सुरता रंग महल चाल फुलडा री सेज बिछी भजन लिरिक्स | surta rang mahal me hal bhajan lyrics

1876

सुरता रंग महल चाल फुलडा री सेज बिछी भजन लिरिक्स

सुरता रंग महल चाल फुलडा री सेज बिछी भजन लिरिक्स, surta rang mahal me hal chetawani bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
संत मिल्या इतना टळे, काळ जाळ जम चोट।
शीश नमाया गिर पड़े, लख पापन की पोट।


~ सुरता रंग महल चाल ~

में सुमरू शारद माय ,
शारदा तू साची।
लागु गजानन्द पाय,
गुरुजी ने निमण करु।
सुरता रंग महल चाल ,
फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ज्ञान गोकडे हाल,
सुखमण री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,
भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। ..


नही देवलिया में देव,
झालर थे कुटो मती।
धुप ज्योरो अग्न जले,
वासना तो पवन बखी।
सुरता रंग महल चाल ,
फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ज्ञान गोकडे हाल,
सुखमण री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,
भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। .. टेर। …


नही नेणो में नीर ,
आलसी री गरज कसी।
दिन रेण एकण भाव,
भोण भले उगो मती।
सुरता रंग महल चाल ,
फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ज्ञान गोकडे हाल,
सुखमण री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,
भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। ..


अरे नही भुजा में जोर,
सूरो संग चढो मती।
भीड़ पड़े भाग जाय,
बगत री गरज कसी।
सुरता रंग महल चाल ,
फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ज्ञान गोकडे हाल,
सुखमण री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,
भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। ..


डगमग डुले जीव,
हरी भक्ति झेलो मती।
तप बिना मिलिया नी राज,
बोल्या गोरख जती।
सुरता रंग महल चाल ,
फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ज्ञान गोकडे हाल,
सुखमण री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,
भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। ..


में सुमरू शारद माय ,
शारदा तू साची।
लागु गजानन्द पाय,
गुरुजी ने निमण करु।
सुरता रंग महल चाल ,
फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ज्ञान गोकडे हाल,
सुखमण री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,
भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। ..


जरूर पढ़ें :- सुता शेर जंगल का राजा

जरूर पढ़ें :- लख चौरासी का छोटा टेशन

chetawani bhajan lyrics in hindi

~ surta rang mahal me hal ~

me simru sharad maay,
sharda tu sachi.
lagu gajanand paay,
guruji ne niman karu.
surta rang mahal chal,
fulda ri sej bichhi.
thodo gyan gokde haal,
sukhmana ri sej bichi.
guru bina miliya ni gyan,
bhajan bina mukti nhi. o ho.


nhi devliya me dev,
jhalar the kuto mati.
dhup jyoro agan jale,
vasna to pavan bakhi.
surta rang mahal chal,
fulda ri sej bichhi. ter…..


nhi neno me neer,
aalsi ri garaj kasi.
din ren ikan bhav,
bhon bhale ugo mati.
surta rang mahal chal,
fulda ri sej bichhi. ter…..


are nhi bhuja me jor,
suro sang chado mati.
bhid pade bhag jaay,
bagat ri garaj kasi.
surta rang mahal chal,
fulda ri sej bichhi. ter…..


dagmag dule jiv ,
hari bhakti jhelo mati.
tap bina miliya ni raj,
bolya gorakh jati.
surta rang mahal chal,
fulda ri sej bichhi. ter…..


जरूर पढ़ें :- भक्ति रा मार्ग दूजा रे 

जरूर पढ़ें :- सांवरिया वाली सिमरण करणो

मारवाड़ी निर्गुणी भजन लिरिक्स

~ सुरता रंग महल चाल ~

में सुमरू शारद माय ,शारदा तू साची।
लागु गजानन्द पाय,गुरुजी ने निमण करु।
सुरता रंग महल चाल ,फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ग्यान गोकडे हाल,सुखमणा री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। ..

नही देवलिया में देव,झालर थे कुटो मती।
धुप ज्योरो अग्न जले,वासना तो पवन बखी।
सुरता रंग महल चाल ,फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ग्यान गोकडे हाल,सुखमणा री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। .. टेर। …

नही नेणो में नीर ,आलसी री गरज कसी।
दिन रेण एकण भाव,भोण भले उगो मती।
सुरता रंग महल चाल ,फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ग्यान गोकडे हाल,सुखमणा री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। ..

अरे नही भुजा में जोर,सूरो संग चढो मती।
भीड़ पड़े भाग जाय,बगत री गरज कसी।
सुरता रंग महल चाल ,फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ग्यान गोकडे हाल,सुखमणा री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। ..

डगमग डुले जीव,हरी भक्ति झेलो मती।
तप बिना मिलिया नी राज,बोल्या गोरख जती।
सुरता रंग महल चाल ,फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ग्यान गोकडे हाल,सुखमणा री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। ..

में सुमरू शारद माय ,शारदा तू साची।
लागु गजानन्द पाय,गुरुजी ने निमण करु।
सुरता रंग महल चाल ,फुलड़ा री सेज बिछी।
थोड़ो ग्यान गोकडे हाल,सुखमणा री सेज बिछी।
गुरु बिना मिलिया नी ज्ञान,भजन बिना मुक्ति नही। ओ हो। ..

bheru puri so pura ke bhajan

भजन :- सुरता रंग महल चाल
गायक :- भेरू पूरी सोपुरा
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- चरखा रो भेद बतादे

जरूर पढ़ें :- पंछीडा लाल आछी पड़ियो रे

पिछला लेखसुता शेर जंगल का राजा उसे जगाना ना चाहिए भजन लिरिक्स | suta ser jangal ka raja bhajan lyrics
अगला लेखरावलियो जोगी लम्बो है भजन लिरिक्स | ravaliyo jogi lambo hai bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

4 + 12 =