चार पेड़ा रो रथड़ो बणायो भजन लिरिक्स | Char Peda ro Rathdo Banayo Bhajan Lyrics

703

चार पेड़ा रो रथड़ो बणायो भजन लिरिक्स

चार पेड़ा रो रथड़ो बणायो भजन लिरिक्स, Char Peda ro Rathdo Banayo Bhajan Lyrics, श्री कृष्णा भजन लिरिक्स

।। दोहा ।।
या अनुरागी चित्त की, गति समुझै नहिं कोइ।
ज्यौं-ज्यौं बूड़ै स्याम रँग, त्यौं-त्यौं उज्जलु होई॥


~ चार पेड़ा रो रथड़ो बणायो ~

चार पेड़ा रो रथडो बणायो ,
रथड़ा रा पय्या निकल जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने।
गोकुल रा वासी रे मथुरा रा वासी,
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने।


माथा री चुनड़ उड़ उड़ जावे,
गजरा रो फूल बिखर जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …


माथा री रकड़ी खुल खुल जावे,
नथड़ी रा नगीना निकल जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …


काना रा कुंडल खुल खुल जावे,
पगलिया रा झांझर मारा खुल जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …


हाथा रा चुड़ला उड़ उड़ जावे ,
चुड़ला रा मोती बिखर जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …


श्याम सुन्दर मारो केणो नहीं माने ,
मनड़ा रा मोती बिखर जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …


राधारुक्मन जी केणो मारो मानो,
अरे मायरा री टेम निकल जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …


जरूर पढ़ें :- राम लखन माता जानकी

जरूर पढ़ें :- मत भूलो श्री श्याम नाम को

Shri Krishna Hindi Bhajan Lyrics

~ Char Peda ro Rathdo Banayo ~

Char peda ro rathdo banayo,
rathda ra payya nikal jasi.
dhire dhire hako thara rathda ne.
gokul ra vasi re mathura ra vasi,
dhire dhire hako thara rathda ne.


matha ri chunad ud ud jave,
gajra ro ful bikhar jasi.
dhire dhire hako thara rathda ne.


matha ri rakadi khul khul jave,
nathadi ra nagina nikal jasi.
dhire dhire hako thara rathda ne.


kana ra kundal khul khul jave,
pagaliya ra jhanjhar mara khul jasi.
dhire dhire hako thara rathda ne.


hatha ra chudala ud ud jave,
chudala ra moti bikhar jasi.
dhire dhire hako thara rathda ne.


shyam sundar maro keno nhi mane,
manada ra moti bikhar jasi.
dhire dhire hako thara rathda ne.


rahda rukman ji keno maro mano,
are mayra ri tem nikal jasi.
dhire dhire hako thara rathda ne.


जरूर पढ़ें :- आज तो राधे रानी ने

जरूर पढ़ें :- में रोज निहारु झांकी 

श्री कृष्णा भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ चार पेड़ा रो रथड़ो बणायो ~

चार पेड़ा रो रथडो बणायो ,रथड़ा रा पय्या निकल जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने।
गोकुल रा वासी रे मथुरा रा वासी,
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने।

माथा री चुनड़ उड़ उड़ जावे,गजरा रो फूल बिखर जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …

माथा री रकड़ी खुल खुल जावे,नथड़ी रा नगीना निकल जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …

काना रा कुंडल खुल खुल जावे,पगलिया रा झांझर मारा खुल जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …

हाथा रा चुड़ला उड़ उड़ जावे ,चुड़ला रा मोती बिखर जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …

श्याम सुन्दर मारो केणो नहीं माने ,मनड़ा रा मोती बिखर जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …

राधारुक्मन जी केणो मारो मानो,अरे मायरा री टेम निकल जासी।
धीरे धीरे हाको थारा रथड़ा ने। टेर। …

Madhubala Rao Bhajan Lyrics

भजन :- चार पेड़ा रो रथड़ो बणायो
गायिका :- मधुबाला राव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- शीश के दानी महाबलवानी

जरूर पढ़ें :- कभी ना कभी मेरा श्याम सलोना

पिछला लेखराम लखन माता जानकी मैंने सपने में देखा भजन लिरिक्स | Ram Lakhan Mata Janki Maine Sapne Me Dekha Bhajan Lyrics
अगला लेखमायरो भरेगो म्हारो नन्द किशोर लिरिक्स | Mayaro Bharego Mharo Nand Kishor Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें