चरखा रो भेद बतादे कातन वाली नार भजन लिरिक्स | charkha ro bhed bata de bhajan lyrics

645

चरखा रो भेद बतादे कातन वाली नार भजन लिरिक्स

चरखा रो भेद बतादे कातन वाली नार भजन लिरिक्स, charkha ro bhed bata de desi chetawani bhajan lyrics

।। दोहा ।।
चलती चक्की देख के, दिया कबीरा रोय।
दो पठान के बिच में , साबुत बचा ना कोय।


~ चरखा रो भेद बता दे ~

चरखा रो भेद बता दे ,
कातण वाली नार।
कातण वाली नार सुन्दरी ,
कातण वाली नार।


वन जायो वन ऊपन्यो रे ,
वन में कीनो वास।
एक अचम्भो ऐड़ो देख्यो ,
बेटी जायो बाप।
चरखा रो भेद बता दे ,
कातण वाली नार। टेर। …


बेटी केवे बाप ने रे ,
अणजायो वर लाव।
अणजायो वर ना मिले तो ,
थारो मारो ब्याव।
चरखा रो भेद बता दे ,
कातण वाली नार। टेर। …


देराणी घर मांडो रचियो ,
जेठाणी घर ब्याव।
देवरिया रे ब्याव में रे ,
नणदल फेरा खाय।
चरखा रो भेद बता दे ,
कातण वाली नार। टेर। …


सासु मरजो सुसरो मरजो ,
परन्योडो मर जाय।
मत मरजो खाती रो बेटो ,
ओ चरखो दियो बनाय।
चरखा रो भेद बता दे ,
कातण वाली नार। टेर। …


चरखो म्हारो राय रंगीलो ,
पुणी लाल गुलाल।
कातण वाली नार सुंदरी ,
लुळ लुळ काते तार।
चरखा रो भेद बता दे ,
कातण वाली नार। टेर। …


चरखो चरखो सब कहे रे ,
चरखो लखियो न जाय।
चरखो लिखियो दास कबीरे ,
आवागमन मिट जाय।
चरखा रो भेद बता दे ,
कातण वाली नार। टेर। …


जरूर पढ़ें :- साधु भाई बेगम देश हमारा

जरूर पढ़ें :- पंछीडा लाल आछी पड़ियो रे

desi chetawani bhajan lyrics in hindi

~ charkha ro bhed bata de ~

charkha ro bhed bata de,
katan wali naar.
katan wali nar sundari,
katan wali naar.


van jayo van upanyo re,
van me kino vas.
ek achambho aido dekhyo,
beti jayo baap.
charakha ro bhed bata de,
katan wali naar.


beti keve bap ne re,
anjayo van lav.
anjayo var na mile to,
tharo maro byav.
charakha ro bhed bata de,
katan wali naar.


derani ghar mando rachiyo,
jethani ghar byav.
devariya re byav me re,
nandal fera khay.
charkha ro bhed bata de,
katan wali naar.


sasu marjo susro marjo,
parnyodo mar jay.
mat marjo khati ro beto,
o charkho diyo banay.
charkha ro bhed bata de,
katan wali naar.


charkho mharo raly rangilo,
puni lal gulal.
katan wali nar sundari,
lul lul kate taar.
charkha ro bhed bata de,
katan wali naar.


charkho charkho sab kahe re,
charkho lahiyo n jaay.
charkho likhiyo das kabire,
aavagaman mit jay.
charkha ro bhed bata de,
katan wali naar.


जरूर पढ़ें :- साधु भाई नगे करो वा घर की

जरूर पढ़ें :- इन रे आंगणिये सखी

मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स

~ चरखा रो भेद बतादे ~

चरखा रो भेद बता दे ,कातण वाली नार।
कातण वाली नार सुन्दरी ,कातण वाली नार।

वन जायो वन ऊपन्यो रे ,वन में कीनो वास।
एक अचम्भो ऐड़ो देख्यो ,बेटी जायो बाप।
चरखा रो भेद बता दे ,कातण वाली नार। टेर। …

बेटी केवे बाप ने रे ,अणजायो वर लाव।
अणजायो वर ना मिले तो ,थारो म्यारो ब्याव।
चरखा रो भेद बता दे ,कातण वाली नार। टेर। …

देराणी घर मांडो रचियो ,जेठाणी घर ब्याव।
देवरिया रे ब्याव में रे ,नणदल फेरा खाय।
चरखा रो भेद बता दे ,कातण वाली नार। टेर। …

सासु मरजो सुसरो मरजो ,परन्योडो मर जाय।
मत मरजो खाती रो बेटो ,ओ चरखो दियो बनाय।
चरखा रो भेद बता दे ,कातण वाली नार। टेर। …

चरखो म्हारो राय रंगीलो ,पुणी लाल गुलाल।
कातण वाली नार सुंदरी ,लुळ लुळ काते तार।
चरखा रो भेद बता दे ,कातण वाली नार। टेर। …

चरखो चरखो सब कहे रे ,चरखो लखियो न जाय।
चरखो लिखियो दास कबीरे ,आवागमन मिट जाय।
चरखा रो भेद बता दे ,कातण वाली नार। टेर। …

anil nagori ke desi bhajan

भजन :- चरखा रो भेद बता दे
गायक :- अनिल नागौरी
लबले :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- गुरु कितना दे उपदेश

जरूर पढ़ें :- जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे

पिछला लेखसाधु भाई बेगम देश हमारा भजन लिरिक्स | sadhu bhai begum desh hamara bhajan lyrics
अगला लेखसांवरिया वाली सिमरण करणो रे आखिर मरणो रे भजन लिरिक्स | haan re aakhir marno re bhajan lyrics

3 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

seventeen − 14 =