दुनिया अजब अनोखी बाता अण वेति पकडे भजन लिरिक्स | Duniya Ajab Anokhi Bata Anveti Pakde Bhajan Lyrics

1299

दुनिया अजब अनोखी बाता अण वेति पकडे भजन लिरिक्स

दुनिया अजब अनोखी बाता अण वेति पकडे भजन लिरिक्स, Duniya Ajab Anokhi Bata Anveti Pakde Bhajan Lyrics

~ दुनिया अजब अनोखी ~

दुनिया अजब अनोखी रे ,
बाता अण वेति पकडे।


ताकत वाला मनका सु तो ,
कोई नहीं लड़े।
बिना गुणा का जिव ने तो ,
सबकी सुननी पड़े।
दुनिया अजब अनोखी रे ,
बाता अण वेति पकडे। टेर। …


कुआ में कुत्तो पड़ जावे तो ,
खाली करणो पड़े।
तालाब माई मनक मरे तो ,
कई नहीं करणो पड़े।
दुनिया अजब अनोखी रे ,
बाता अण वेति पकडे। टेर। …


चाय माई माकी पड़े तो ,
चाय ढोलणी पड़े।
घी माई माकी पड़े तो ,
वाने काडनी पड़े।
दुनिया अजब अनोखी रे ,
बाता अण वेति पकडे। टेर। …


आपणा जस्या ने बैंक में ,
ऊबो रेणो पड़े।
पैसा वाला का नोट बदल ग्या ,
वाने कुण पकडे।
दुनिया अजब अनोखी रे ,
बाता अण वेति पकडे। टेर। …


बन्दुक वाला चोर ने रुकमा ,
हाथा सु देणी पड़े।
भूखा मरता मक्किया तोड़ ले तो ,
पेस्य करणी पड़े।
दुनिया अजब अनोखी रे ,
बाता अण वेति पकडे। टेर। …


कहे उंकार सत्संग में बुलावे ,
माने जानो ही पड़े।
कई ह्रदय का जोड़िया पर ,
गाणो ही पड़े।
दुनिया अजब अनोखी रे ,
बाता अण वेति पकडे। टेर। …


जरूर पढ़े :- गुरु शब्दा रो जीके लागो झटको

जरूर पढ़े :-  साधो भाई सतगुरु तार लियो 

Chetavani Nirguni bhajan Lyrics

~ Duniya Ajab Anokhi Bata Anveti Pakde ~

Duniya Ajab Anokhi re,
baata an beti pakade.


Takat Wala manka su to,
koi nhi lade.
bina guna ka jiv ne to ,
sabaki sunani pade.
Duniya Ajab Anokhi re,
baata an beti pakade.


kua me kutto pad jave to ,
khali karno pade.
talab maai manak mare to,
kai nhi karno pade.
Duniya Ajab Anokhi re,
baata an beti pakade.


chay mai maki pade to,
chay dholani pade.
ghee mai maki pade to,
vane kadani pade.
Duniya Ajab Anokhi re,
baata an beti pakade.


aapna jasya ne bank me,
ubo reno pade.
paisa wala ka not badal gya,
vane kun pakade.
Duniya Ajab Anokhi re,
baata an beti pakade.


banduk wala chor ne rukma,
hatha su deni pade.
bhukha marta makkiya tod le to,
pesya karni pade.
Duniya Ajab Anokhi re,
baata an beti pakade.


kahe unkar satsang me bulave,
mane jano hi pade.
kai harday ka jodiya par ,
gano hi pade.
Duniya Ajab Anokhi re,
baata an beti pakade.


जरूर पढ़े :-  मारे गुरुदेव घर आया जी आनंद भयो

जरूर पढ़े :- साधु भाई ऐसा अण घड ध्याया

निर्गुणी चेतावनी भजन लिरिक्स

~ दुनिया अजब अनोखी बाता अणवेति पकडे ~

दुनिया अजब अनोखी रे ,बाता अण वेति पकडे।

ताकत वाला मनका सु तो ,कोई नहीं लड़े।
बिना गुणा का जिव ने तो ,सबकी सुननी पड़े।
दुनिया अजब अनोखी रे ,बाता अण वेति पकडे। टेर। …

कुआ में कुत्तो पड़ जावे तो ,खाली करणो पड़े।
तालाब माई मनक मरे तो ,कई नहीं करणो पड़े।
दुनिया अजब अनोखी रे ,बाता अण वेति पकडे। टेर। …

चाय माई माकी पड़े तो ,चाय ढोलणी पड़े।
घी माई माकी पड़े तो ,वाने काडनी पड़े।
दुनिया अजब अनोखी रे ,बाता अण वेति पकडे। टेर। …

आपणा जस्या ने बैंक में ,ऊबो रेणो पड़े।
पैसा वाला का नोट बदल ग्या ,वाने कुण पकडे।
दुनिया अजब अनोखी रे ,बाता अण वेति पकडे। टेर। …

बन्दुक वाला चोर ने रुकमा ,हाथा सु देणी पड़े।
भूखा मरता मक्किया तोड़ ले तो ,पेस्य करणी पड़े।
दुनिया अजब अनोखी रे ,बाता अण वेति पकडे। टेर। …

कहे उंकार सत्संग में बुलावे ,माने जानो ही पड़े।
कई ह्रदय का जोड़िया पर ,गाणो ही पड़े।
दुनिया अजब अनोखी रे ,बाता अण वेति पकडे। टेर। …

Jagdish Vaishnav Bhajan

भजन :- दुनिया अजब अनोखी
गायक :- जगदीश वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़े :- साधो भाई जाग्रत बड़ा झबाका

जरूर पढ़े :- साधो भाई वे रावल मस्ताना

पिछला लेखगुरु शब्दा रो जीके लागो झटको भजन लिरिक्स | Guru Shabda Ro Jeeke Lago Jhatako Bhajan Lyrics
अगला लेखमाने दर्शन दो महावीर पवन सूत अंजनी के लाला भजन लिरिक्स | Maane Darshan Do Mahaveer Pavan Sut Anjani Ke Lala Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

8 + 18 =