रमतोड़ो साधु मोयो लाल लहरिये वाली भजन लिरिक्स | lal lahriye wali bhajan lyrics

256

रमतोड़ो साधु मोयो लाल लहरिये वाली भजन लिरिक्स

रमतोड़ो साधु मोयो लाल लहरिये वाली भजन लिरिक्स, lal lahriye wali bhajan lyrics desi chetawani bhajan lyrics

।। दोहा ।।
चलती चक्की देख दे , दिया कबीरा रोय।
दो पाठन के बिच में , साबुत बचा ना कोय।


~ लाल लहरिये वाली ~

लाल लहरिये वाली ,
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
झीणे घूंघटे वाली।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली।


म्हारा गुरूजी बाग़ लगायो ,
अधबीच राखी क्यारी।
आजु बाजू कली केवड़ा ,
सुगंध री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली। टेर। ….


म्हारा गुरूजी महल बणायो ,
अधबीच राखी बारी।
आजु बाजू जाली झरोखा ,
झाँकन री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली। टेर। ….


म्हारा गुरूजी होद खुदाया ,
पाणी भरियो भारी।
आजु बाजू लहरा उपजे ,
नहावन री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली। टेर। ….


प्रेम गंगा में सतगुरु रीझे ,
रेहनी वारी न्यारी।
कहे कबीर सुणो भाई साधु ,
करिया कॉल करारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली। टेर। ….


जरूर पढ़ें :- मन रे सत री संगत करिये 

जरूर पढ़ें :- मोको कहा ढूढ़े रे

desi chetawani bhajan lyrics

~ lal lahriye wali ~

lal lahariye wali,
ramtodo sadhu moyo e,
jhine ghunghte wali.
ramtodo sadhu moyo e,
lal lahriye wali.


mhara guruji bag lagayo,
adhbich rakhi kyari.
aaju baju kali kevda,
sugandh ri chhavi nyari.
ramtodo sadhu moyo e,
lal lahariye wali.


mhara guruji mahal banayo,
adhabich rakhi baari.
aaju baju jali jharokha,
jhankan ri chhavi nyari.
ramtodo sadhu moyo e,
lal lahariye wali.


mhara guruji hod khudaya,
pani bhariyo bhari.
aaju baju lahra upje,
nahavan ri chhavi nyari.
ramtodo sadhu moyo e,
lal lahariye wali.


prem ganga me satguru rijhe,
rehni vaari nyari.
kahe kabir suno bhai sadhu,
kariya kaal karari.
ramtodo sadhu moyo e,
lal lahariye wali.


जरूर पढ़ें :- अचरज देखा भारी रे साधो

जरूर पढ़ें :- इलाही नाम का सौदा कमाले

मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स

~ लाल लहरिये वाली ~

लाल लहरिये वाली ,रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
झीणे घूंघटे वाली।रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली।

म्हारा गुरूजी बाग़ लगायो ,अधबीच राखी क्यारी।
आजु बाजू कली केवड़ा ,सुगंध री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,लाल लहरिये वाली। टेर। ….

म्हारा गुरूजी महल बणायो ,अधबीच राखी बारी।
आजु बाजू जाली झरोखा ,झाँकन री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,लाल लहरिये वाली। टेर। ….

म्हारा गुरूजी होद खुदाया ,पाणी भरियो भारी।
आजु बाजू लहरा उपजे ,नहावन री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,लाल लहरिये वाली। टेर। ….

प्रेम गंगा में सतगुरु रीझे ,रेहनी वारी न्यारी।
कहे कबीर सुणो भाई साधु ,करिया कॉल करारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,लाल लहरिये वाली। टेर। ….

जरूर पढ़ें :- ओम नाम का सुमिरन करले

जरूर पढ़ें :- अब तो दीदार दिखा दे

पिछला लेखमन रे सत री संगत करिये भजन लिरिक्स | sat re sangat kariye bhajan lyrics
अगला लेखआ जुग मा देह अभिमान घणु भजन लिरिक्स | aa jug ma abhiman ghano bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

seven + one =