साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Khelo Guru Gam Aido Bhajan Lyrics

1274

साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो भजन लिरिक्स

साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो भजन लिरिक्स, Sadhu Bhai Khelo Guru Gam Aido desi chetawani nirguni bhajan lyrics

।। दोहा ।।
काम क्रोध मद लोभ मोह, छूटे पाँचों चोर।
सत की पतगं उड़ चली, सतगुरू बाँधी डोर।


~ खेलो गुरु गम ऐड़ो ~

इन ऐडा में वोई साधु आवे ,
जारे तो सायब नेडो।
साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो।


नाभि कंवल से सिंह हालिया ,
उनके लारे दोड़ो।
ज्ञान बन्दुक री भरकर मारो ,
पग से करदो खोड़ो।
साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो। टेर। ..


पांच हिरण पच्चीस हिरणी ,
जारो बंध गयो बेड़ो।
जति सती मिलकर दौड़ी ,
घोड़ो मति वारो केडो।
साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो। टेर। ..


रमतो ऐड़ो गयो बनी में ,
पाणी नहीं है नेडो।
ऊंचो चढ़कर शिखर गढ़ देखो ,
अमृत भरियो धेड़ो।
साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो। टेर। ..


रामानंद मिल्या गुरु पूरा ,
दास कबीर सा नेडो।
अपना गुरु की निंदा करे ,
वारे पड़े काल वालो पेड़ो।
साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो। टेर। ..


जरूर देखे :- साधु भाई इस विध सन्त चढ़ेलो

जरूर देखे :- अवधू ऐसा जोग कमाया

desi chetawani nirguni bhajan lyrics

~ Sadhu Bhai Khelo Guru Gam Aido ~

en aida me voi sadhu aave,
jare to sayab nedo.
sadhu bhai guru gam khelo aido.


nabhi kanval se singh haliya,
unke lare dhodo.
gyan banduk ri bharkar maro,
pag se kardo khodo.
sadhu bhai guru gam khelo aido.


panch hiran pachchis hirni,
jaro bandh gayo bedo.
jati sati milkar dhodi,
ghodi mati varo kedo.
sadhu bhai guru gam khelo aido.


ramto aido gayo bani me,
pani nhi hai nedo.
uncho chadhkar shikhar gadh dekho,
amrit bhariyo dhedo.
sadho bhai guru gam khelo aido.


ramanand milya guru pura,
das kabir sa nedo.
apna guru ki ninda kare,
vare pade kal walo pedo.
sadho bhai guru gam khelo aido.


जरूर देखे :- आज हमारो मन घूमे वैरागी

जरूर देखे :- गाड़ी मारी सीधी अमरापुर जाई 

पुराने देसी निर्गुणी भजन लिरिक्स

~ साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो ~

इन ऐडा में वोई साधु आवे ,जारे तो सायब नेडो।
साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो।

नाभि कंवल से सिंह हालिया ,उनके लारे दोड़ो।
ज्ञान बन्दुक री भरकर मारो ,पग से करदो खोड़ो।
साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो। टेर। ..

पांच हिरण पच्चीस हिरणी ,जारो बंध गयो बेड़ो।
जति सती मिलकर दौड़ी ,घोड़ो मति वारो केडो।
साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो। टेर। ..

रमतो ऐड़ो गयो बनी में ,पाणी नहीं है नेडो।
ऊंचो चढ़कर शिखर गढ़ देखो ,अमृत भरियो धेड़ो।
साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो। टेर। ..

रामानंद मिल्या गुरु पूरा ,दास कबीर सा नेडो।
अपना गुरु की निंदा करे ,वारे पड़े काल वालो पेड़ो।
साधु भाई खेलो गुरु गम ऐड़ो। टेर। ..

ramdev gurjar ke bhajan

भजन :- गुरु गम खेलो ऐड़ो
गायक :- रामदेव गुर्जर
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर देखे :- गगन पर मौज हमारी है

जरूर देखे :- साधु भाई सतगुरु है दीनदयाला

पिछला लेखसाधु भाई इस विध सन्त चढ़ेलो भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Es Vidh Sant Chadhelo Bhajan Lyrics
अगला लेखसाधु भाई सतगुरु भेद बताया भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Satguru Bhed Bataya Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

3 × 3 =