नीमा जी थारे घर नारायण आयो भजन लिरिक्स | nima ji thare ghar narayan aayo bhajan lyrics

3337

नीमा जी थारे घर नारायण आयो भजन लिरिक्स

नीमा जी थारे घर नारायण आयो भजन लिरिक्स nima ji thare ghar narayan aayo nimbaji maharaj ke bhajan lyrics in hindi

।।दोहा।।
तब लग तारा जगमगे, जब लग उगे न सूर।
तब लग जीव जग कर्मवश, ज्यों लग ज्ञान न पूर।


~ नीमा जी थारे घर नारायण आयो ~

मैं सिमरा माके नहीं आवे ,
पल में दर्शन पायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो।


नीमा जी छावे छाण छाबरी ,
आकङो काट बा ने जावे।
जाय आकङा रे चगदो किनो,
जद मन माई पछतायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो। टेर।


पाग फाङ निमो पाटो बान्दे ,
पाटो बांध घर आयो।
थारी लिला थू जाणे,
ऐसों भगत फरमायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो। टेर।


सोना का महल रूपा का छाजा,
तांबे तार खिंचायो।
तार तार में मोती मिलिया,
लक्ष्मी को बंद खिंचायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो। टेर।


अब भाग फाटी होयो उजालो ,
लोग देखबा ने आयो।
कई नीमाजी थू कामण गारों,
कई लंका लूट घर लायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो। टेर।


गढ दिल्ली मे छिपा मोकला,
नीमाजी नाम कहवायो।
थारी गति ने थू ही जाणै,
ऐसो नीमो जी फल पायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो। टेर।


मैं सिमरा माके नहीं आवे ,
पल में दर्शन पायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो।


जरूर पढ़ें :- अणा चेतको आवे मारा बापु

जरूर पढ़ें :- आछी रे संजीवन बूटी लायो

nimbaji maharaj ke bhajan lyrics in hindi

~ nima ji thare ghar narayan aayo ~

me simra make nhi aave,
pal me darshan payo.
nima ji thare ghar narayan aayo.


nimaji chhave chhan chabari,
aakdo kat ba ne jave.
jay aakda re chagdo kino,
jad man mai pachatayo.
nimaji thare ghar narayan aayo.


pag fad nima pato bande,
pato bandh ghar aayo.
thari lila thu jave,
aiso bhagat farmayo.
nimaji thare ghar narayan aayo.


sona ka mahal rupa ka chhaja,
tambe tar khichayo.
tar tar me moti miliya,
laxmi ko band khichayo.
nimaji thare ghar narayan aayo.


ab bhag fati hoyo ujalo,
log dekhba ne aayo.
kai nimaji thu kaman garo,
kai lanka lut ghar layo.
nimaji thare ghar narayan aayo.


gad dilli me chhipa mokla,
nimaji nam kahvayo.
thari gati ne thu hi jane,
aiso nimo ji fal payo.
nimaji thare ghar narayan aayo.


जरूर पढ़ें :- थे तो धरनी पधारिया गंगा माय

जरूर पढ़ें :- घणी घणी खम्मा मैय्या 

देवनारायण भगवान के भजन लिरिक्स

~ नीमा जी थारे घर नारायण आयो ~

मैं सिमरा माके नहीं आवे , पल में दर्शन पायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो।

नीमा जी छावे छाण छाबरी ,आकङो काट बा ने जावे।
जाय आकङा रे चगदो किनो,जद मन माई पछतायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो। टेर।

पाग फाङ निमो पाटो बान्दे ,पाटो बांध घर आयो।
थारी लिला थू जाणे,ऐसों भगत फरमायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो। टेर।

सोना का महल रूपा का छाजा,तांबे तार खिंचायो।
तार तार में मोती मिलिया,लक्ष्मी को बंद खिंचायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो। टेर।

अब भाग फाटी होयो उजालो ,लोग देखबा ने आयो।
कई नीमाजी थू कामण गारों,कई लंका लूट घर लायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो। टेर।

गढ दिल्ली मे छिपा मोकला,नीमाजी नाम कहवायो।
थारी गति ने थू ही जाणै,ऐसो नीमो जी फल पायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो। टेर।

मैं सिमरा माके नहीं आवे,पल में दर्शन पायो।
नीमा जी थारे घर नारायण आयो।

bheru puri sopura ke bhajan

भजन :- नीमा जी थारे घर नारायण आयो
गायक :- भेरू पूरी सोपुरा
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- जगदम्बा मैया सुण लो अरज हमारी 

जरूर पढ़ें :- भगता ऊपर बंक्यारानी

पिछला लेखअणा चेतको आवे मारा बापु वानर हे के कई है भजन लिरिक्स | ana chet ko aayo mara bapu bhajan lyrics
अगला लेखचार पंडित काशी से आया भजन लिरिक्स | char pandit kashi se aaya bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eleven + thirteen =