म्हारा सतगुरु आया मिजमान भजन लिरिक्स | Mhara Satguru Aaya Meejman Bhajan Lyrics

609

म्हारा सतगुरु आया मिजमान भजन लिरिक्स

म्हारा सतगुरु आया मिजमान भजन लिरिक्स, Mhara Satguru Aaya Meejman satguru bhajan lyrics

।। दोहा ।।
गुरु पारस को अन्तरो, जानत हैं सब संत।
वह लोहा कंचन करे, ये करि लेय महंत॥


~ म्हारा सतगुरु आया मिजमान ~

म्हारा सतगुरु आया मिजमान ,
बधावो ज्यारो गावणो।


सतगुरु दाता कृपा किनी ,
आया मेरे द्वार।
आज सूरज सोना रो उगो ,
हो रहा मंगलाचार।
म्हारा सतगुरु आया मिजमान। टेर। …


आंगणिये में आय बिराज्या है ,
हो रहा आनंद अपार।
गीता वाणी दाखवे अर्थ जद ,
निरखु गुरु रो दीदार।
म्हारा सतगुरु आया मिजमान। टेर। …


सतगुरु मेरी बांह पकड़ी ,
बहे जातो मझधार।
सत्य शब्द सुनाय के ,
कर दिया भवजल पार।
म्हारा सतगुरु आया मिजमान। टेर। …


हिरापुरी गुरु सामर्थ मिल्या ,
वे है प्राण आधार।
निर्भयपुरी सतगुरुजी के चरणे ,
तन मन लिया उबार।
म्हारा सतगुरु आया मिजमान। टेर। …


जरूर देखे :- साधो भाई सतगुरु मिलिया पंसारी

जरूर देखे :- भाग ज्यांरे संत पावणा आवे

satguru bhajan lyrics in hindi

~ Mhara Satguru Aaya Meejman ~

mhara satguru aaya meejman,
badhavo jyaro gavano.


satguru data kripa kini,
aaya mere dwar.
aaj suraj sona ro ugo,
ho raha manglachar.
mhara satguru aaya meejman.


aangniye me aay birajya hai,
ho raha aanand apar.
geeta vani dakhave arth jad,
nirakhu guru ro didar.
mhara satguru aaya meejman.


satguru meri bah pakadi,
bahe jato majhdhar.
satye shabad sunay ke,
kar diya bhavjal par.
mhara satguru aaya mijman.


heerapuri guru samarth milya,
ve hai pran aadhar.
nirbhaypuri satguruji ke charne,
tan man liya ubar.
mhara satguru aaya mijman.


सतगुरु भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ म्हारा सतगुरु आया मिजमान ~

म्हारा सतगुरु आया मिजमान ,
बधावो ज्यारो गावणो।

सतगुरु दाता कृपा किनी ,आया मेरे द्वार।
आज सूरज सोना रो उगो ,हो रहा मंगलाचार।
म्हारा सतगुरु आया मिजमान। टेर। …

आंगणिये में आय बिराज्या है ,हो रहा आनंद अपार।
गीता वाणी दाखवे अर्थ जद ,निरखु गुरु रो दीदार।
म्हारा सतगुरु आया मिजमान। टेर। …

सतगुरु मेरी बांह पकड़ी ,बहे जातो मझधार।
सत्य शब्द सुनाय के ,कर दिया भवजल पार।
म्हारा सतगुरु आया मिजमान। टेर। …

हिरापुरी गुरु सामर्थ मिल्या ,वे है प्राण आधार।
निर्भयपुरी सतगुरुजी के चरणे ,तन मन लिया उबार।
म्हारा सतगुरु आया मिजमान। टेर। …

भजन :- म्हारा सतगुरु आया मिजमान
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर देखे :- साधु भाई गुरु मिल्या उपकारी

जरूर देखे :- आज मारो भाग जागो दिया दर्शन आय

पिछला लेखसाधो भाई सतगुरु मिलिया पंसारी भजन लिरिक्स | Sadho Bhai Satguru Miliya Pansari Bhajan Lyrics
अगला लेखसाधो भाई संत सदा अवतारा भजन लिरिक्स | Sadhu Bhai Sant Sada Avatara Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

two × five =