जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे भजन लिरिक्स | jinro parmarath mharo juno jogi jane bhajan lyrics

518

जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे भजन लिरिक्स

जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे भजन लिरिक्स, jinro parmarath mharo juno jogi jane guruji bhajan lyrics

।। दोहा ।।
गुरु देवन के देव हो, और आप बड़े जगदीश।
बेड़ी भवजल बिच में, गुरु थारो विश्वाविश।


~ जूनो जोगी जाणे ~

नेनकियो बालकियो गुरु ,
थारे मंदिरियो चुनायो ,
थारे देवलियो चुनायो।
कीड़ी बण ने पर्वत माहि हाले गुरूजी। होजी।


जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,
रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। होजी।


काटू काटू वेलड़ी गुरु कूपल आगी मेल ,
गुरु कूपल आगी मेल।
सिचु सिचु बेलड़ी कुमलीजे गुरूजी। होजी।
जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,
रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। टेर।


आपरे आंगनिये गुरूजी गावतरी बिहाई ,
गावतरी बिहाई।
गावड़ली रो बाछड़ियों नहीं धावे गुरूजी। होजी।
जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,
रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। टेर।


रनो रे वनो में गुरूजी रोजड़ी विहाई ,
रोजड़ी विहाई।
रोजड़ी रो बछड़ियों नहीं धावे गुरूजी। होजी।
जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,
रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। टेर।


उत्तर दिशा सु गुरूजी करसा है चालीया ,
करसा है चालीया।
खेत तो आलम जी वालो खावे गुरूजी। होजी।
जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,
रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। टेर।


मछेन्दर प्रताप जती गोरख बोले ,
गोरख बोले।
सुरता सूती ने निंद्रा जागे गुरूजी। होजी।
जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,
रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। टेर।


जरूर पढ़ें :- मनवा राखे नी विश्वास

जरूर पढ़ें :- थारी चुनड़ली रा चटका है दिन चार

guruji bhajan lyrics in hindi

~ jinro parmarath mharo juno jogi jane ~

nenkiyo balkiyo guru,
thare mandiriyo chunayo,
thare devliyo chunayo.
kidi ban ne parvat mahi hale guruji.


jinro parmarath mharo juno jogi jane,
rukhdiyo babao jane.
jinro parmarath mhane deno guruji.


katu katu veldi guru kupal agi mel,
guru kupal aagi mel.
sichu sichu beladi kumlije guruji.
jinro parmarath mharo juno jogi jane,
rukhdiyo babao jane.
jinro parmarath mhane deno guruji.


aapre aangniye guruji gavatri bihai,
gavatari bihai.
gavadli ro bachdiyo nhi dhave guruji.
jinro parmarath mharo juno jogi jane,
rukhdiyo babao jane.
jinro parmarath mhane deno guruji.


rano re vano me guruji rojdi vihai,
rojdi vihai.
rojdi ro bachdiyo nhi dhave guruji.
jinro parmarath mharo juno jogi jane,
rukhdiyo babao jane.
jinro parmarath mhane deno guruji.


uttar disha su guruji karsa hai chaliya,
karsa hai chaliya.
khet to aalam ji walo khave guruji.
jinro parmarath mharo juno jogi jane,
rukhdiyo babao jane.
jinro parmarath mhane deno guruji.


machendar pratap jati gorakh bole,
gorakh bole.
surta suti ne nindra jage guruji.
jinro parmarath mharo juno jogi jane,
rukhdiyo babao jane.
jinro parmarath mhane deno guruji.


जरूर पढ़ें :- हालो दीवाना यहाँ क्यों बैठा

जरूर पढ़ें :- जो थारो मनवो कियो नही माने 

सतगुरु का भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ~

नेनकियो बालकियो गुरु ,थारे मंदिरियो चुनायो ,
थारे देवलियो चुनायो।
कीड़ी बण ने पर्वत माहि हाले गुरूजी। होजी।

जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। होजी।

काटू काटू वेलड़ी गुरु कूपल आगी मेल ,गुरु कूपल आगी मेल।
सिचु सिचु बेलड़ी कुमलीजे गुरूजी। होजी।
जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। टेर।

आपरे आंगनिये गुरूजी गावतरी बिहाई ,गावतरी बिहाई।
गावड़ली रो बाछड़ियों नहीं धावे गुरूजी। होजी।
जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। टेर।

रनो रे वनो में गुरूजी रोजड़ी विहाई ,रोजड़ी विहाई।
रोजड़ी रो बछड़ियों नहीं धावे गुरूजी। होजी।
जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। टेर।

उत्तर दिशा सु गुरूजी करसा है चालीया ,करसा है चालीया।
खेत तो आलम जी वालो खावे गुरूजी। होजी।
जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। टेर।

मछेन्दर प्रताप जती गोरख बोले ,गोरख बोले।
सुरता सूती ने निंद्रा जागे गुरूजी। होजी।
जिणरो परमारथ म्हारो जूनो जोगी जाणे ,रुखड़ियो बाबो जाणे।
जिणरो परमारथ म्हाने देणो गुरूजी। टेर।

shyam paliwal ke bhajan

भजन :- जूनो जोगी जाणे
गायक :- श्याम पालीवाल
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- क्यों नैना भरमावे जी

जरूर पढ़ें :- तेरा कब कब आना होई

पिछला लेखमनवा राखे नी विश्वास रामजी ने भूले काई रे भजन लिरिक्स | manva rakhe ni vishwas bhajan lyrics
अगला लेखगुरु कितना दे उपदेश मूरख थारे एक नहीं लागे भजन लिरिक्स | guru kitna de updesh bhajan lyrics

3 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

2 × 2 =