मारे गुरुदेव घर आया जी आनंद भयो अपार भजन लिरिक्स | Gurudev Ghar Aaya Anand Bhayo Apar Bhajan Lyrics

2625

मारे गुरुदेव घर आया जी आनंद भयो अपार भजन लिरिक्स

मारे गुरुदेव घर आया जी आनंद भयो अपार भजन लिरिक्स, Gurudev Ghar Aaya Anand Bhayo Apar Bhajan Lyrics

।। दोहा ।।
जाति न पूछो साधु की, पूछ लीजिये ज्ञान |
मोल करो तरवार का, पड़ा रहन दो म्यान।


~ गुरुदेव घर आया ~

म्हारे गुरुदेव घर आया जी ,
आनंद भयो अपार।


म्हारे गुरुदेव घर आया ,
म्हारे ह्रदय आनंद छाया।
म्हारे कर्म भ्रम सब भागा ,
ये ऐसी लगी अभार।
म्हारे गुरुदेव घर आया जी ,
आनंद भयो अपार। टेर। …..


म्हारे घर बादल गरणाया ,
बिजली का अक्स सवाया।
म्हारे दुधा में वा बरसे ,
ये बरसे अमृत धार।
म्हारे गुरुदेव घर आया जी ,
आनंद भयो अपार। टेर। …..


म्हारे आंगण मोती बरसे ,
म्हारो देख देख मन हरषे।
म्हारे होग्या मन का चाया ये ,
होग्या बेडा पार।
म्हारे गुरुदेव घर आया जी ,
आनंद भयो अपार। टेर। …..


ये जीवाराम यु गावे ,
म्हारे गुरुदेव मन भावे।
खेवटिया बनकर आया ये ,
भव से कर दिया पार।
म्हारे गुरुदेव घर आया जी ,
आनंद भयो अपार। टेर। …..


जरूर पढ़े :- साधु भाई ऐसा अण घड ध्याया

जरूर पढ़े :- साधो भाई जाग्रत बड़ा झबाका

Satguru Mahima Bhajan Lyrics

~ Gurudev Ghar Aaya Anand Bhayo Apar ~

mhare gurudev ghar aaya ji,
aanand bhayo apaar.


mhare gurudev ghar aaya,
mhare harday anand chhaya.
mhare karam bharam sab bhaga,
ye aisi lagi abhar.
mhare gurudev ghar aaya ji,
aanand bhayo apaar.


mhare ghar badal garnaya,
bijli ka aksh savaya.
mhare dudha me va barse,
ye barse amrit dhar.
mhare gurudev ghar aaya ji,
aanand bhayo apaar.


mhare aanagan moti barse,
mharo dekh dekh man harshe.
mhare hogya man ka chaya ye,
hogya beda paar.
mhare gurudev ghar aaya ji,
aanand bhayo apaar.


ye jivaram yu gave,
mhare gurudev man bhave.
khevatiya bankar aaya ye,
bhav se kar diya paar.
mhare gurudev ghar aaya ji,
aanand bhayo apaar.


जरूर पढ़े :- साधो भाई वे रावल मस्ताना

जरूर पढ़े :- यह जग दूषित काहे दिठा

सतगुरु महिमा भजन लिरिक्स

~ मारे गुरुदेव घर आया जी ~

म्हारे गुरुदेव घर आया जी ,आनंद भयो अपार।

म्हारे गुरुदेव घर आया ,म्हारे ह्रदय आनंद छाया।
म्हारे कर्म भ्रम सब भागा ,ये ऐसी लगी अभार।
म्हारे गुरुदेव घर आया जी ,आनंद भयो अपार। टेर। …..

म्हारे घर बादल गरणाया ,बिजली का अक्स सवाया।
म्हारे दुधा में वा बरसे ,ये बरसे अमृत धार।
म्हारे गुरुदेव घर आया जी ,आनंद भयो अपार। टेर। …..

म्हारे आंगण मोती बरसे ,म्हारो देख देख मन हरषे।
म्हारे होग्या मन का चाया ये ,होग्या बेडा पार।
म्हारे गुरुदेव घर आया जी ,आनंद भयो अपार। टेर। …..

ये जीवाराम यु गावे ,म्हारे गुरुदेव मन भावे।
खेवटिया बनकर आया ये ,भव से कर दिया पार।
म्हारे गुरुदेव घर आया जी ,आनंद भयो अपार। टेर। …..

bheru puri sopura ke bhajan

 

भजन :- गुरुदेव घर आया जी
गायक :- भेरुपुरी सोपुरा
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़े :- साधु भाई मरियो मौज करे

जरूर पढ़े :- साधु भाई गुरुगम पेड़ो न्यारो

पिछला लेखसाधु भाई ऐसा अण घड ध्याया भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Aisa An Ghad Dhyaya Bhajan Lyrics
अगला लेखसाधो भाई सतगुरु तार लियो भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Satguru Taar Liyo Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

3 × 1 =