म्हारो हिरदो सुनो राम बिना मने चेन नहीं आवे भजन लिरिक्स | ram bina mane chain nahi aave bhajan lyrics

342

म्हारो हिरदो सुनो राम बिना मने चेन नहीं आवे भजन लिरिक्स

म्हारो हिरदो सुनो राम बिना मने चेन नहीं आवे भजन लिरिक्स ram bina mane chain nahi aave ram ji ke chetawani bhajan lyrics

।। दोहा ।।
शब्द शब्द सब कहे, शब्द का करो विचार।
एक शब्द शीतल करे, एक शब्द दे क्षार।


~ म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ~

म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,
म्हने चेन नहीं आवे रे।
चैन नहीं आवे रे राम बिना ,
चैन नहीं आवे रे।
म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,
म्हने चेन नहीं आवे रे।


चुग चुग फुलड़ा लावे सखी म्हारे ,
सेज बिछावे रे।
कृष्ण बिना म्हारे काटा लागे ,
नींद नहीं आवे रे।
म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,
म्हने चेन नहीं आवे रे। टेर। ….


रुच रुच भोजन परोसिया सखी ,
म्हने कोहि जिमावे रे।
राम बिना म्हने लागे अलुणा ,
धान नहीं भावे रे।
म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,
म्हने चेन नहीं आवे रे। टेर। ….


क्यों कहु सखी क्यों नी जावे ,
विरह सतावे रे।
ऐसा मिले कोई संत उपदेशी ,
राम मिळावे रे।
म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,
म्हने चेन नहीं आवे रे। टेर। ….


हिरापुरी गुरु सामरथ मिलिया ,
वे समझावे रे।
निर्भयपुरी सतगुरु जी शरणे ,
मोक्ष पावे रे।
म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,
म्हने चेन नहीं आवे रे। टेर। ….


जरूर पढ़ें :- हरि भजवा रे काज बनायो

जरूर पढ़ें :- जग में कायम कुण नर रहता

ram ji ke chetawani bhajan lyrics

~ ram bina mane chain nahi ~

mharo hirdo suno ram bina,
mhane chen nhi aave re.
chain nhi aave re ram bina,
chain nhi aave re.
mharo hirdo suno ram bina,
mhane chain nhi aave re.


chug chug fulda lave sakhi mhare,
sej bichhave re.
krishna bina mhare kata lage,
nind nhi aave re.
mharo hirdo suno ram bina,
mhane chen nhi aave re.


ruch ruch bhojan parosiya sakhi,
mhane kohi jimave re.
ram bina mhane lage aluna,
dhan nhi bhave re.
mharo hirdo suno ram bina,
mhane chen nhi aave re.


kyu kahu sakhi kyu ni jave,
virah satave re.
aisa mile koi sant updeshi,
ram milave re.
mharo hirdo suno ram bina,
mhane chen nhi aave re.


heera puri guru samrath miliya,
ve samjhave re.
nirbhaypuri satguru ji sharne,
moksh pave re.
mharo hirdo suno ram bina,
mhane chen nhi aave re.


जरूर पढ़ें :- राधे कृष्णा बोल तेरा क्या लगेगा मोल

जरूर पढ़ें :- तेरे मन में राम तन में राम

श्री राम जी के चेतावनी भजन लिरिक्स

~ राम बिना मने चेन नहीं आवे ~

म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,म्हने चेन नहीं आवे रे।
चैन नहीं आवे रे राम बिना ,चैन नहीं आवे रे।
म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,म्हने चेन नहीं आवे रे।

चुग चुग फुलड़ा लावे सखी म्हारे ,सेज बिछावे रे।
कृष्ण बिना म्हारे काटा लागे ,नींद नहीं आवे रे।
म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,म्हने चेन नहीं आवे रे। टेर। ….

रुच रुच भोजन परोसिया सखी ,म्हने कोहि जिमावे रे।
राम बिना म्हने लागे अलुणा ,धान नहीं भावे रे।
म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,म्हने चेन नहीं आवे रे। टेर। ….

क्यों कहु सखी क्यों नी जावे ,विरह सतावे रे।
ऐसा मिले कोई संत उपदेशी ,राम मिळावे रे।
म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,म्हने चेन नहीं आवे रे। टेर। ….

हिरापुरी गुरु सामरथ मिलिया ,वे समझावे रे।
निर्भयपुरी सतगुरु जी शरणे ,मोक्ष पावे रे।
म्हारो हिरदो सुनो राम बिना ,म्हने चेन नहीं आवे रे। टेर। ….

jog bharti ke bhajan lyrics

भजन :- राम बिना मने चैन नहीं आवे रे
गायक :- जोग भारती जी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- गुथ लाई मालन सेवरा

जरूर पढ़ें :- साधु भाई ऐसी चाय चलाई

पिछला लेखहरि भजवा रे काज बनायो मोहन मंदरियो भजन लिरिक्स | Ram Bhajan Ke Kaj Banayo mohan mandiriye bhajan lyrics
अगला लेखचामडा की पुतली भजन कर ले सुमिरन करले भजन लिरिक्स | bhajan karle sumiran karle bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

six + 3 =