रावलियो जोगी लम्बो है भजन लिरिक्स | ravaliyo jogi lambo hai bhajan lyrics

534

रावलियो जोगी लम्बो है भजन लिरिक्स

रावलियो जोगी लम्बो है भजन लिरिक्स, ravaliyo jogi lambo hai bhajan lyrics, shiv ji ke bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
शिव समान दाता नहीं, विपत विदारण हार।
लज्जा मोरी राखियो, शिव नंदी के असवार।


~ रावलियो जोगी लम्बो है ~

रावलियो जोगी लम्बो है।
जाय आसमान अडीयो, बाबो लम्बो है।
रुखड़ियो जोगी लम्बो है।


बल रावण को मार हटाया ,
विभीषण सू राखी प्रीत।
विभीषण री प्रीत पालवा ,
धनुष बाण ले आयो ,बाबो लम्बो है।
रावलियो जोगी लम्बो है। टेर। ….


हिरणाकुश को मार हटाया ,
प्रहलाद सु राखी प्रीत।
प्रहलाद री प्रीत पालवा ,
खम्भ फाड़ हरी आयो ,बाबो लम्बो है।
रावलियो जोगी लम्बो है। टेर। ….


दुर्योधन का मेवा त्याग्या ,
शाक विदुर घर खाय।
पांडवो री प्रीत पालवा ,
सभा में चीर बढ़ायो ,बाबो लम्बो है।
रावलियो जोगी लम्बो है। टेर। ….


अंका तारया बंका तारया ,
तारयो सजन कसाई।
सेन भगत री प्रीत पालवा ,
आप बण्या हरि नाई ,बाबो लम्बो है।
रावलियो जोगी लम्बो है। टेर। ….


घाटमदास जात रो मेणो ,
शरणे आपरी आयो।
रूप रंग तो कछु न देख्यो ,
लम्बो देख ने धायो ,बाबो लम्बो है।
रावलियो जोगी लम्बो है। टेर। ….


जरूर पढ़ें :- थे मारा शिवजी भोला घणा

जरूर पढ़ें :- बम बम लहरी ओम शिव लहरी

shiv ji ke bhajan lyrics in hindi

~ ravaliyo jogi lambo hai ~

ravliyo jogi lambo hai .
jay aasman adiyo babo lambo hai.
rukhdiyo jogi lambo hai.


bal ravan ko mar hataya,
vibhishan ri rakhi preet.
vibhishan ri preet palva,
dhanush ban le aayo,babo lambo hai.
ravliyo jogi lambo hai .


hirnakush ko mar hataya,
prahlad su rakhi preet.
prahlad ri preet palva,
khambh fad hari aayo,babo lambo hai.
ravliyo jogi lambo hai .


duryodhan ka meva tyagya ,
shak vidur ghar khay.
pandavo ri preet palva,
sabha me chir badhayo,babo lambo hai.
ravliyo jogi lambo hai .


anka tarya banka tarya,
taryo sajan kasai.
sen bhagat ri preet palva,
aap banya hari naai,babo lambo hai.
ravliyo jogi lambo hai .


ghatamdas jat ro meno,
sharne aapri aayo.
rup rang to kachu n dekhyo,
lambo dekh ne dhayo,babo lambo hai.
ravliyo jogi lambo hai .


जरूर पढ़ें :- भोला शंकर ने ध्यावे

जरूर पढ़ें :- भव सागर सु पार उतारो

भोलेनाथ के भजन लिरिक्स

~ रावलियो जोगी लम्बो है ~

रावलियो जोगी लम्बो है।
जाय आसमान अडीयो, बाबो लम्बो है।
रुखड़ियो जोगी लम्बो है।

बल रावण को मार हटाया ,विभीषण सू राखी प्रीत।
विभीषण री प्रीत पालवा ,धनुष बाण ले आयो ,बाबो लम्बो है।
रावलियो जोगी लम्बो है। टेर। ….

हिरणाकुश को मार हटाया ,प्रहलाद सु राखी प्रीत।
प्रहलाद री प्रीत पालवा ,खम्भ फाड़ हरी आयो ,बाबो लम्बो है।
रावलियो जोगी लम्बो है। टेर। ….

दुर्योधन का मेवा त्याग्या ,शाक विदुर घर खाय।
पांडवो री प्रीत पालवा ,सभा में चीर बढ़ायो ,बाबो लम्बो है।
रावलियो जोगी लम्बो है। टेर। ….

अंका तारया बंका तारया ,तारयो सजन कसाई।
सेन भगत री प्रीत पालवा ,आप बण्या हरि नाई ,बाबो लम्बो है।
रावलियो जोगी लम्बो है। टेर। ….

घाटमदास जात रो मेणो ,शरणे आपरी आयो।
रूप रंग तो कछु न देख्यो ,लम्बो देख ने धायो ,बाबो लम्बो है।
रावलियो जोगी लम्बो है। टेर। ….

suresh lohar ke bhajan lyrics

भजन :- रावलियो जोगी लम्बो है
गायक :- सुरेश लोहार
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- बन्नो भभूति वालो

जरूर पढ़ें :- तू राजा की राज दुलारी

पिछला लेखसुरता रंग महल चाल फुलडा री सेज बिछी भजन लिरिक्स | surta rang mahal me hal bhajan lyrics
अगला लेखनिर्मोही राजा की कथा लिरिक्स | nirmohi raja ki katha lyrics

3 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

three × two =