मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े भजन लिरिक्स | mana ji thari umar rel jyu dodhe bhajan lyrics

1753

मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े भजन लिरिक्स

मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े भजन लिरिक्स, mana ji thari umar rel jyu dodhe chetawani desi bhajan lyrics

।। दोहा ।।
गुरु मूर्ति मुख चन्द्रमा, सेवक नैन चकोर।
अष्ट प्रहर निरखत रहु, गुरु चरणन की और।


~ थारी उमर रेल ज्यू दौड़े ~

मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े।
हरी नाम री भगति कमावो ,
चाहे छाने चाहे चौड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े।


आठ नव मास घडता ने लागा ,
इंजन आयो चौड़े।
खर क्रोध रा भरिया कोयला ,
पाणी पवन रे जोड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े। टेर। …


तीनो टेसण तीनो अवस्था ,
और टेसण है चौड़े।
सिटी दिवि जब सिंगल पड़ियो ,
करणी कमाई जोड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े। टेर। …


सत री रेल स्वर्गा में दौड़े ,
दूजी जमा रे जोड़े।
तार पुकार करू बाबू ने ,
अब तो पाछी मोड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े। टेर। …


भव री गुफा में भंवरा रे गूंजे ,
ज्ञान अखाड़े होवे।
भावपुरी सतगुरुजी रे शरणे ,
सीधी राम रे जोड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े। टेर। …


सूरत पपैया बोलण लागो ,
पार ब्रह्म रे जोड़े।
राम नाम री भक्ति कमावो ,
चाहे छाने चाहे चौड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े। टेर। …


जरूर पढ़ें :- साधु भाई ! मन से जाणे नर मोटा

जरूर पढ़ें :- संतो अजर अमर घर पाया

chetawani desi bhajan lyrics in hindi

~ mana ji thari umar rel jyu dodhe ~

manaji thari umar rel jyu dodhe .
hari naam ri bhagti kamavo,
chahe chhane chahe choude.
manaji thari umar rel jyu dode.


aath nav maas ghadta ne laga,
injan aayo choude.
khar krodh ra bhariya koyala,
pani pavan re jode.
manaji thari umar rel jyu dode.


teeno tesan teeno avastha,
or tesan hai choude.
siti divi jab singal padiyo,
karno kamai jode.
mana ji thari umar rel jyu dodhe.


sat ri rel swarga me dhode,
duji jama re jode.
tar pukar karu babu ne,
ab to pachi mode.
manaji thari umar rel jyu dode.


bhav ri gufa me bhanvra re gunje,
gyan akhade hove.
bhavpuri satguruji re sharne,
sidi ram re jode.
mana ji thari umar rel jyu dodhe.


surat papaiya bolan lago,
par brahma re jode.
ram naam ri bhakti kamavo,
chahe chhane chahe choude.
mana ji thari umar rel jyu dodhe.


जरूर पढ़ें :- साधु भाई अविगत लिखियो नी जाई

जरूर पढ़ें :- भजन बिना विरथा जनम गयो

मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स

~ मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े ~

मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े।
हरी नाम री भगति कमावो ,चाहे छाने चाहे चौड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े।

आठ नव मास घडता ने लागा ,इंजन आयो चौड़े।
खर क्रोध रा भरिया कोयला ,पाणी पवन रे जोड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े। टेर। …

तीनो टेसण तीनो अवस्था ,और टेसण है चौड़े।
सिटी दिवि जब सिंगल पड़ियो ,करणी कमाई जोड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े। टेर। …

सत री रेल स्वर्गा में दौड़े ,दूजी जमा रे जोड़े।
तार पुकार करू बाबू ने ,अब तो पाछी मोड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े। टेर। …

भव री गुफा में भंवरा रे गूंजे ,ज्ञान अखाड़े होवे।
भावपुरी सतगुरुजी रे शरणे ,सीधी राम रे जोड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े। टेर। …

सूरत पपैया बोलण लागो ,पार ब्रह्म रे जोड़े।
राम नाम री भक्ति कमावो ,चाहे छाने चाहे चौड़े।
मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े। टेर। …

jog bharti ke bhajan lyrics

भजन :- थारी उमर रेल ज्यू दौड़े
गायक :- जोग भारती
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- म्हारो मन रे माला में पोई रे

जरूर पढ़ें :- सुरता ने ले नी जगाय

पिछला लेखसाधु भाई ! मन से जाणे नर मोटा भजन लिरिक्स | man se jane nar mota bhajan lyrics
अगला लेखसंतो ! ज्ञान करे निर्मोही भजन लिरिक्स | santo gyan kare nirmohi bhajan lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

three × 4 =