रूड़ो रूपालो थारो देवरो भेरुजी भजन लिरिक्स | Rudo Rupalo Tharo Devro Bhajan Lyrics

5910

रूड़ो रूपालो थारो देवरो भेरुजी भजन लिरिक्स

रूड़ो रूपालो थारो देवरो भेरुजी भजन लिरिक्स, Rudo Rupalo Tharo Devro Khajuriya Shyam Bhajan Lyrics

~ रूड़ो रूपालो थारो देवरो ~

रूड़ो रूपालो थारो देवरो भैरुजी ,
रूड़ो थारो दरबार।
भेरू जी थारे शरणे आया वो।


शरणे आया री लजिया राखजो भेरुजी ,
राखो हिवड़े लगाय।
भेरू जी थारे शरणे आया वो। टेर। …


खजुरिया में भारी बणियो देवरो भेरुजी ,
दुखी भक्ता री कीजो सहाय।
भेरू जी थारे शरणे आया वो। टेर। …


दुःखिया आवे वो देवळ माय ने भेरुजी ,
दुःखिया रा दुखड़ा मिटाय।
भेरू जी थारे शरणे आया वो। टेर। …


रूडी बांजडली आवे द्वार पे भेरुजी ,
बांजडली रे पालणीया बँधाय।
भेरू जी थारे शरणे आया वो। टेर। …


लूला लंगड़ा तो आवे द्वार पे भेरुजी ,
लूला ने तो पगलिया दिराय।
भेरू जी थारे शरणे आया वो। टेर। …


जरूर पढ़े :- राम गुण गायो नहीं आय करके

जरूर पढ़े :- दिन नीके बीते जाते है

Khajuriya Shyam Bhajan Lyrics

~ Rudo Rupalo Tharo Devro ~

Rudo Rupalo tharo devro bheruji,
rudo tharo darbar.
bheruji thare sharne aaya wo.


sharne aaya ri lajiya rakhjo bheruji,
rakho hivde lagay.
bheruji thare sharne aaya wo.


khajuriya me bhari baniyo devro bheruji,
dukhi bhakta ri kijo sahay .
bheruji thare sharne aaya wo.


dukhiya aave wo deval may ne bheruji,
dukhiya ra dukhda mitay.
bheruji thare sharne aaya wo.


rudi banjdali aave dwar pe bheruji,
banjadali re palniya bandhay.
bheruji thare sharne aaya wo.


lula langada to aave dwar pe bheruji,
lula ne to pagaliya diray.
bheruji thare sharne aaya wo.


जरूर पढ़े :- भजले क्यों न राधे कृष्णा

जरूर पढ़े :- हे पिंजरे की मैना भजन करले

खजुरिया भेरुजी भजन लिरिक्स

~ रूड़ो रूपालो थारो देवरो ~

रूड़ो रूपालो थारो देवरो भैरुजी ,रूड़ो थारो दरबार।
भेरू जी थारे शरणे आया वो।

शरणे आया री लजिया राखजो भेरुजी ,राखो हिवड़े लगाय।
भेरू जी थारे शरणे आया वो। टेर। …

खजुरिया में भारी बणियो देवरो भेरुजी ,दुखी भक्ता री कीजो सहाय।
भेरू जी थारे शरणे आया वो। टेर। …

दुःखिया आवे वो देवळ माय ने भेरुजी ,दुःखिया रा दुखड़ा मिटाय।
भेरू जी थारे शरणे आया वो। टेर। …

रूडी बांजडली आवे द्वार पे भेरुजी ,बांजडली रे पालणीया बँधाय।
भेरू जी थारे शरणे आया वो। टेर। …

लूला लंगड़ा तो आवे द्वार पे भेरुजी ,लूला ने तो पगलिया दिराय।
भेरू जी थारे शरणे आया वो। टेर। …

Bhagwat Suthar Bhajan Lyrics

भजन :- रूड़ो रूपालो थारो देवरो
गायक :- भगवत सुथार
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़े :- आवो भाई सब मिल बोलो

जरूर पढ़े :- नटवर नागर नंदा

पिछला लेखराम गुण गायो नहीं आय करके भजन लिरिक्स | Ram Gun Gayo Nahi Aay Karke Bahjan Lyrics
अगला लेखश्री वृंदावन धाम अपार रटे जा राधे राधे भजन लिरिक्स | vrindavan dham apaar jape ja radhe radhe Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें