मारा सुवा बीरा रे नानी बाई को मायरो भजन लिरिक्स | mara suva bira re bhajan lyrics

7528

मारा सुवा बीरा रे नानी बाई को मायरो भजन लिरिक्स

मारा सुवा बीरा रे नानी बाई को मायरो भजन लिरिक्स mara suva bira re bhajan lyrics nani bai ro mayro bhajan lyrics

।। दोहा ।।
आतम तत्व परख लो, जल पर खड़ी है जहाज।
मन अपने को वश करो, सरे जुगत रा काज।


~ मारा सुवा बीरा रे ~

सुण मारा सुवा बीरा रे।
बैठो आमुला री डाल ,
बोली रे थारी मीठी लागे रे।


मारी नानी बाई ए।
अतरो कई थारे काम ,
कुबेळिया थू सरवर आई ये।


मारा सुवा बीरा रे।
जनमत मरगी माई।
बाप मारो साधु वे ग्यो रे।


मारा सुवा बीरा रे।
कुणी तो बंधावे माने धीर ,
कुणी तो मारे मायरो भरेला रे।


मारा सुवा बीरा रे।
लागी सरवरिया री पाल ,
सागर में डूब मरुला रे।


मारी नानी बाई ए।
हिवड़ा में धीरज बँधाय ,
सांवरियो बीरो आबा वाळो रे।


मारा सुवा बीरा रे।
सासु जी बोले माने बोल ,
नाराणियो देवर टोसा मारे रे।


मारी नानी बाई ए।
हिवड़ा में धीरज बँधाय ,
सांवरियो बीरो आबा वाळो रे।


मारा सुवा बीरा रे।
नंदल बोले माने बोल ,
नंदल माने टोसा मारे रे।


मारी नानी बाई ए।
झीणी झीणी उड़े ये गुलाल ,
घोडा का घेवर बाजे रे।


मारा सुवा बीरा रे।
राधा रूकमण आय ,
सवांरियो बीरो आतो दिखे रे।


मारा सुवा बीरा रे।
राधा रूकमण आय ,
सवांरियो बीरो भात भरायो रे।


जरूर पढ़ें :- मत ले रे जिवडा नींद हरामी

जरूर पढ़ें :- पांच गाँव मारे पांडवों ने देवो

nani bai ro mayro bhajan lyrics in hindi

~ mara suva bira re ~

mara suva bira re.
baitho aamula ri daal,
boli re thari mithi lage re.


mari nani bai a.
atro kai thare kaam,
kubeliya thu sarvar aai ye.


mara suva bira re.
janmat margi maai,
baap maro sadhu ve gyo re.


mara suva bira re.
kuni to bandhave mane dheer,
kuni to mare mayro bharela re.


mara suva bira re.
lagi sarvariya ri paal,
sagar me dub marula re.


mari nani bai a.
hivda me dhiraj bandhay,
sanwariyo biro aaba walo re.


mara suva bira re.
sasu ji bole mane bol,
naraniyo devar tosa mare re.


mari nani bai a.
hivada me dhiraj bandhay,
sanwariyo biro aaba walo re.


mara suva bira re.
nandal bole mane bol,
nandal mane tosa mare re.


mari nani bai a.
jhini jhini ude ye gulal,
ghoda ka ghevar baje re.


mhara suva bira re.
radha rukman aay,
sanwariyo biro ato dikhe re.


mhara suva bira re.
radha rukman aay,
sanwariyo biro bhat bharayo re.


जरूर पढ़ें :- काया तेरी नगरी में बोलता है कौन

जरूर पढ़ें :- सुण सुण ये मारी काया ये रंगीली

नानी बाई का मायरा का भजन लिरिक्स

~ मारा सुवा बीरा रे ~

सुण मारा सुवा बीरा रे।
बैठो आमुला री डाल ,बोली रे थारी मीठी लागे रे।

मारी नानी बाई ए।
अतरो कई थारे काम ,कुबेळिया थू सरवर आई ये।

मारा सुवा बीरा रे।
जनमत मरगी माई। बाप मारो साधु वे ग्यो रे।

मारा सुवा बीरा रे।
कुणी तो बंधावे माने धीर ,कुणी तो मारे मायरो भरेला रे।

मारा सुवा बीरा रे।
लागी सरवरिया री पाल ,सागर में डूब मरुला रे।

मारी नानी बाई ए।
हिवड़ा में धीरज बँधाय ,सांवरियो बीरो आबा वाळो रे।

मारा सुवा बीरा रे।
सासु जी बोले माने बोल ,नाराणियो देवर टोसा मारे रे।

मारी नानी बाई ए।
हिवड़ा में धीरज बँधाय ,सांवरियो बीरो आबा वाळो रे।

मारा सुवा बीरा रे।
नंदल बोले माने बोल ,नंदल माने टोसा मारे रे।

मारी नानी बाई ए।
झीणी झीणी उड़े ये गुलाल ,घोडा का घेवर बाजे रे।

मारा सुवा बीरा रे।
राधा रूकमण आय ,सवांरियो बीरो आतो दिखे रे।

मारा सुवा बीरा रे।
राधा रूकमण आय ,सवांरियो बीरो भात भरायो रे।

सत्संग भजन लिरिक्स इन मारवाड़ी

भजन :- मारा सुवा बीरा रे
गायक :- unknown
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- होशियार रहना रे नगर में चोर आवेगा

जरूर पढ़ें :- चार पंडित काशी से आया

पिछला लेखमत ले रे जिवडा नींद हरामी भजन लिरिक्स | mat le re jivda neend harami bhajan lyrics
अगला लेखकाया का पिंजरा डोले रे सांस का पंछी बोले भजन लिरिक्स | kaya ka pinjra dole re bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

20 + eleven =