मारा भेरू खजुरिया वाला वो भजन लिरिक्स | Mara Bheru Khajuriya Wala Wo Bhajan Lyrics

2333

मारा भेरू खजुरिया वाला वो भजन लिरिक्स

मारा भेरू खजुरिया वाला वो भजन लिरिक्स, Mara Bheru Khajuriya Wala Wo khajuriya shyam bhajan lyrics

~ मारा भेरू खजुरिया वाला ~

मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,
थाने जातरी बुलावे।
थाने जातरी बुलावे वो ,
अरज सुनावे।


में थाके देवल आयो वो ,
बेगा पधारो।
थारे निंबड़ला री छाया वो ,
मंदिर प्यारो लागे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,
थाने जातरी बुलावे। टेर। …


मंदिर प्यारो लागे वो ,
थारे गणा जातरी आवे।
थारे गणा जातरी आवे वो ,
भारी भिड़ा लागे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,
थाने जातरी बुलावे। टेर। …


जाटा का वो छोरा बाबा ,
जय जय कार लगावे।
सादा का वो छोरा भेरू ,
जय जयकार लगावे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,
थाने जातरी बुलावे। टेर। …


मालिडा री बेटी वो थारे ,
फुलड़ा रो हार चढ़ावे।
फुलड़ा रो हार चढ़ावे ,
थाने अरज सुनावे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,
थाने जातरी बुलावे। टेर। …


कुम्हारिया री बेटी वो ,
थारे कळसिया री जोड़ चढ़ावे।
कळसिया री जोड़ चढ़ावे वो ,
थारे पालणो बंधावे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,
थाने जातरी बुलावे। टेर। …


डेलाणा को श्रवण जाट वो ,
थारे दर्शन करवा आवे।
दर्शन करवा आवे वो ,
थारी महिमा भारी गावे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,
थाने जातरी बुलावे। टेर। …


जरूर देखे :-  खजुरिया ठाकर शरणे आया वो

जरूर देखे :- थारे पगे गुगरियाली माल भैरूजी लटियाला

khajuriya shyam bhajan lyrics

~ Mara Bheru Khajuriya Wala Wo ~

mara bheru khajuriya wala wo,
thane jatari bulave.
thane jatari bulave wo,
araj sunave.


me thake deval aayo wo,
bega padharo.
thare nimbadala ri chaya wo,
mandir pyaro lage.
mara bheru khajuriya wala wo,
thane jatari bulave.


mandir pyaro lage wo,
thare gana jatari aave.
thare gana jatari aave wo,
bhari bhida lage.
mara bheru khajuriya wala wo,
thane jatari bulave.


jata ka vo chora baba,
jay jay kar lagave.
sada ka vo chora bheru,
jay jay kar lagave.
mara bheru khajuriya wala wo,
thane jatari bulave.


malida ri beti wo thare,
fulda ro har chadhave.
fulda ro har chadhave,
thane araj sunave.
mara bheru khajuriya wala wo,
thane jatari bulave.


kumhariya ri beti wo ,
thare kalsiya ri jod chadhave.
kalsiya ri jod chadhave wo,
thare palno bandhave.
mara bhairu khajuriya wala wo,
thane jatari bulave.


delana ko sharvan jat wo,
thare darshan karva aave.
darshan karva aave wo ,
thari mahima bhari gave.
mara bhairu khajuriya wala wo,
thane jatari bulave.


जरूर देखे :- देवी रो अगवानी भेरुजी गगरिया घमकावे

जरूर देखे :- कालो भेरू कला में खेले

खजुरिया श्याम भजन लिरिक्स

~ मारा भेरू खजुरिया वाला वो ~

मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,थाने जातरी बुलावे।
थाने जातरी बुलावे वो ,अरज सुनावे।

में थाके देवल आयो वो ,बेगा पधारो।
थारे निंबड़ला री छाया वो ,मंदिर प्यारो लागे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,थाने जातरी बुलावे। टेर। …

मंदिर प्यारो लागे वो ,थारे गणा जातरी आवे।
थारे गणा जातरी आवे वो ,भारी भिड़ा लागे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,थाने जातरी बुलावे। टेर। …

जाटा का वो छोरा बाबा ,जय जय कार लगावे।
सादा का वो छोरा भेरू ,जय जयकार लगावे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,थाने जातरी बुलावे। टेर। …

मालिडा री बेटी वो थारे ,फुलड़ा रो हार चढ़ावे।
फुलड़ा रो हार चढ़ावे ,थाने अरज सुनावे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,थाने जातरी बुलावे। टेर। …

कुम्हारिया री बेटी वो ,थारे कळसिया जोड़ चढ़ावे।
कळसिया री जोड़ चढ़ावे वो ,थारे पालणो बंधावे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,थाने जातरी बुलावे। टेर। …

डेलाणा को श्रवण जाट वो ,थारे दर्शन करवा आवे।
दर्शन करवा आवे वो ,थारी महिमा भारी गावे।
मारा भेरू खजुरिया वाला वो ,थाने जातरी बुलावे। टेर। …

shambhu lal gadri bhajan

भजन :- मारा भेरू खजुरिया वाला
गायक :- शम्भू लाल गाडरी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर देखे :- साधु भाई यु भुला जग सारा

जरूर देखे :- साधु भाई मेरा देश अवचल रे

पिछला लेखसाधु भाई यु भुला जग सारा भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Yu Bhula Jag Sara Bhajan Lyrics
अगला लेखसाधु भाई में मेरो मन समझायो भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Me Maro Man Samjhayo Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

19 − fifteen =