये रे।
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया,
तने राम मिले तो कहिजे रे। टेर। ….
इस पिंजरे के दस दरवाजा,
आतो जातो रहिजे रे।
अरे रामनाम की भरले नोका,
नित भजना में रहीज्ये रे।
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया,
तने राम मिले तो कहिजे रे। टेर। ….
काम क्रोध मद लोभ त्याग ने,
गुरु चरणा में रहीज्ये रे।
मीरा के प्रभु गिरधर नागर,
चित चरणा में रहीज्ये रे।
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया,
तने राम मिले तो कहिजे रे। टेर। ….
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया,
तने राम मिले तो कहिजे रे।
राम मिले तो कहिजे रे,
घनश्याम मिले तो कहिजे रे।
जरूर पढ़ें :- पैसो प्यारो रे दुनिया ने लागे मोहन खारो
जरूर पढ़ें :- देख तेरे ही मन मंदिर में
rajasthani chetawani bhajan lyrics
~ Mhara Hariya Ban Ra Suvtiya ~
mhara hariya ban ra suvatiya,
tane ram mile to kahije re.
ram mile to kahije re,
ghanshyam mile to kahije re.
mhara hariya ban ra suvatiya,
tane ram mile to kahije re.
panch tatv ka baniya pinjra,
jyame baithyo rijye re.
yo pinjro ab bhayo purano,
nit nai khabara dijye re.
mhara hariya ban ra suvatiya,
tane ram mile to kahije re.
in pinjre ke das darvaja,
aato jato rahije re.
are ram naam ki bharle noka,
nit bhajna me rahijye re.
mhara hariya ban ra suvatiya,
tane ram mile to kahije re.
kam krodh mad lobh tyag ne,
guru charna me rahijye re.
meera ke prabhu girdhar naagar,
chit charna me rahijye re.
mhara hariya ban ra suvatiya,
tane ram mile to kahije re.
mhara hariya ban ra suvatiya,
tane ram mile to kahije re.
ram mile to kahije re,
ghanshyam mile to kahije re.
mhara hariya ban ra suvatiya,
tane ram mile to kahije re.
जरूर पढ़ें :- ओम है जीवन हमारा ओम प्राण आधार
जरूर पढ़ें :- दया कर दान भक्ति का
राजस्थानी चेतावनी भजन लिरिक्स
~ म्हारा हरिया बन रा सुवटिया ~
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया,तने राम मिले तो कहिजे रे।
राम मिले तो कहिजे रे,घनश्याम मिले तो कहिजे रे।
पांच तत्व का बणिया पिंजरा,ज्यामे बैठ्यो रिज्ये रे।
यो पिंजरों अब भयो पुराणों, नित नई खबरां दिज्ये रे।
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया, तने राम मिले तो कहिजे रे। टेर। ….
इस पिंजरे के दस दरवाजा,आतो जातो रहिजे रे।
अरे रामनाम की भरले नोका,नित भजना में रहीज्ये रे।
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया,तने राम मिले तो कहिजे रे। टेर। ….
काम क्रोध मद लोभ त्याग ने,गुरु चरणा में रहीज्ये रे।
मीरा के प्रभु गिरधर नागर,चित चरणा में रहीज्ये रे।
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया,तने राम मिले तो कहिजे रे। टेर। ….
म्हारा हरिया बन रा सुवटिया,तने राम मिले तो कहिजे रे।
राम मिले तो कहिजे रे, घनश्याम मिले तो कहिजे रे।
विष्णु महाराज का भजन
भजन :- म्हारा हरिया बन रा सुवटिया |
गायक :- विष्णु महाराज |
लेबल :- PMD Studio Official |
जरूर पढ़ें :- प्रेमी बनकर प्रेम से
जरूर पढ़ें :- जय भगवति देवि नमो वरदे