छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी भजन लिरिक्स | Chodi Ne Mat Jao Raja Bharthari Bhajan lyrics

1611

छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी भजन लिरिक्स

छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी भजन लिरिक्स, Chodi Ne Mat Jao Raja Bharthari raja bharthari pingla bhajan lyrics

।। दोहा ।।
मात पिता परमात्मा, और पति सेवा गुरु ज्ञान।
इनसे हिलमिल चालिए, वो नर चतुर सुजान।


~ छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ~

अरे कंवारी होती तो पीपल पूजती ,
लागो हथलेवा रो पाप।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,
म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी। टेर। …


कदेही ना फेरयो में तो पिसनो ,
धरती धरियो ना पांव।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,
म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी। टेर। …


धूणी तो धुखावो राजा मेहला में ,
आसन डोढी रे मांय।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,
म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी। टेर। …


राजा थे तो जोगी ने में थारी जोगणी ,
घर घर मोंगोला भीख।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,
म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी। टेर। …


राजा राणी तो रोवे रे बादळ महला में ,
क्यों करो म्हापे अन्याय।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,
म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी। टेर। …


राणी रे पिंगला ने वाली विनती ,
जुग जुग चरणा रे मांय।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,
म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी,
छोड़े ने मत जावो बाली वेश में। टेर। …


जरूर देखे :- भिक्षा देने मैया पिंगला

जरूर देखे :- राजा मोरध्वज की कथा

raja bharthari pingla bhajan lyrics

~ Chodi Ne Mat Jao Raja Bharthari ~

are kanvari hoti to pipal pujti,
lago hathleva ro pap.
chode ne mat javo raja bharathari,
mhari jodi ra sirdar.
chode ne mat javo raja bharathari.


kadehi na feryo me to pisno,
dharti dhariyo na panv.
chode ne mat javo raja bharathari,
mhari jodi ra sirdar.
chode ne mat javo raja bharathari.


dhuni to dhukhavo raja mehla me,
aasan dodhi re may.
chode ne mat javo raja bharathari,
mhari jodi ra sirdar.
chode ne mat javo raja bharathari.


raja the to jogi ne me thari jogani,
ghar ghar mongola bhikh.
chode ne mat javo raja bharathari,
mhari jodi ra sirdar.
chode ne mat javo raja bharathari.


raja rani to rove re badal mahal me,
kyu karo mhape anyay.
chode ne mat javo raja bharathari,
mhari jodi ra sirdar.
chode ne mat javo raja bharathari.


rani re pingla ne wali vinti,
jug jug charna re may.
chode ne mat javo raja bharathari,
mhari jodi ra sirdar.
chode ne mat javo raja bharathari,
chode ne mat javo bali vesh me.


जरूर देखे :- जिवडा ! अमल कालजे लागो

जरूर देखे :- टाबरियो ने टूंगे ही मारे

राजा भरथरी रानी पिंगला का भजन

~ छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ~

अरे कंवारी होती तो पीपल पूजती ,लागो हथलेवा रो पाप।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी। टेर। …

कदेही ना फेरयो में तो पिसनो ,धरती धरियो ना पांव।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी। टेर। …

धूणी तो धुखावो राजा मेहला में ,आसन डोढी रे मांय।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी। टेर। …

राजा थे तो जोगी ने में थारी जोगणी ,घर घर मोंगोला भीख।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी। टेर। …

राजा राणी तो रोवे रे बादळ महला में ,क्यों करो म्हापे अन्याय।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी। टेर। …

राणी रे पिंगला ने वाली विनती ,जुग जुग चरणा रे मांय।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी ,म्हारी जोड़ी रा सिरदार।
छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी,
छोड़े ने मत जावो बाली वेश में। टेर। …

prakash mali ke bhajan

भजन :- छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर देखे :- हिरणी हरी ने अरज करे 

जरूर देखे :- सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ

पिछला लेखभिक्षा देने मैया पिंगला भजन लिरिक्स | bhiksha dene maiya pingla Bhajan Lyrics
अगला लेखगोड़े तो आयो म्हारे नीर रे तोळांदे राणी भजन लिरिक्स | Ghode To Aayo Mhare Neer Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

5 × five =