मन लोभी जिवडा हो गयो मोड़ो रे दिन रयो थोड़ो भजन लिरिक्स | Din Riyo Thodo Re bhajan lyrics

640

मन लोभी जिवडा हो गयो मोड़ो रे दिन रयो थोड़ो भजन लिरिक्स

मन लोभी जिवडा हो गयो मोड़ो रे दिन रयो थोड़ो भजन लिरिक्स, Din Riyo Thodo Re chetawani bhajan lyrics

।। दोहा ।।
मन तू मेरी मान ले, बार बार कहु तोय।
राम नाम सुमिरण बिना, निस्तारो नहीं होय।


~ दिन रयो थोड़ो रे ~

मन लोभी जिवडा ,हो गयो मोड़ो रे,
दिन रयो थोड़ो रे।


स्वारथ काज बंधू बिलमावे ,
जिण से नाता तोड़ो रे।
रात अंधारी अळगो जाणो ,
पड़ जाई फोड़ो रे, दिन रयो थोड़ो रे।
मन लोभी जिवडा ,हो गयो मोड़ो रे,
दिन रयो थोड़ो रे। टेर। ….


मोह माया से मुड़ो दीवाना ,
प्रीत प्रभु से जोड़ो रे।
बैरी भंवरो क्यों भटके रे ,
झूठो संगड़ो रे, दिन रयो थोड़ो रे।
मन लोभी जिवडा ,हो गयो मोड़ो रे,
दिन रयो थोड़ो रे। टेर। ….


सत रो मारग सुख रो पेड़ो ,
साथ सवायो जोड़ो रे।
चेतन होय इण रस्ते चलणो ,
खड़ लीजो भोड़ो रे, दिन रयो थोड़ो रे।
मन लोभी जिवडा ,हो गयो मोड़ो रे,
दिन रयो थोड़ो रे। टेर। ….


निर्भय होकर हरने भज लो ,
कदे नी आवे थोड़ो रे।
राजा मानसिंह सतगुरु शरणे ,
जल्दी दोड़ो रे, दिन रयो थोड़ो रे।
मन लोभी जिवडा ,हो गयो मोड़ो रे,
दिन रयो थोड़ो रे। टेर। ….


जरूर पढ़ें :- में तो हीरो गमादियो कचरा में

जरूर पढ़ें :- जाति रो कारण है नहीं संतो

chetawani bhajan hindi lyrics

~ Din Riyo Thodo Re ~

man lobhi jivda ho gayo modo re,
din ryo thodo re .


swarath kaaj bandhu bilmave,
jin se nata todo re.
rat andhari algo jano,
pad jai fodo re,din ryo thodo re.
man lobhi jivda ho gayo modo re,
din ryo thodo re .


moh maya se modo diwana,
preet prabhu se jodo re.
bairi bhawaro kyu bhatke re,
jhutho sangdo re,din ryo thodo re.
man lobhi jivda ho gayo modo re,
din ryo thodo re .


sat ro marag sukh ro pedo,
sath sawayo jodo re.
chetan hoy en raste chalno,
khad lijo bhodo re,din ryo thodo re.
man lobhi jivda ho gayo modo re,
din ryo thodo re .


nirbhay hokar harane bhaj lo,
kade ni aave thodo re.
raja man singh satguru sharne,
jaldi dodho re,din ryo thodo re.
man lobhi jivda ho gayo modo re,
din ryo thodo re .


जरूर पढ़ें :- मैं तो उन रे संता रो हूँ दास

जरूर पढ़ें :-  दौड़ा जाए रे समय का घोड़ा

चेतावनी भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ हो गयो मोड़ो रे दिन रयो थोड़ो ~

मन लोभी जिवडा ,हो गयो मोड़ो रे, दिन रयो थोड़ो रे।

स्वारथ काज बंधू बिलमावे ,जिण से नाता तोड़ो रे।
रात अंधारी अळगो जाणो ,पड़ जाई फोड़ो रे, दिन रयो थोड़ो रे।
मन लोभी जिवडा ,हो गयो मोड़ो रे,दिन रयो थोड़ो रे। टेर। ….

मोह माया से मुड़ो दीवाना ,प्रीत प्रभु से जोड़ो रे।
बैरी भंवरो क्यों भटके रे ,झूठो संगड़ो रे, दिन रयो थोड़ो रे।
मन लोभी जिवडा ,हो गयो मोड़ो रे,दिन रयो थोड़ो रे। टेर। ….

सत रो मारग सुख रो पेड़ो ,साथ सवायो जोड़ो रे।
चेतन होय इण रस्ते चलणो ,खड़ लीजो भोड़ो रे, दिन रयो थोड़ो रे।
मन लोभी जिवडा ,हो गयो मोड़ो रे,दिन रयो थोड़ो रे। टेर। ….

निर्भय होकर हरने भज लो ,कदे नी आवे थोड़ो रे।
राजा मानसिंह सतगुरु शरणे ,जल्दी दोड़ो रे, दिन रयो थोड़ो रे।
मन लोभी जिवडा ,हो गयो मोड़ो रे,दिन रयो थोड़ो रे। टेर। ….

moinuddin manchala ke chetavni bhajan

भजन :- दिन रयो थोड़ो रे
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- प्रेम का मार्ग बांका रे

जरूर पढ़ें :- हरि का नाम सुमिर सुखधाम

पिछला लेखमें तो हीरो गमादियो कचरा में भजन लिरिक्स | hiro gama diyo kachra mein bhajan lyrics
अगला लेखआराम के साथी क्या क्या थे भजन लिरिक्स | aaram ke kya kya sathi the bhajan lyrics

5 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

14 + 11 =