मन रे गुरु वचना में रहणा भजन लिरिक्स | Man Re Guru Vachna Me Rahna Bhajan Lyrics

613

मन रे गुरु वचना में रहणा भजन लिरिक्स

मन रे गुरु वचना में रहणा भजन लिरिक्स, Man Re Guru Vachna Me Rahna Bhajan Lyrics, guru mahima bhajan lyrics

।। दोहा ।।
गुरु बिन ज्ञान न उपजै, गुरु बिन मिलै न मोष।
गुरु बिन लखै न सत्य को, गुरु बिन मिटै न दोष॥


~ मन रे गुरु वचना में रहणा ~

काम क्रोध री चोट ने लागे ,
सत रे मारग बहणा।
मन रे गुरु वचना में रहणा।


भेद भरमना छोड़ो आपणी,
संता आगे नमणा।
सत शब्दा री करो धारणा ,
अज्ञान अंधारो मटणा।
मन रे गुरु वचना में रहणा। टेर। …


गुरूजी रा वचन सत कर मानो ,
हिर्दय निश्चय करणा।
में तू का भेद मिटाओ ,
सब घट आतम जाणा।
मन रे गुरु वचना में रहणा। टेर। …


सोना रा जेवर न्यारा न्यारा ,
है सब माहि सोना।
सत्य सोनारी ओळख करलो ,
मिट जावे आणा जाणा।
मन रे गुरु वचना में रहणा। टेर। …


गणपत राम गुरु किरपा किनी ,
द्वैत नजर नहीं आणा।
पीरा राम की मेरी भरमना ,
आनंद माय समांणा।
मन रे गुरु वचना में रहणा। टेर। …


जरूर देखे :- मन रे राम अपने माई

जरूर देखे :- मन तू राम सिमर लो भाई

guru mahima bhajan lyrics in hindi

~ Man Re Guru Vachna Me Rahna ~

kam krodh ri chot ne lage,
sat re marag bahna.
man re guru vachna me rahna.


bhed bharmna chodo aapni,
santa aage namna.
sat shabda ri karo dharna,
agyan andharo matna.
man re guru vachna me rahna.


guru ji ra vachan sat kar mano,
hirday nishchya karna.
me tu ka bhed mitao,
sab ghat aatam jana.
man re guru vachna me rahna.


sona ra jevar nyar nyara ,
hai sab mahi sona.
satye sonari olakh karlo,
mit jave aana jana.
man re guru vachna me rahna.


ganpat ram guru kirpa kini,
dwet najar nhi aana.
peera ram ki meri bharmna,
aanand maay samana.
man re guru vachana me rahna.


जरूर देखे :- चालो मारी रेल भवानी

जरूर देखे :- साधो भाई संत सदा अवतारा

सतगुरु महिमा निर्गुणी भजन लिरिक्स

~ मन रे गुरु वचना में रहणा ~

काम क्रोध री चोट ने लागे ,सत रे मारग बहणा।
मन रे गुरु वचना में रहणा।

भेद भरमना छोड़ो ,आपणी संता आगे नमणा।
सत शब्दा री करो धारणा ,अज्ञान अंधारो मटणा।
मन रे गुरु वचना में रहणा। टेर। …

गुरूजी रा वचन सत कर मानो ,हिर्दय निश्चय करणा।
में तू का भेद मिटाओ ,सब घट आतम जाणा।
मन रे गुरु वचना में रहणा। टेर। …

सोना रा जेवर न्यारा न्यारा ,है सब माहि सोना।
सत्य सोनारी ओळख करलो ,मिट जावे आणा जाणा।
मन रे गुरु वचना में रहणा। टेर। …

गणपत राम गुरु किरपा किनी ,द्वैत नजर नहीं आणा।
पीरा राम की मेरी भरमना ,आनंद माय समांणा।
मन रे गुरु वचना में रहणा। टेर। …

sanjay vaishnav ke bhajan

भजन :- मन रे गुरु वचना में रहणा
गायक :- संजय वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर देखे :- म्हारा सतगुरु आया मिजमान

जरूर देखे :- साधो भाई सतगुरु मिलिया पंसारी

पिछला लेखमन रे राम अपने माई भजन लिरिक्स | Man Re Ram Apne Maai Bhajan Lyrics
अगला लेखहरिजी म्हारी सुण लीजो अभिलाषा भजन लिरिक्स | Harji Ji Mhari Sun Lijo Abhilasha Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

13 + nine =