चढ़ो चढ़ो साडू का जाया भजन लिरिक्स | Chado Chado Sau Ka Jaya Bhajan Lyrics

439

चढ़ो चढ़ो साडू का जाया भजन लिरिक्स

चढ़ो चढ़ो साडू का जाया भजन लिरिक्स, Chado Chado Sau Ka Jaya Bhajan देवनारायण भगवान के भजन

।। दोहा ।।
मां साडू का लाडला, भुणा जी का बीर।
गाया चराता आविया, खारी नदी की तीर।


~ चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ~

चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ,
आप चड्या मारो काज सरे।
माता साडू पिता भोज ने ,
राणी पीपल याद करे।


मालासेरी माला डुंगरिया ,
ज्यामे धणी अवतार लियो।
पत्थर फुट कवला में आया ,
या दुनिया विश्वास करें।
चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ,
आप चड्या मारो काज सरे। टेर। ….


किण ने केवु किण ने पुकारू,
आप बिना मारो प्राण पड़े।
नुगरा के पासे दुरा राखज्यो,
देव धणी मेरी विनती सुणे।
चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ,
आप चड्या मारो काज सरे। टेर। ….


के लख बरजु के लख सिवरु ,
देव धणी मारी विनती सुणो।
विनती सुणो धणी बेगा पधारो,
भक्त थाने अरदास करे।
चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ,
आप चड्या मारो काज सरे। टेर। ….


कलजुग भीड़ चढो धनी देवा ,
थाने माता साडू याद करे।
भेरू लाल भक्ति का दाता,
मारा देव धणि ने अर्ज करे।
चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ,
आप चड्या मारो काज सरे। टेर। ….


जरूर पढ़े :- मारे गुरुदेव घर आया जी

जरूर पढ़े :- फस गयो मकड़ी का झाला

Dev narayan Bhagwan Ke Bhajan Lyrics

~ Chado Chado Sau Ka Jaya ~

chado chado sadu ka jaya ,
aap chadya maro kaj sare.
mata sadu pita bhoj ne,
rani pipal yaad kare.


malaseri mala dungariya,
jyame dhani avatar liyo.
pathar fut kavla me aaya,
ya duniya vishvas kare.
chado chado sadu ka jaya ,
aap chadya maro kaj sare.


kin ne kevu kin ne pukaru,
aap bina maro pran pade.
nugara ke paase dura rakhjyo,
dev dhani meri vinati sune.
chado chado sadu ka jaya ,
aap chadya maro kaj sare.


ke lakh baraju ke lakh sivru,
dev dhani mari vinati suno.
vinati suno dhani bega padharo,
bhakt thane ardas kare.
chado chado sadu ka jaya ,
aap chadya maro kaj sare.


kaljug bhid chado dhani deva,
thane mata sadu yaad kare.
bheru lal bhakti ka data,
mara dev dhani ne arj kare.
chado chado sadu ka jaya ,
aap chadya maro kaj sare.


जरूर पढ़े :- सुरता रंग महल चाल

जरूर पढ़े :- पांच गाँव मारे पांडवों ने देवो

देवनारायण भगवान के भजन लिरिक्स

~ चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ~

चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ,आप चड्या मारो काज सरे।
माता साडू पिता भोज ने ,राणी पीपल याद करे।

मालासेरी माला डुंगरिया ,ज्यामे धणी अवतार लियो।
पत्थर फुट कवला में आया ,या दुनिया विश्वास करें।
चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ,आप चड्या मारो काज सरे। टेर। ….

किण ने केवु किण ने पुकारू,आप बिना मारो प्राण पड़े।
नुगरा के पासे दुरा राखज्यो,देव धणी मेरी विनती सुणे।
चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ,आप चड्या मारो काज सरे। टेर। ….

के लख बरजु के लख सिवरु ,देव धणी मारी विनती सुणो।
विनती सुणो धणी बेगा पधारो,भक्त थाने अरदास करे।
चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ,आप चड्या मारो काज सरे। टेर। ….

कलजुग भीड़ चढो धनी देवा ,थाने माता साडू याद करे।
भेरू लाल भक्ति का दाता,मारा देव धणि ने अर्ज करे।
चढ़ो चढ़ो साडू का जाया ,आप चड्या मारो काज सरे। टेर। ….

भेरूपुरी सोपुरा के भजन

भजन :- चढ़ो चढ़ो साडू का जाया
गायक :- भेरुपुरी सोपुरा
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़े :- चार पंडित काशी से आया

जरूर पढ़े :- नीमा जी थारे घर नारायण आयो

पिछला लेखभजन कर छोड़ जगत का नाता भजन लिरिक्स | Bhajan Kar Chod Jagat Ka Nata Bhajan Lyrics
अगला लेखकन्हैया कन्हैया पुकारा करेंगे भजन लिरिक्स | Kanhaiya Kanhaiya Pukara Karenge Bhajan Lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

16 − fourteen =