हेली धन रे घडी रो मोटो भाग भजन लिरिक्स | Heli Dhan Re Ghadi Ro Moto Bhag Bhajan Lyrics

365

हेली धन रे घडी रो मोटो भाग भजन लिरिक्स

हेली धन रे घडी रो मोटो भाग भजन लिरिक्स, Heli Dhan Re Ghadi Ro Moto Bhag marwadi heli bhajan lyrics

।। दोहा ।।
सावन आवन कह गया, कर गया कोल अनेक।
गिनता गिनता घिस गई, मारे आंगलिया री रेख।


~ हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ~

हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी।


हेली सतगुरु सायब कब आवेला ,
उभी जोवू वाट।
नैन भरे म्हारो हियो उलटे ,
उभी उड़ाऊ काला काग।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….


हेली सतगुरु सायब बागे पधारया ,
हरिजन सामा जाय।
थाल भरु गज मोतिया रो ,
जंगी रे ढोल बजाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….


हेली सतगुरु सायब ओले पधारया ,
लियो बधावो हाथ।
हरख हरख करू आरती ,
सखियाँ मंगल गाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….


हेली सतगुरु सायब चौके पधारया ,
गादी पलंग बिछाय।
चरण धोय चरणामृत पिदो ,
पिये मगन हो जाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….


हेली सतगुरु सायब मुख से बोल्या ,
इमरत वेण सुहाय।
कहे कबीर धर्मिदास ने रे ,
हंस मिल्या सुख पाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….


जरूर देखे :- अब तो सारा दु:ख भूलगी म्हारी हेली

जरूर देखे :- मैं तो पुरबिया पूरब देश रो मारी हेली

marwadi heli bhajan lyrics

~ Heli Dhan Re Ghadi Ro Moto Bhag ~

heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.


heli satguru sayab kab aavela,
ubhi jou vat.
nain bhare mharo hiyo ulte,
ubhi udau kala kag.
mera satguru aaya ji.
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.


heli satguru sayab bage padharya,
harijan sama jay.
thal bharu gaj motiya ro,
jangi re dhol bajay.
mera satguru aaya ji.
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.


heli satguru sayab ole padharya,
liyo badhavo hath.
harakh harakh karu aarti,
sakhiya mangal gay.
mera satguru aaya ji.
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.


heli satguru sayab choke padharya,
gadi palang bichay.
charan dhoy charnamrit pido,
piye magan ho jay.
mera satguru aaya ji.
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.


heli satguru sayab mukh se bolya,
imarat ven suhay.
kahe kabir dharmidas ne re,
hans milya sukh pay.
mera satguru aaya ji.
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.


जरूर देखे :- हेली एक दिन मिन्दर में आव

जरूर देखे :- चलो गुरुजी का देश मारी हेली

हेली फकीरी भजन मारवाड़ी

~ हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ~

हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी।

हेली सतगुरु सायब कब आवेला ,उभी जोवू वाट।
नैन भरे म्हारो हियो उलटे ,उभी उड़ाऊ काला काग।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….

हेली सतगुरु सायब बागे पधारया ,हरिजन सामा जाय।
थाल भरु गज मोतिया रो ,जंगी रे ढोल बजाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….

हेली सतगुरु सायब ओले पधारया ,लियो बधावो हाथ।
हरख हरख करू आरती ,सखियाँ मंगल गाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….

हेली सतगुरु सायब चौके पधारया ,गादी पलंग बिछाय।
चरण धोय चरणामृत पिदो ,पिये मगन हो जाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….

हेली सतगुरु सायब मुख से बोल्या ,इमरत वेण सुहाय।
कहे कबीर धर्मिदास ने रे ,हंस मिल्या सुख पाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….

tima bai ke bhajan

भजन :- हेली धन रे घडी रो मोटो भाग
गायिका :- टीमा बाई मेड़ता
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर देखे :- हेली ए घर में मोतीड़ा री खाण

जरूर देखे :- हेली चाले तो हरी मिल जाए

पिछला लेखअब तो सारा दु:ख भूलगी म्हारी हेली भजन लिरिक्स | Ab to Sara Dukh Bhulgi Mari Heli Bhajan Lyrics
अगला लेखहेली म्हारी चालो गुरांसा रे देश भजन लिरिक्स | Chalo Gurasa Re Desh Me Mhari Heli Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

two × 3 =