रे संतो ! काल पकड़ ले जाई भजन लिरिक्स | Re Santo Kaal Pakad Le Jai Bhajan Lyrics

1762

रे संतो ! काल पकड़ ले जाई भजन लिरिक्स

रे संतो ! काल पकड़ ले जाई भजन लिरिक्स Re Santo Kaal Pakad Le Jai desi marwadi bhajan lyrics

।। दोहा ।।
कस्तूरु कुण्डल बसे, मृग ढूंढे वन मांय।
बसे घट घट राम है, पर दुनिया देखे नाय।


~ काल पकड़ ले जाई ~

मुंडो बांध मुनि होय बैठा ,
ढोंगी ढोंग मचाई।
आखर मांड अर्थ में केवे ,
सोनी में समझाई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई।


अटल राज अनघड़ कहिजे ,
भूल रति न काई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई। टेर …


घोड़ी गाय और धीणो राखे ,
त्यागी पुरुष केवाई।
पीवे दूध काग ज्यू कुबदी ,
अन्न अलूणो खाई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई। टेर …


गीता और भागवत वाचे ,
दुनिया ने परसाई।
साजे जोग भोग संग डोले ,
बाबो जी केवाई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई। टेर …


साँची बात सतो सत कहणा ,
पक्ष अपक्ष न भाई।
जो कोई पक्ष ज्ञान में राखे ,
जिण को राम दुहाई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई। टेर …


कुड वचन कबहुँ न केणा ,
कुड धूड़ मिल जाई।
चनण शाह चेतन का डंका ,
पला न पकड़े कोई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई। टेर …


जरूर पढ़ें :- छोड़ दे मनवा मन मस्ती

जरूर पढ़ें :- आ जुग मा देह अभिमान घणु 

desi marwadi bhajan lyrics

~ Re Santo Kaal Pakad Le Jai ~

mundo bandh muni hoy baitha,
dhongi dhong machai.
aakhar mand arth me keve,
soni me samjhai.
re santo ! kal pakad le jai.


atal raj anghad kahije,
bhul ratin kaai.
re santo ! kal pakad le jai.


ghodi gay or dhino rakhe,
tyagi purush kevai.
pive dhudh kaj jyu kubadi,
ann aluno khai.
re santo ! kal pakad le jai.


geeta or bhagwat bache,
duniya ne parsai.
saje jog bhog sang dole,
babo ji kevai.
re santo ! kal pakad le jai.


sanchi bat sato sat kahna,
paksh apaksh n bhai.
jo koi paksh gyan me rakhe,
jin ko ram duhai.
re santo ! kal pakad le jai.


kud vachan kabahu n kena,
kud dhud mil jai.
chanan shah chetan ka danka,
pala n pakde koi.
re santo ! kal pakad le jai.


जरूर पढ़ें :- रमतोड़ो साधु मोयो

जरूर पढ़ें :- मन रे सत री संगत करिये

चेतावनी भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ रे संतो ! काल पकड़ ले जाई ~

मुंडो बांध मुनि होय बैठा ,ढोंगी ढोंग मचाई।
आखर मांड अर्थ में केवे ,सोनी में समझाई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई।

अटल राज अनघड़ कहिजे ,भूल रति न काई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई। टेर …

घोड़ी गाय और धीणो राखे ,त्यागी पुरुष केवाई।
पीवे दूध काग ज्यू कुबदी ,अन्न अलूणो खाई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई। टेर …

गीता और भागवत वाचे ,दुनिया ने परसाई।
साजे जोग भोग संग डोले ,बाबो जी केवाई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई। टेर …

साँची बात सतो सत कहणा ,पक्ष अपक्ष न भाई।
जो कोई पक्ष ज्ञान में राखे ,जिण को राम दुहाई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई। टेर …

कुड वचन कबहुँ न केणा ,कुड धूड़ मिल जाई।
चनण शाह चेतन का डंका ,पला न पकड़े कोई।
रे संतो ! काल पकड़ ले जाई। टेर …

जरूर पढ़ें :- मोको कहा ढूढ़े रे बन्दे

जरूर पढ़ें :- अचरज देखा भारी रे साधो

पिछला लेखछोड़ दे मनवा मन मस्ती सोंह शिखर गढ है बस्ती भजन लिरिक्स | Chod De Re Man Masti bhajan lyrics
अगला लेखसाधु भाई ! जग सपना वाली बाजी भजन लिरिक्स | sadhu bhai jag sapna wali baji bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 × 3 =