साधु भाई जोगी बण ने आया भजन लिरिक्स ! Sadhu bhai Jogi Ban Ne Aaya Bhajan Lyrics

1052

साधु भाई जोगी बण ने आया भजन लिरिक्स ! Sadhu bhai Jogi Ban Ne Aaya Bhajan Lyrics

साधु भाई जोगी बण ने आया भजन लिरिक्स Sadhu bhai Jogi Ban Ne Aaya chetawani bhajan lyrics

।। दोहा ।।
संत मिलन को चालिये, तज मोह माया अभिमान।
ज्यू ज्यू पांव आगे धरे, ज्यू ज्यू कोटि यज्ञ समान।


~ साधु भाई जोगी बण ने आया ~

सतगुरु जी री संगत किदी ,
खिलण मंत्र सिखाया।
अड़ा उड़द बिच साजी साधना ,
नागण नजरे आया ।
साधु भाई ! जोगी बण ने आया। टेर। ….


पांचो नाग पकड़ ने लाया ,
शहरिया में खेल रचाया।
साधु भाई ! जोगी बण ने आया। टेर। ….


नाभि कमल में नागण सूती ,
उनको जा ने जगाया।
पांचो मार पचीस वश किदा ,
एकण राम हलाया।
साधु भाई ! जोगी बण ने आया। टेर। ….


बंक नाळ से किया पिओना ,
गगन मंडल गरणाया।
गगन मण्डल में बाजा बाजे ,
मुख बिन मोरली बजाया।
साधु भाई ! जोगी बण ने आया। टेर। ….


बाजी मुरली हुई आवाजा ,
सुर नर जोवण आया।
कहे हेमनाथ सुणो भाई साधु ,
मेरहम विरले पाया।
साधु भाई ! जोगी बण ने आया। टेर। ….


जरूर पढ़ें :- मन रे ! अंत गरब मत कीजे

जरूर पढ़ें :- रे संतो जोगी जुग से न्यारा

chetawani bhajan lyrics in hindi

~ Sadhu bhai Jogi Ban Ne Aaya ~

satguru ji ri sangat kidi,
khilan mantr sukhaya.
ada udad bich saji sadhna,
nagan najre aaya.
sadhu bhai ! jogi ban ne aaya.


pancho nag pakad ne laya,
shahriya me khel rachaya.
sadhu bhai ! jogi ban ne aaya.


nabhi kamal me nagan suti,
unko ja ne jagaya.
pancho mar pachis vash kida,
ekan ram halaya.
sadhu bhai ! jogi ban ne aaya.


bank naal se kiya piona,
gagan mandal garnaya.
gagan mandal me baja baje,
mukh bin morli bajaya.
sadhu bhai ! jogi ban ne aaya.


baji murli hui aavaja,
sur nar jovan aaya.
kahe hemnath suno bhai sadhu,
meraham virale paya.
sadhu bhai ! jogi ban ne aaya.


जरूर पढ़ें :- रे संतो ! केहणा सुण ले मेरा

जरूर पढ़ें :- साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी

निर्गुणी चेतावनी भजन लिरिक्स

~ साधु भाई जोगी बण ने आया ~

सतगुरु जी री संगत किदी ,खिलण मंत्र खिखाया।
अड़ा उड़द बिच साजी साधना ,नागण नजरे आया ।
साधु भाई ! जोगी बण ने आया। टेर। ….

पांचो नाग पकड़ ने लाया ,शहरिया में खेल रचाया।
साधु भाई ! जोगी बण ने आया। टेर। ….

नाभि कमल में नागण सूती ,उनको जा ने जगाया।
पांचो मार पचीस वश किदा ,एकण राम हलाया।
साधु भाई ! जोगी बण ने आया। टेर। ….

बंक नाळ से किया पिओना ,गगन मंडल गरणाया।
गगन मण्डल में बाजा बाजे ,मुख बिन मोरली बजाया।
साधु भाई ! जोगी बण ने आया। टेर। ….

बाजी मुरली हुई आवाजा ,सुर नर जोवण आया।
कहे हेमनाथ सुणो भाई साधु ,मेरहम विरले पाया।
साधु भाई ! जोगी बण ने आया। टेर। ….

jog bharti desi bhajan

भजन :- जोगी बण ने आया संतो
गायक :- जोग भारती
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- रे संतो ! काल पकड़ ले जाई

जरूर पढ़ें :- छोड़ दे मनवा मन मस्ती

पिछला लेखमन रे ! अंत गरब मत कीजे भजन लिरिक्स | Man Re Ant Garab Mat Kije Bhajan Lyrics
अगला लेखसंतो किन री फेरो माला भजन लिरिक्स | Santo Kin Ri Fero Mala Bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

16 + twelve =