पैसो प्यारो रे दुनिया ने लागे मोहन खारो भजन लिरिक्स | Paiso Pyaro Re Bhajan Lyrics

262

पैसो प्यारो रे दुनिया ने लागे मोहन खारो भजन लिरिक्स

पैसो प्यारो रे दुनिया ने लागे मोहन खारो भजन लिरिक्स, Paiso Pyaro Re Bhajan Lyrics, marwadi Chetavani Bhajan

।। दोहा ।।
पाप कर्म को छोड़ दे फिर चिंता नहीं होय।
मानो सारे जगत में शत्रु रहा न कोय।


~ पैसो प्यारो रे ~

पैसो प्यारो रे ,
दुनिया ने लागे मोहन खारो रे।


पैसा सु नर लागे प्यारो ,
जु काजल जु कालो रे।
बिन पैसा बिन घर को ,
माटी लागे खारो रे।
पैसो प्यारो रे ,
दुनिया ने लागे मोहन खारो रे। टेर। …..


पैसा ने तो आदर देवे ,
आगे आप पधारो जी।
निर्धन ऊभो ढुक ढुक जोवे ,
खबर ने पूछे रे।
पैसो प्यारो रे ,
दुनिया ने लागे मोहन खारो रे। टेर। …..


पैसा से तो अँधा लूला ,
खोड़ा भी परणीजे।
बिन पैसा यो छेल छबीलो ,
फिरे कंवारो रे।
पैसो प्यारो रे ,
दुनिया ने लागे मोहन खारो रे। टेर। …..


पैसा खातिर परमेश्वर की ,
सो सो सोगन खावे रे।
प्राण प्यारे ने छोड़ पुरुष ,
परदेशा जावे रे।
पैसो प्यारो रे ,
दुनिया ने लागे मोहन खारो रे। टेर। …..


राजू राम जी फरमावे जी ,
झूठ वचन मत खावो रे।
झूठा वचन खावो तो ,
सीधा नरक जावो रे।
पैसो प्यारो रे ,
दुनिया ने लागे मोहन खारो रे। टेर। …..


जरूर पढ़ें :- देख तेरे ही मन मंदिर में 

जरूर पढ़ें :- ओम है जीवन हमारा

marwadi desi Chetavani Bhajan Lyrics

~ Paiso Pyaro Re ~

Paiso pyaro re,
duniya ne lage mohan kharo re.


paisa su nar lage pyaro,
ju kajal ju kalo re.
bin paisa bin ghar ko,
mati lage kharo re.
paiso pyaro re,
duniya ne lage mohan kharo re.


paisa ne to aadar deve,
aage aap padharo ji.
nirdhan ubho dhuk dhuk jove,
khabar ne puche re.
paiso pyaro re,
duniya ne lage mohan kharo re.


paisa se to andha lula,
khoda bhi parnije.
bin paisa yo chhel chabilo,
fire kanvaro re.
paiso pyaro re,
duniya ne lage mohan kharo re.


paisa khatir parmeshwar ki,
so so sogan chhod purush ,
pardesha jave re.
paiso pyaro re,
duniya ne lage mohan kharo re.


raju ram ji farmave ji,
jhuth vachan mat khavo re.
jhutha vachan khavo to,
sidha narak javo re.
paiso pyaro re,
duniya ne lage mohan kharo re.


जरूर पढ़ें :- दया कर दान भक्ति का

जरूर पढ़ें :- प्रेमी बनकर प्रेम से

मारवाड़ी देसी चेतावनी भजन लिरिक्स

~ पैसो प्यारो रे ~

पैसो प्यारो रे ,दुनिया ने लागे मोहन खारो रे।

पैसा सु नर लागे प्यारो ,जु काजल जु कालो रे।
बिन पैसा बिन घर को ,माटी लागे खारो रे।
पैसो प्यारो रे ,दुनिया ने लागे मोहन खारो रे। टेर। …..

पैसा ने तो आदर देवे ,आगे आप पधारो जी।
निर्धन ऊभो ढुक ढुक जोवे ,खबर ने पूछे रे।
पैसो प्यारो रे ,दुनिया ने लागे मोहन खारो रे। टेर। …..

पैसा से तो अँधा लूला ,खोड़ा भी परणीजे।
बिन पैसा यो छेल छबीलो ,फिरे कंवारो रे।
पैसो प्यारो रे ,दुनिया ने लागे मोहन खारो रे। टेर। …..

पैसा खातिर परमेश्वर की ,सो सो सोगन खावे रे।
प्राण प्यारे ने छोड़ पुरुष ,परदेशा जावे रे।
पैसो प्यारो रे ,दुनिया ने लागे मोहन खारो रे। टेर। …..

राजू राम जी फरमावे जी ,झूठ वचन मत खावो रे।
झूठा वचन खावो तो ,सीधा नरक जावो रे।
पैसो प्यारो रे ,दुनिया ने लागे मोहन खारो रे। टेर। …..

piru verana bhajan lyrics

भजन :- पैसो प्यारो रे
गायक :- गोविन्द माली
लेबल :- PMD Studio Official

जरूर पढ़ें :- जय भगवति देवि नमो वरदे

जरूर पढ़ें :- दर्शन दे गई एक छोटी सी कन्या

पिछला लेखदेख तेरे ही मन मंदिर में बसा हुआ भगवान भजन लिरिक्स | Dekh Tere Man Mandir Me Basa Hua Bhagwan Bhajan Lyrics
अगला लेखम्हारा हरिया बन रा सुवटिया तने राम मिले तो कहिजे रे भजन लिरिक्स | Mhara Hariya Ban Ra Suvtiya Bhajan Lyrics