म्हाने सालासर ले चालो कोई आज भजन लिरिक्स | Mhane Salasar Le Chalo Koi aaj Bhajan Lyrics

383

म्हाने सालासर ले चालो कोई आज भजन लिरिक्स

म्हाने सालासर ले चालो कोई आज भजन लिरिक्स, Mhane Salasar Le Chalo Koi aaj Bhajan Lyrics

।। दोहा ।।
हनुमत तेरी धाक से ,धूजे लंका कोट।
पायक हो श्री राम के, बाला पेरो लाल लंगोट।


~ बुलावे बाबो बजरंगी ~

म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी।
चालो चालो जी ले चालो म्हाने आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी।


मकराणो को मंदिर थारो ,
ध्वजा फरुके भारी।
दर्शन करके द्वारे थारे ,
आवे नर और नारी।
अंखिया तरसे जी ,
दर्शन बिना आज।
बुलावे बाबो बजरंगी।
म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी। टेर। ….


पवनपुत्र अंजनी के लाला ,
शिवशंकर अवतारी।
बजरंगी है नाम तिहारो ,
राम के आज्ञाकारी।
म्हे तो जावांगा जी ,
दर्शन करने आज।
बुलावे बाबो बजरंगी।
म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी। टेर। ….


लाल लाल है रूप तिहारो ,
लाल लंगोटा धारी।
ऐसी सुन्दर शोभा थारी ,
म्हाने लागे प्यारी।
मनड़ो माने कोनी ,
दर्शन बिना आज।
बुलावे बाबो बजरंगी।
म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी। टेर। ….


दास थारे चरणा को सेवक ,
अर्जी सुणो थे म्हारी।
दूर करो दुःख म्हारा बाबा ,
आया शरण तिहारी।
म्हारी भवसागर से नैया ,
करदो पार।
बुलावे बाबो बजरंगी।
म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी। टेर। ….


जरूर पढ़े :- बजरंग बाला जपु थारी माला

जरूर पढ़े :- जय जय जय बजरंगबली

Salasar Balaji Bhajan Hindi Lyrics

~ Mhane Salasar Le Chalo Koi aaj ~

Mhane Salasar le chalo koi aaj,
bulave babo bajrangi.
chalo chalo ji le chalo mhane aaj,
bulave babo bajrangi.


makrano ko mandir tharo,
dhwaja faruke bhari.
darshan karke dware thare,
aave nar or nari.
ankhiya tarse ji,
darshan bina aaj.
bulave babo bajrangi.
Mhane Salasar le chalo koi aaj,
bulave babo bajrangi.


pavan putra anjani ke lala,
shivshankar avtari.
bajrangi hai naam tiharo,
ram ke aagyakari.
mhe to javanga ji,
darshan karne aaj.
bulave babo bajrangi.
Mhane Salasar le chalo koi aaj,
bulave babo bajrangi.


lal lal hai rup tiharo,
lal langota dhari.
aisi sundar shobha thari,
mhane lage pyari.
mando mane koni ,
darshan bina aaj.
Mhane Salasar le chalo koi aaj,
bulave babo bajrangi.


daas thare charna ko sevak,
arji suno the mhari.
dur karo dukh mhara baba,
aaya sharan tihari.
mhari bhavsagar se naiya,
kardo paar.
Mhane Saalasar le chalo koi aj,
bulave babo bajrangi.


जरूर पढ़े :- महावीर तुम्हारे द्वारे पर एक दास भिखारी

जरूर पढ़े :- पवन पुत्र हनुमान संजीवन बूटी ले आओ

सालासर बालाजी भजन लिरिक्स

~ म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ~

म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी।
चालो चालो जी ले चालो म्हाने आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी।

मकरणो को मंदिर थारो ,ध्वजा फरुके भारी।
दर्शन करके द्वारे थारे ,आवे नर और नारी।
अंखिया तरसे जी ,दर्शन बिना आज।
बुलावे बाबो बजरंगी।
म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी। टेर। ….

पवनपुत्र अंजनी के लाला ,शिवशंकर अवतारी।
बजरंगी है नाम तिहारो ,राम के आज्ञाकारी।
म्हे तो जावांगा जी ,दर्शन करने आज।
बुलावे बाबो बजरंगी।
म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी। टेर। ….

लाल लाल है रूप तिहारो ,लाल लंगोटा धारी।
ऐसी सुन्दर शोभा थारी ,म्हाने लागे प्यारी।
मनड़ो माने कोनी ,दर्शन बिना आज।
बुलावे बाबो बजरंगी।
म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी। टेर। ….

दास थारे चरणा को सेवक ,अर्जी सुणो थे म्हारी।
दूर करो दुःख म्हारा बाबा ,आया शरण तिहारी।
म्हारी भवसागर से नैया ,करदो पार।
बुलावे बाबो बजरंगी।
म्हाने सालासर ले चालो कोई आज ,
बुलावे बाबो बजरंगी। टेर। ….

vijay soni ke bhajan

भजन :- बुलावे बाबो बजरंगी
गायक :- विजय सोनी
लेबल :- राजस्थानी भजन लिरिक्स

जरूर पढ़े :- लहर लहर लहराए रे झंडा 

जरूर पढ़े :- आज हनुमान जयंती है

DOWNLOAD BHAJAN IMAGE

पिछला लेखबजरंग बाला जपु थारी माला भजन लिरिक्स | Bajrang Bala Japu Thari Mala Bhajan Lyrics
अगला लेखबजरंगबली तेरा हम दर्श अगर पाएं भजन लिरिक्स | bajrang bali tera darsh agar paye lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें