सुरता ने ले नी जगाय पिंजर पड़ जासी भजन लिरिक्स | Surta Ne Le Ni Jagay bhajan lyrics

377

सुरता ने ले नी जगाय पिंजर पड़ जासी भजन लिरिक्स

सुरता ने ले नी जगाय पिंजर पड़ जासी भजन लिरिक्स, Surta Ne Le Ni Jagay desi marwadi bhajan lyrics

।। दोहा ।।
सुता सुता क्या करो, और सुता ने आवे नींद।
जम सिराणे यु खड़ो, ज्यू तोरण आयो बिन्द।


~ सुरता ने लेनी जगाय ~

सुरता ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी।
मनवा ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी।
भजले नी भगवान ,
वासना रह जासी।


नहीं करणो डुंगरियो रो सनेह ,
बरसता बह जासी।
आवे उनाळा री वाट ,
खाली हो जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी। टेर। …


सदा करो सागरियो रो सनेह ,
भरिया रह जासी।
उपजे आनंद अपार ,
लहरा लग जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी। टेर। …


नहीं करणी परदेशी री प्रीत ,
वे तो नट जासी।
उठ चले आधी रात ,
धोखो दे जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी। टेर। …


नहीं करणा मान गुमान ,
काया है काची।
संत केवे राजाराम ,
माटी में मिल जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी। टेर। …


जरूर पढ़ें :- भजन कर ले सुमिरन करले

जरूर पढ़ें :- म्हारो हिरदो सुनो राम बिना

desi marwadi bhajan lyrics in hindi

~ Surta Ne Le Ni Jagay ~

surta ne leni jagay,
pinjar pad jasi.
manva ne leni jagay,
pinjar pad jasi.
bhajle ni bhagwan,
vasna rah jasi.


nhi karno dungriyo ro sneh,
barsata bah jasi.
aave unala ri vat ,
khali ho jasi.
surta ne leni jagay,
pinjar pad jasi.


sada karo sagriyo ro sneh,
bhariya rah jasi.
upje aanand apar,
lahra lag jasi.
surta ne leni jagay,
pinjar pad jasi.


nhi karni pardeshi ri preet,
ve to nat jasi.
uth chale aadhi rat,
dhokho de jasi.
surta ne leni jagay,
pinjar pad jasi.


nhi karna man guman,
kaya hai kachi.
sant keve rajaram,
mati me mil jasi.
surta ne leni jagay,
pinjar pad jasi.


जरूर पढ़ें :- हरि भजवा रे काज बनायो

जरूर पढ़ें :- जग में कायम कुण नर रहता

मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स

~ सुरता ने ले नी जगाय ~

सुरता ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी।
मनवा ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी।
भजले नी भगवान ,वासना रह जासी।

नहीं करणो डुंगरियो रो सनेह ,बरसता बह जासी।
आवे उनाळा री वाट ,खाली हो जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी। टेर। …

सदा करो सागरियो रो सनेह ,भरिया रह जासी।
उपजे आनंद अपार ,लहरा लग जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी। टेर। …

नहीं करणी परदेशी री प्रीत ,वे तो नट जासी।
उठ चले आधी रात ,धोखो दे जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी। टेर। …

नहीं करणा मान गुमान ,काया है काची।
संत केवे राजाराम ,माटी में मिल जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी। टेर। …

jog bharti ke bhajan

भजन :- सुरता ने लेनी जगाय
गायक :- जोग भारती
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- राधे कृष्णा बोल तेरा क्या लगेगा मोल

जरूर पढ़ें :- तेरे मन में राम तन में राम

पिछला लेखचामडा की पुतली भजन कर ले सुमिरन करले भजन लिरिक्स | bhajan karle sumiran karle bhajan lyrics
अगला लेखम्हारो मन रे माला में पोई रे भजन लिरिक्स | Mahro Man Re Mala Me Poi re bhajan lyrics

4 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

18 − 16 =