रमता जोगी ने मारा आदेश देना रे भजन लिरिक्स | ramta jogi ne mara aadesh dena re bhajan lyrics

6055

रमता जोगी ने मारा आदेश देना रे भजन लिरिक्स

रमता जोगी ने मारा आदेश देना रे भजन लिरिक्स ramta jogi ne mara aadesh dena re marwadi bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
कहे मछँदर नाथ, कर सत्संग आतम लखो।
आयो मोको हाथ, चूक्या फेर पछताय।


~ रमते जोगी ने आदेश देना ~

रमते जोगी ने म्हारा ,
आदेश देणा रे।
आदेश देणा रे जोगी ने म्हारा ,
आदेश देणा रे।


नदी रे किनारे अबदु,
आमली उगी रे।
पेड़ कदम मछिया खायो हेलो
रमते जोगी ने म्हारा ,
आदेश देणा रे। टेर।


भैंस रे ब्याणी अबदु,
खुंटो धूजे रे।
माखण विरले खायो हेलो
रमते जोगी ने म्हारा ,
आदेश देणा रे। टेर।


नदी रे किनारे अबदु ,
हिरणी ब्याही रे।
पाँच पिरगला लाई हेलो
रमते जोगी ने म्हारा ,
आदेश देणा रे। टेर।


शुचियो शिंकारी अबदु,
वनखंड चाल्यो रे।
ममता मिरगला मारियो हेलो
रमते जोगी ने म्हारा ,
आदेश देणा रे। टेर।


गुरु शरणे जती मछँदर ,
गोरख बोले रे।
जिण खोज्या उण पाया हेलो
रमते जोगी ने म्हारा ,
आदेश देणा रे। टेर।


रमते जोगी ने म्हारा ,
आदेश देणा रे।
आदेश देणा रे जोगी ने म्हारा ,
आदेश देणा रे।


जरूर पढ़ें :- काया का पिंजरा डोले रे

जरूर पढ़ें :- मारा सुवा बीरा रे

marwadi bhajan lyrics in hindi

~ ramta jogi ne mara aadesh dena ~

ramte jogi ne mhara,
aadesh dena re.
aadesh dena re jogi ne mhara ,
aadesh dena re.


ndi re kinare abadu,
aamli ugi re.
ped kadam machhiya khayo helo.
ramte jogi ne mhara,
aadesh dena re.


bhes re byani abdu,
khuto dhuje re.
makhan virle khayo helo.
ramte jogi ne mhara,
aadesh dena re.


nadi re kinare abadu,
hirni byahi re.
panch pirgala lai helo.
ramte jogi ne mhara,
aadesh dena re.


shuchiyo shikari abadu,
vankhand chalyo re.
mamta mirgala mariyo helo.
ramte jogi ne mhara,
aadesh dena re.


guru sharne jati machandar ,
gorakh bole re.
jin khojya un paya helo.
ramte jogi ne mhara,
aadesh dena re.


जरूर पढ़ें :- मत ले रे जिवडा नींद हरामी

जरूर पढ़ें :- पांच गाँव मारे पांडवों ने देवो

चेतावनी देसी मारवाड़ी भजन

~ रमता जोगी ने मारा आदेश देना ~

रमते जोगी ने म्हारा ,आदेश देणा रे।
आदेश देणा रे जोगी ने म्हारा ,आदेश देणा रे।

नदी रे किनारे अबदु,आमली उगी रे।
पेड़ कदम मछिया खायो हेलो।
रमते जोगी ने म्हारा ,आदेश देणा रे। टेर।

भैंस रे ब्याणी अबदु,खुंटो धूजे रे।
माखण विरले खायो हेलो।
रमते जोगी ने म्हारा ,आदेश देणा रे। टेर।

नदी रे किनारे अबदु ,हिरणी ब्याही रे।
पाँच पिरगला लाई हेलो।
रमते जोगी ने म्हारा ,आदेश देणा रे। टेर।

शुचियो शिंकारी अबदु,वनखंड चाल्यो रे।
ममता मिरगला मारियो हेलो।
रमते जोगी ने म्हारा ,आदेश देणा रे। टेर।

गुरु शरणे जती मछँदर ,गोरख बोले रे।
जिण खोज्या उण पाया हेलो।
रमते जोगी ने म्हारा ,आदेश देणा रे। टेर।

रमते जोगी ने म्हारा ,आदेश देणा रे।
आदेश देणा रे जोगी ने म्हारा ,आदेश देणा रे।

anil nagori ke bhajan lyrics

भजन :- रमते जोगी ने म्हारा आदेश देना
गायक :- अनिल नागौरी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- काया तेरी नगरी में बोलता है कौन

जरूर पढ़ें :- सुण सुण ये मारी काया ये रंगीली

पिछला लेखकाया का पिंजरा डोले रे सांस का पंछी बोले भजन लिरिक्स | kaya ka pinjra dole re bhajan lyrics
अगला लेखकलाली भर लादे प्यालो सेज में घूमे मतवालों भजन लिरिक्स | Kalali bhar lade pyalo bhaajn lyrics

4 टिप्पणी