साधु भाई मरियो मौज करे रे भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Mariyo Moj Kare Re Bhajan Lyrics

219

साधु भाई मरियो मौज करे रे भजन लिरिक्स

साधु भाई मरियो मौज करे रे भजन लिरिक्स, Sadhu Bhai Mariyo Moj Kare Re Marwadi Nirguni Bhajan Lyrics

।। दोहा ।।
हम वासी अचरज देश के, सुन धुन नहीं कोई।
शब्द मिलावा है नहीं, मनवा सेन मिलावा होय।


~ मरियो मौज करे रे ~

मरिया की परणी सुख भोगे ,
जीवत सती बळे रे।
साधु भाई मरियो मौज करे रे।


आतम ज्ञान भयो नहीं जाको ,
वो तो श्रवण करे रे।
संशय होय भेद मन माहि ,
वो तो जन मनन करे रे।
साधु भाई मरियो मौज करे रे। टेर। …


असंभाव विपरीय भावना ,
वो ही ध्यान धरे रे।
देहाध्यास दास बण बैठो ,
जप तप यज्ञ करे रे।
साधु भाई मरियो मौज करे रे। टेर। …


मरिया पीछे मुक्ति जोवे ,
पूजन पाठ करे रे।
दिव्य भोग भोगे पुनि आवे ,
जन्मे और मरे रे।
साधु भाई मरियो मौज करे रे। टेर। …


नित्य शुद्ध बुद्ध सो आतम ,
तीनू पाद परे रे।
सिध्दनाथ भूमा अपरोखा ,
मुक्ति चंवर ढूले रे।
साधु भाई मरियो मौज करे रे। टेर। …


जरूर पढ़े :- साधु भाई गुरुगम पेड़ो न्यारो

जरूर पढ़े :- साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा

Marwadi Nirguni Bhajan Lyrics

~ Sadhu Bhai Mariyo Moj Kare Re ~

Mariya Ki parani sukh bhoge,
jivat sati bale re.
Sadhu Bhai Mariyo Moj kare re.


Aatam gyan bhayo nahi jako,
vo to shravan kare re.
sanshay hoy bhed man mahi,
vo to jan manan kare re.
Sadhu Bhai Mariyo Moj kare re.


Asanbhav Vipriy bhavna,
vo hi dhyan dhare re.
dehadhyas das ban baitho,
jap tap yagye kare re.
Sadhu Bhai Mariyo Moj kare re.


mariya piche mukti jove,
pujan path kare re.
divay bhog bhoge puni aave,
janme or mare re.
Sadho Bhai Mariyo Moj kare re.


nitye sudhdh budhdh so aatam,
teenu paad pare re.
sidhdhnath bhuma aprokha,
mukti chanvar dhule re.
Sadho Bhai Mariyo Moj kare re.


जरूर पढ़े :- क्यों बन रहा तू जीव भिखारी

जरूर पढ़े :- राम भजन में हाल प्राणिया

मारवाड़ी निर्गुणी भजन लिरिक्स

~ साधु भाई मरियो मौज करे रे ~

मरिया की परणी सुख भोगे ,जीवत सती बळे रे।
साधु भाई मरियो मौज करे रे।

आतम ज्ञान भयो नहीं जाको ,वो तो श्रवण करे रे।
संशय होय भेद मन माहि ,वो तो जन मनन करे रे।
साधु भाई मरियो मौज करे रे। टेर। …

असंभाव विपरीय भावना ,वो ही ध्यान धरे रे।
देहाध्यास दास बण बैठो ,जप तप यज्ञ करे रे।
साधु भाई मरियो मौज करे रे। टेर। …

मरिया पीछे मुक्ति जोवे ,पूजन पाठ करे रे।
दिव्य भोग भोगे पुनि आवे ,जन्मे और मरे रे।
साधु भाई मरियो मौज करे रे। टेर। …

नित्य शुद्ध बुद्ध सो आतम ,तीनू पाद परे रे।
सिध्दनाथ भूमा अपरोखा ,मुक्ति चंवर ढूले रे।
साधु भाई मरियो मौज करे रे। टेर। …

dhanraj joshi bhajan lyrics

भजन :- साधु भाई मरियो मौज करे
गायक :- धनराज जोशी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़े :- फकीरी खरदर खांडा की धार

जरूर पढ़े :- रंग रंग रा फूल खिलेला

पिछला लेखसाधु भाई गुरुगम पेड़ो न्यारो भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Gurugam Pedo Nyaro Bhajan Lyrics
अगला लेखयह जग दूषित काहे दिठा भजन लिरिक्स | Yah Jag Dushit Kahe Ditha Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

fourteen + twenty =