गाड़ी गुरूजी रा नाम री भजन लिरिक्स | Gadi guru thare naam gi Bhajan Lyrics

630

गाड़ी गुरूजी रा नाम री भजन लिरिक्स

गाड़ी गुरूजी रा नाम री भजन लिरिक्स, Gadi guru thare naam gi desi chetawani bhajan lyrics

।। दोहा ।।
गुरु चरणन में वंदना, प्रथम करू शीश झुकाय।
बिगड़ी जनम अनेक की, गुरु बिन कौन बनाय।


~ गाड़ी गुरूजी रा नाम री ~

गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,
कोई विरला संत चढ़ेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री। टेर। …..


कर्म धर्म री सड़क बनाय ल्यो ,
सूरत नुरत रा चीला रे।
अजर सरूपी बणी गाड़ली ,
अमरापुर जावेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,
कोई विरला संत चढ़ेला रे। टेर। ….


पहल टेशन ओमकार का ,
उल्टा बम्ब चढ़ेला रे।
पश्चिम दिशा सुरंग बनी है ,
दशवे में तार मिळेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,
कोई विरला संत चढ़ेला रे। टेर। ….


दूजा टेशन सोहमकार का ,
टिकट वहा पे बटेला रे।
धर्मराज ने टिकट बतावो ,
जमड़ा दूर हटेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,
कोई विरला संत चढ़ेला रे। टेर। ….


तीजा टेशन रेणुकार का ,
भंवर गुफा भणकेला रे।
शीश काट ने हवा बंगले में ,
गुरु किरपा से मिळेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,
कोई विरला संत चढ़ेला रे। टेर। ….


उड़द नाम की आखिर टेशन ,
सत में सत मिळेला रे।
कहत कबीर सुण भाई साधु ,
ऊँचा शिखर चढ़ेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,
कोई विरला संत चढ़ेला रे। टेर। ….


जरूर पढ़ें :- गुरूजी म्हारा ! हंसला नजर नहीं आया

जरूर पढ़ें :-  संतो ! एडा मूरख जग माहि

desi chetawani bhajan lyrics in hindi

~ Gadi guru thare naam gi ~

gadi guruji ra naam ri,
koi virla sant chadhela re.
gadi guruji ra naam ri .


karm dharam ri sadak banay lyo,
surat nurat ra chila re.
ajar sarupi bani gadali,
amarapur javela re.
gadi guruji ra naam ri,
koi virla sant chadhela re.


pahal teshan omkar ka,
ulta bamb chadhela re.
pashchim disha surang bani hai,
dashave me tar milela re.
gadi guruji ra naam ri,
koi virla sant chadhela re.


duja teshan sohamkar ka ,
tikat vaha pe batela re.
dharmraj ne tikat batavo,
jamda dur hatela re.
gadi guruji ra naam ri,
koi virla sant chadhela re.


teeja teshan renukar ka ,
bhanvar gufa bhankela re.
shish kat ne hava bangle me,
guru kirpa se milela re.
Gadi guru thare naam gi,
koi virla sant chadhela re.


udad naam ki aakhir teshan,
sat me sat milela re.
kahat kabir sun bhai sadhu,
uncha shikhar chadhela re.
Gadi guru thare naam gi,
koi virla sant chadhela re.


जरूर पढ़ें :- एड़ो रे अवसर हाथ नहीं आवे

जरूर पढ़ें :- रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना

मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स

~ गाड़ी गुरूजी रा नाम री ~

गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,कोई विरला संत चढ़ेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री। टेर। …..

कर्म धर्म री सड़क बनाय ल्यो ,सूरत नुरत रा चीला रे।
अजर सरूपी बणी गाड़ली ,अमरापुर जावेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,कोई विरला संत चढ़ेला रे। टेर। ….

पहल टेशन ओमकार का ,उल्टा बम्ब चढ़ेला रे।
पश्चिम दिशा सुरंग बनी है ,दशवे में तार मिळेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,कोई विरला संत चढ़ेला रे। टेर। ….

दूजा टेशन सोहमकार का ,टिकट वहा पे बटेला रे।
धर्मराज ने टिकट बतावो ,जमड़ा दूर हटेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,कोई विरला संत चढ़ेला रे। टेर। ….

तीजा टेशन रेणुकार का ,भंवर गुफा भणकेला रे।
शीश काट ने हवा बंगले में ,गुरु किरपा से मिळेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,कोई विरला संत चढ़ेला रे। टेर। ….

उड़द नाम की आखिर टेशन ,सत में सत मिळेला रे।
कहत कबीर सुण भाई साधु ,ऊँचा शिखर चढ़ेला रे।
गाड़ी गुरूजी रा नाम री ,कोई विरला संत चढ़ेला रे। टेर। ….

सिद्धनाथ जी महाराज के भजन

भजन :- गाड़ी गुरूजी रा नाम री
गायक :- सिद्धनाथ जी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- साधु भाई ! परखो सबद टकसारा

जरूर पढ़ें :- रे संतो ! अमी रस क्यों नहीं चखता

पिछला लेखगुरूजी म्हारा ! हंसला नजर नहीं आया भजन लिरिक्स | Hansa Najar Nhi Aaya Bhajan Lyrics
अगला लेखसतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ भजन लिरिक्स | Satyug Ra Beta Sharwan Eda to Hua Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

two × five =