हेली चाले तो हरी मिल जाए भजन लिरिक्स | Heli Chale To Hari Mil Jaye Bhajan Lyrics

735

हेली चाले तो हरी मिल जाए भजन लिरिक्स

हेली चाले तो हरी मिल जाए भजन लिरिक्स, Heli Chale To Hari Mil Jaye heli bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
संगत करणी संत की, क्या नुगरा से काम।
नुगरा ले जावे नारगी, संत मिलावे राम।


~ हेली चाले तो हरी मिल जाय ~

हेली चाले तो हरी मिल जाय ,
गगन पर देशडलो। 2


अधर धार करता का मेला ,
शून्य शिखर चढ़ जाय।
तीन लोक पर अमर अखाडा ,
काळ न परसे जमराय।
गगन पर देशडलो।
हेली चाले तो हरी मिल जाय ,
गगन पर देशडलो। टेर। ….


पांच तत्व तीनो गुण भेला ,
ऊँचा अलख लखावे।
निराकार नीररूप ब्रह्मा में ,
सर्गुण सेण मिलावे।
गगन पर देशडलो।
हेली चाले तो हरी मिल जाय ,
गगन पर देशडलो। टेर। ….


श्रोता वक्ता दोनों ही थाके ,
उलझ रहे सुलझाय।
स्वर्ग नरक की राह निराली ,
भरम्योड़ा ही गोता खाय।
गगन पर देशडलो।
हेली चाले तो हरी मिल जाय ,
गगन पर देशडलो। टेर। ….


पग बिन चले नैन बिन निरखे ,
परख लिया निर्वाण।
चढ़ गई सूरत अमर धर वासा ,
मगन भई है पीव जाण।
गगन पर देशडलो।
हेली चाले तो हरी मिल जाय ,
गगन पर देशडलो। टेर। ….


पीव मिल्या परमानन्द पाया ,
सागर बून्द समाय।
रामानंद रा भणत कबीरा ,
रज में रज मिल जाय।
गगन पर देशडलो।
हेली चाले तो हरी मिल जाय ,
गगन पर देशडलो। टेर। ….


जरूर देखे :- चाले तो ले चालूं उण देश

जरूर देखे :- हेली मारी देश ये दीवानो

heli bhajan lyrics in hindi

~ Heli Chale To Hari Mil Jaye ~

Heli chale to hari mil jay,
gagan par deshdalo.


adhar dhar karta ka mela,
shuny shikhar chad jay.
teen lok par amar akhada,
kal n parse jamray.
gagan par deshadalo.
Heli chale to hari mil jay,
gagan par deshdalo.


panch tatv teeno gun bhela,
uncha alakh lakhave.
nirakar nirrup brahma me,
sargun sev milave.
gagan par deshadalo.
Heli chale to hari mil jay,
gagan par deshdalo.


shrota vakta dono hi thake,
ulajh rahe suljhay.
swarg narak ki rah nirali,
bharmyoda hi gota khay.
gagan par deshadalo.
Heli chale to hari mil jay,
gagan par deshdalo.


pag bin chale nain bin nirakhe,
parakh liya nirvan.
chad gai surat amar dhar vasa,
magan bhai hai piv jan.
gagan par deshadalo.
Heli chale to hari mil jay,
gagan par deshdalo.


piv milya parmanand paya,
sagar bund samay.
ramanand ra bhanat kabira,
raj me raj mil jay.
gagan par deshadalo.
Heli chale to hari mil jay,
gagan par deshdalo.


जरूर देखे :- कायर सके ना झेल फकीरी

जरूर देखे :- हेली मारी होजा भजन वाली लार

हेलिया भजन लिरिक्स

~ हेली चाले तो हरी मिल जाए ~

हेली चाले तो हरी मिल जाय ,गगन पर देशडलो। 2

अधर धार करता का मेला ,शून्य शिखर चढ़ जाय।
तीन लोक पर अमर अखाडा ,काळ न परसे जमराय।
गगन पर देशडलो।
हेली चाले तो हरी मिल जाय ,गगन पर देशडलो। टेर। ….

पांच तत्व तीनो गुण भेला ,ऊँचा अलख लखावे।
निराकार नीररूप ब्रह्मा में ,सर्गुण सेण मिलावे।
गगन पर देशडलो।
हेली चाले तो हरी मिल जाय ,गगन पर देशडलो। टेर। ….

श्रोता वक्ता दोनों ही थाके ,उलझ रहे सुलझाय।
स्वर्ग नरक की राह निराली ,भरम्योड़ा ही गोता खाय।
गगन पर देशडलो।
हेली चाले तो हरी मिल जाय ,गगन पर देशडलो। टेर। ….

पग बिन चले नैन बिन निरखे ,परख लिया निर्वाण।
चढ़ गई सूरत अमर धर वासा ,मगन भई है पीव जाण।
गगन पर देशडलो।
हेली चाले तो हरी मिल जाय ,गगन पर देशडलो। टेर। ….

पीव मिल्या परमानन्द पाया ,सागर बून्द समाय।
रामानंद रा भणत कबीरा ,रज में रज मिल जाय।
गगन पर देशडलो।
हेली चाले तो हरी मिल जाय ,गगन पर देशडलो। टेर। ….

ramchandra goyal bhajan

भजन :- हेली चाले तो हरी मिल जाय
गायक :- रामचंद्र गोयल
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर देखे :- हेली मारी रंग में रंग मिल जाए

जरूर देखे :- लटको जोगी छोड़ दे रे

पिछला लेखचाले तो ले चालूं उण देश म्हारी हेली भजन लिरिक्स | Chale To Le Chalu Un Desh Heli Mhari Bhajan Lyrics
अगला लेखहेली ए घर में मोतीड़ा री खाण भजन लिरिक्स | Heli E ghar Me Motida Ri Khan Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

one × two =