हंसला चेत चलो मेरा भाई भजन लिरिक्स | Hansala Chet chalo Mera Bhai Bhajan Lyrics

521

हंसला चेत चलो मेरा भाई भजन लिरिक्स

हंसला चेत चलो मेरा भाई भजन लिरिक्स, Hansala Chet chalo Mera Bhai hansala nirguni bhajan lyrics

।। दोहा ।।
गुरु आज्ञा मानै नहीं, चलै अटपटी चाल।
लोक वेद दोनों गए, आए सिर पर काल॥


~ चेत चलो मेरा भाई ~

चेत चलोला पार लगोला ,
भव सागर रे माही।
हंसला चेत चलो मेरा भाई।


काया नगर रा केवड़ा ,
झुक झुक झोला खाई।
एक दिन ऐसो आवसी ,
थने बाह पकड़ ले जाई।
हंसला चेत चलो मेरा भाई। टेर। …


बाड़ी थारी खूब बणी है ,
राम सिमर मेरा भाई।
एक दिन बाड़ी थारी लूटसी ,
पाव पलक रे माहि।
हंसला चेत चलो मेरा भाई। टेर। …


उमर तो थारी ओछी लायो ,
कुड मत बोल मेरा भाई।
एक दिन जमड़ा आवसी ,
थने मार गुर्जर ले जाई।
हंसला चेत चलो मेरा भाई। टेर। …


ओ सांसो सबके व्यापे ,
सतगुरु मिलिया जाहि।
गुरु शरणे माली लिखमो बोले ,
चौरासी टल जाई।
हंसला चेत चलो मेरा भाई। टेर। …


जरूर देखे :- साधु भाई ऐवी होली मनाई

जरूर देखे :- संता केवु भजन वालो खाको

hansala nirguni bhajan lyrics

~ Hansala Chet chalo Mera Bhai ~

chel chalola paar pagola,
bhav sagar re mahi.
hansala chet chalo mera bhai.


kaya nagar ra kevda,
jhuk jhuk jhola khai.
ek din aiso aavsi,
thane bah pakad le jai.
hansala chet chalo mera bhai.


badi thari khub bani hai,
ram simar mera bhai.
ek din badi thari lutasi,
pav palak re mahi.
hansla chet chalo mera bhai.


umar to thari ochi layo,
kud mat bol mera bhai.
ek din jamda aavsi,
thane man gurjar le jai.
hansla chet chalo mera bhai.


o sanso sabke vyape,
satguru miliya jahi.
guru sharne mali likhmo bole,
chourasi tal jaai.
hansla chet chalo mera bhai.


जरूर देखे :- भक्ति भगवत ने है प्यारी

जरूर देखे :- अब हम सत्संग की गम जानी

निर्गुणी भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ हंसला चेत चलो मेरा भाई ~

चेत चलोला पार लगोला ,भव सागर रे माही।
हंसला चेत चलो मेरा भाई।

काया नगर रा केवड़ा ,झुक झुक झोला खाई।
एक दिन ऐसो आवसी ,थने बाह पकड़ ले जाई।
हंसला चेत चलो मेरा भाई। टेर। …

बाड़ी थारी खूब बणी है ,राम सिमर मेरा भाई।
एक दिन बाड़ी थारी लूटसी ,पाव पलक रे माहि।
हंसला चेत चलो मेरा भाई। टेर। …

उमर तो थारी ओछी लायो ,कुड मत बोल मेरा भाई।
एक दिन जमड़ा आवसी ,थने मार गुर्जर ले जाई।
हंसला चेत चलो मेरा भाई। टेर। …

ओ सांसो सबके व्यापे ,सतगुरु मिलिया जाहि।
गुरु शरणे माली लिखमो बोले ,चौरासी टल जाई।
हंसला चेत चलो मेरा भाई। टेर। …

shankar ji thawla ke bhajan

भजन :- चेत चलो मेरा भाई
गायक :- शंकर जी थांवला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर देखे :- भक्ति को बाग़ लगाओ

जरूर देखे :- साधु भाई सत्संग बाग लगाया

पिछला लेखसाधु भाई ऐवी होली मनाई भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Aivi Holi Manai Bhajan Lyrics
अगला लेखमनवा चेतन रहो मेरा भाई भजन लिरिक्स | Manva chetan Raho Mera Bhai Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

thirteen − 7 =