साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी भजन लिरिक्स | sadhu bhai jag sapna wali baji bhajan lyrics

911

साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी भजन लिरिक्स

जग सपना वाली बाजी भजन लिरिक्स sadhu bhai jag sapna wali baji rajasthani desi chetawani bhajan lyrics

।। दोहा ।।
राम नाम भजियो नहीं, और कियो ने हरी से हेत।
अब पछताया क्या करे, जब चिड़िया चुग गयी खेत।


~ जग सपना वाली बाजी ~

चेत सके तो चेत बावरा ,
घंटी लारली बाजी।
साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी।


सपना में पुत्र बांझणी जायो ,
मंगल गायो होवे राजी।
जाग पड़ी जद रही नपुती,
रोवण लागा बाजी।
ओ साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी।…


सपना में रंक राजा बण बैठो ,
घर घोडा घर ताज़ी।
बत्तीस भोजन थाल सोवणो ,
भात भात की भाजी।
ओ साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी।…


वेद पुराण भागवत गीता ,
थाका पंडित काजी।
ऐडा ऐडा धरण में गलिया ,
लंकापति एक राजी।
ओ साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी।…


समंद माहि सीप सीप माहि मोती ,
यु वचनो री बाजी।
कहे कबीर सुणो भाई साधु ,
हर भजिया सोई राजी।
ओ साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी।…


जरूर पढ़ें :- रे संतो ! काल पकड़ ले जाई

जरूर पढ़ें :- छोड़ दे मनवा मन मस्ती

rajasthani desi chetawani bhajan lyrics

~ jag sapna wali baji ~

chet sake to chet bavra,
ghanti larli baji.
sadhu bhai jag sapna wali baji.


sapna me putr banjhni jayo,
mangal gayo hove raji.
jag padi jad rahi naputi ,
rovan laga baji.
o sadhu bhai jag sapna wali baji.


sapna me rank raja ban baitho,
ghar ghoda ghar taji.
battis bhojan thal sovno,
bhat bhat ki bhaji.
o sadhu bhai jag sapna wali baji.


ved puran bhagwat geeta,
thaka pandit kaji.
aida aida dharan me galiya,
lankapati ek raji.
o sadhu bhai jag sapna wali baji.


samand mahi sip sip mahi moti,
yu vachano ri baji.
kahe kabir suno bhai sadhu,
har bhajiya soi raji.
o sadhu bhai jag sapna wali baji.


जरूर पढ़ें :- आ जुग मा देह अभिमान घणु 

जरूर पढ़ें :- रमतोड़ो साधु मोयो

मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स

~ जग सपना वाली बाजी ~

चेत सके तो चेत बावरा ,घंटी लारली बाजी।
साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी।

सपना में पुत्र बांझणी जायो ,मंगल गायो होवे राजी।
जाग पड़ी जद रही नपुती,रोवण लागा बाजी।
ओ साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी।…

सपना में रंक राजा बण बैठो ,घर घोडा घर ताज़ी।
बत्तीस भोजन थाल सोवणो ,भात भात की भाजी।
ओ साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी।…

वेद पुराण भागवत गीता ,थाका पंडित काजी।
ऐडा ऐडा धरण में गलिया ,लंकापति एक राजी।
ओ साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी।…

समंद माहि सीप सीप माहि मोती ,यु वचनो री बाजी।
कहे कबीर सुणो भाई साधु ,हर भजिया सोई राजी।
ओ साधु भाई ! जग सपना वाली बाजी।…

jog bharati ke bhajan

भजन :- जग सपना वाली बाजी
गायक :- जोग भारती
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- मन रे सत री संगत करिये

जरूर पढ़ें :- मोको कहा ढूढ़े रे बन्दे

पिछला लेखरे संतो ! काल पकड़ ले जाई भजन लिरिक्स | Re Santo Kaal Pakad Le Jai Bhajan Lyrics
अगला लेखरे संतो ! केहणा सुण ले मेरा भजन लिरिक्स | santo kehna sun le mera bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

6 + 6 =