थारो लेखो लेवेला राई राई रो भजन लिरिक्स | Lekho Levela Rai Rai Ko bhajan lyrics

5516

थारो लेखो लेवेला राई राई रो भजन लिरिक्स

थारो लेखो लेवेला राई राई रो भजन लिरिक्स, Lekho Levela Rai Rai Ko bhajan lyrics, desi chetawani bhajan lyrics

।। दोहा ।।
शब्द शब्द सब कोई कहे, शब्द का करो विचार।
एक शब्द शीतल करे, एक शब्द दे क्षार।


~ थारो लेखो लेवेला राई राई रो ~

ऊपर राज रे कोनी पोपा बाई रो ,
थारो लेखो लेवेला राई राई रो।


नवदश मास गर्भ में राखियो ,
नाम नहीं लियो रघुराई रो।
ऊपर राज रे कोनी पोपा बाई रो ,
थारो लेखो लेवेला राई राई रो। टेर। …


कुड कपट कर माया जोड़ी ,
दान नहीं दियो एक पाई रो।
ऊपर राज रे कोनी पोपा बाई रो ,
थारो लेखो लेवेला राई राई रो। टेर। …


मात पिता थारे कुटुंब कबीलो ,
जोर नहीं लागे सगा भाई रो।
ऊपर राज रे कोनी पोपा बाई रो ,
थारो लेखो लेवेला राई राई रो। टेर। …


तुलसी दास भगति री महिमा ,
जोर नहीं लागे जमराई रो।
ऊपर राज रे कोनी पोपा बाई रो ,
थारो लेखो लेवेला राई राई रो। टेर। …


जरूर पढ़ें :- मनवा भूल गयो ईश्वर ने

जरूर पढ़ें :- दो दिन का जग में मेला

desi chetawani bhajan lyrics

~ Lekho Levela Rai Rai Ko ~

upar raj re koni popa bai ro,
tharo lekho levela rai rai ro.


navdas mas garbh me rakhiyo,
nam nhi liyo raghurai ro.
upar raj re koni popa bai ro,
tharo lekho levela rai rai ro.


kud kapat kar maya jodi,
dan nhi diyo ek pai ro.
upar raj re koni popa bai ro,
tharo lekho levela rai rai ro.


mat pita thare kutumb kabilo,
jor nhi lage saga bhai ro.
upar raj re koni popa bai ro,
tharo lekho levela rai rai ro.


tulsi das bhagti ri mahima,
jor nhi lage jamrai ro.
upar raj re koni popa bai ro,
tharo lekho levela rai rai ro.


जरूर पढ़ें :- इन रे काया रो हिण्डोलो

जरूर पढ़ें :- पूरण प्रेम लगा दिल में तब

मारवाड़ी देसी चेतावनी भजन लिरिक्स

~ थारो लेखो लेवेला राई राई रो ~

ऊपर राज रे कोनी पोपा बाई रो ,थारो लेखो लेवेला राई राई रो।

नवदश मास गर्भ में राखियो ,नाम नहीं लियो रघुराई रो।
ऊपर राज रे कोनी पोपा बाई रो ,थारो लेखो लेवेला राई राई रो। टेर। …

कुड कपट कर माया जोड़ी ,दान नहीं दियो एक पाई रो।
ऊपर राज रे कोनी पोपा बाई रो ,थारो लेखो लेवेला राई राई रो। टेर। …

मात पिता थारे कुटुंब कबीलो ,जोर नहीं लागे सगा भाई रो।
ऊपर राज रे कोनी पोपा बाई रो ,थारो लेखो लेवेला राई राई रो। टेर। …

तुलसी दास भगति री महिमा ,जोर नहीं लागे जमराई रो।
ऊपर राज रे कोनी पोपा बाई रो ,थारो लेखो लेवेला राई राई रो। टेर। …

lehru das ke bhajan

भजन :- थारो लेखो लेवेला राई राई रो
गायक :- लेहरु दास वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- भजन री लागी वे सो जाणे

जरूर पढ़ें :- आराम के साथी क्या क्या थे

पिछला लेखमनवा भूल गयो ईश्वर ने अब तेरो कोन संगाती रे भजन लिरिक्स | manva bhul gayo ishwar ne bhajan lyrics
अगला लेखमाटी में मिले माटी पानी में पानी अरे अभिमानी भजन लिरिक्स | mati me mile mati pani mein pani bhajan lyrics