गुरु शब्दा रो जीके लागो झटको भजन लिरिक्स | Guru Shabda Ro Jeeke Lago Jhatako Bhajan Lyrics

575

गुरु शब्दा रो जीके लागो झटको भजन लिरिक्स

गुरु शब्दा रो जीके लागो झटको भजन Guru Shabda Ro Jeeke Lago Jhatako Satguru Mahima Nirguni Bhajan Lyrics

।। दोहा ।।
चलती चाकी देखि के दिया कबीरा रोय ।
दुई पाटन के बीच में साबुत बचा न कोय ॥


~ गुरु शब्दा रो जीके लागो झटको ~

भरम मिटाय ब्रहम दर्शाये ,
खुले तुरंत तालो घटको।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको।


माया जाल सु दूर हट जावे ,
आछी बुरी सहन कर जावे।
क्षमा शील शुध्द वाणी बोले ,
नहीं बोले वो भर बटको।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको। टेर। ..


ज्योति में ज्योति प्रकाश मिलावे ,
मईला ने मार मर्द बन जावे।
गुरुसेन को मिले इशारो ,
होवे ख़तम खट पर खटको।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको। टेर। ..


सूरत तार में तार मिलावे ,
मन और प्रवचन को संग करावे।
अमर भजन संग चढ़े आकाशा ,
पि प्यालो अमीरत घट को।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको। टेर। ..


निर्गुण सर्गुण राह बतावे ,
आप में आप मिलाप करावे।
कर सोला सिंगार सुहागण ,
पिऊ संग रहती कर लटको।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको। टेर। ..


शब्द अमोलक हीरो बतायो ,
जाण बिना जग में भटकायो।
ऊँकारा अब मिटियो अंधेरो ,
चमक रियो चेतन चलको।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको। टेर। ..


जरूर पढ़े :- साधो भाई सतगुरु तार लियो

जरूर पढ़े :- मारे गुरुदेव घर आया जी

Satguru Mahima Nirguni Bhajan Lyrics

~ Guru Shabda Ro Jeeke Lago Jhatako ~

bharam mitay braham darshaye,
khule turant talo ghatko.
guru sabda ro jike lago jhatko.


maya jaal su dur hat jave,
aachhi buri sahan kar jave.
kshama sheel sudhdh vani bole,
nhi bole vo bhar batako.
guru sabda ro jike lago jhatko.


jyoti me jyoti prakash milave,
maela ne maar marad ban jave .
gurusen ko mile esharo,
hove khatam khat par khatako.
guru sabda ro jike lago jhatko.


surat taar me taar milave,
man or pravachan ko sang karave.
amar bhajan sang chadhe aakasha,
pee pyalo amirat ghat ko.
guru sabda ro jike lago jhatko.


nirgun sargun rah batave,
aap me aap milap karave.
kar sola singar suhagan,
piu sang rahati kar latako.
guru sabda ro jike lago jhatko.


sabad amolak heero batayo,
jan bina jag me bhatkayo.
unkara ab mitiyo andhero,
chamak riyo chetan chalako.
guru sabda ro jike lago jhatko.


जरूर पढ़े :- साधु भाई ऐसा अण घड ध्याया

जरूर पढ़े :- साधो भाई जाग्रत बड़ा झबाका

सतगुरु महिमा निर्गुणी भजन लिरिक्स

~ गुरु शब्दा रो जीके लागो झटको ~

भरम मिटाय ब्रहम दर्शाये ,खुले तुरंत तालो घटको।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको।

माया जाल सु दूर हट जावे ,आछी बुरी सहन कर जावे।
क्षमा शील शुध्द वाणी बोले ,नहीं बोले वो भर बटको।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको। टेर। ..

ज्योति में ज्योति प्रकाश मिलावे ,मईला ने मार मर्द बन जावे।
गुरुसेन को मिले इशारो ,होवे ख़तम खट पर खटको।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको। टेर। ..

सूरत तार में तार मिलावे ,मन और प्रवचन को संग करावे।
अमर भजन संग चढ़े आकाशा ,पि प्यालो अमीरत घट को।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको। टेर। ..

निर्गुण सर्गुण राह बतावे ,आप में आप मिलाप करावे।
कर सोला सिंगार सुहागण ,पिऊ संग रहती कर लटको।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको। टेर। ..

शब्द अमोलक हीरो बतायो ,जाण बिना जग में भटकायो।
ऊँकारा अब मिटियो अंधेरो ,चमक रियो चेतन चलको।
गुरु शब्दा रो जिके लागो झटको। टेर। ..

Jagdish Vaishnav Bhajan Lyrics

 

भजन :- गुरु शब्दा रो जीके लागो झटको
स्वर :- जगदीश वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़े :- साधो भाई वे रावल मस्ताना

जरूर पढ़े :- यह जग दूषित काहे दिठा

पिछला लेखसाधो भाई सतगुरु तार लियो भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Satguru Taar Liyo Bhajan Lyrics
अगला लेखदुनिया अजब अनोखी बाता अण वेति पकडे भजन लिरिक्स | Duniya Ajab Anokhi Bata Anveti Pakde Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

three × three =