घणी घणी खम्मा मैय्या लीनो अवतार भजन लिरिक्स | ghani ghani khamma maiya lino avtar bhajan lyrics

212

घणी घणी खम्मा मैय्या लीनो अवतार भजन लिरिक्स

घणी घणी खम्मा मैय्या लीनो अवतार भजन लिरिक्स ghani ghani khamma maiya lino avtar mata rani ke bhajan lyrics

।। दोहा ।।
जगजननी दुखहरणी मैया, शक्ति स्वरूपा आप।
मेहर करो मैया मेरी, काटो भव दुःख पाप।


~ घणी घणी खम्मा मैय्या ~

घणी घणी खम्मा मैय्या ,
लीनो अवतार।
दर्शन देवो मैया ,
सिंह री असवार।


दूर देशा सु आवे नर ने नार।
दर्शन देवो मैय्या एकण वार।
घणी घणी खम्मा मैय्या ,
लीनो अवतार। टेर।


गांव कितेला में मैया रो दरबार।
राजसमंद में कुम्भलगढ़ रे मांय।
घणी घणी खम्मा मैय्या ,
लीनो अवतार। टेर।


दशहरा ने मेलो लागे मैया दरबार।
भक्त लोग करे सेवा अपरम्पार।
घणी घणी खम्मा मैय्या ,
लीनो अवतार। टेर।


ऊँची मगरी बणियो मैया रो दरबार।
ध्वजा फरुखे मैया ऊँची अपरम्पार।
घणी घणी खम्मा मैय्या ,
लीनो अवतार। टेर।


हेमजी गुर्जर सेवे मैया दरबार।
बालूदास का मैया कर दे बेडा पार।
घणी घणी खम्मा मैय्या ,
लीनो अवतार। टेर।


जरूर पढ़ें :- यहाँ वहाँ जहाँ तहाँ

जरूर पढ़ें :- जगदम्बा मैया सुण लो अरज हमारी

mata rani ke bhajan lyrics in hindi

~ ghani ghani khamma maiya ~

ghani ghani khamma maiya,
lino avtar.
darshan devo maiya,
singh ri aswar.


dur desha su aave nar ne nar.
darshan devo maiya ekan vaar.
ghani ghani khamma maiya,
lino avtar.


gav kitela me maiya ro darbar,
rajasmand me kumbhalgarh re may.
ghani ghani khamma maiya,
lino avtar.


dashera ne melo maiya darbar,
bhakt log kare seva aprampar.
gani gani khamma maiya,
lino avtar.


unchi magari baniyo maiya ro darbar.
dhwja farukhe maiya unchi aprampar.
gani gani khamma maiya,
lino avtar.


hemji gurjar seve maiya darbar.
baludas ka maiya kar de beda par.
gani gani khamma maiya,
lino avtar.


जरूर पढ़ें :- भगता ऊपर बंक्यारानी

जरूर पढ़ें :- सच्चियाय माता जी ने

माता जी के भजन लिरिक्स

~ घणी घणी खम्मा मैय्या ~

घणी घणी खम्मा मैय्या ,लीनो अवतार।
दर्शन देवो मैया ,सिंह री असवार।

दूर देशा सु आवे नर ने नार।
दर्शन देवो मैय्या एकण वार।
घणी घणी खम्मा मैय्या ,लीनो अवतार। टेर।

गांव कितेला में मैया रो दरबार।
राजसमंद में कुम्भलगढ़ रे मांय।
घणी घणी खम्मा मैय्या ,लीनो अवतार। टेर।

दशहरा ने मेलो लागे मैया दरबार।
भक्त लोग करे सेवा अपरम्पार।
घणी घणी खम्मा मैय्या ,लीनो अवतार। टेर।

ऊँची मगरी बणियो मैया रो दरबार।
ध्वजा फरुखे मैया ऊँची अपरम्पार।
घणी घणी खम्मा मैय्या ,लीनो अवतार। टेर।

हेमजी गुर्जर सेवे मैया दरबार।
बालूदास का मैया कर दे बेडा पार।
घणी घणी खम्मा मैय्या ,लीनो अवतार। टेर।

mataji ke bhajan

भजन :- घणी घणी खम्मा मैया
गायक :- unknown
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- बिलाड़ा में जावणा

जरूर पढ़ें :- तेरस आई चांदनी माजीसा

पिछला लेखयहाँ वहाँ जहाँ तहाँ मत पूछो कहाँ कहाँ भजन लिरिक्स | yaha waha jaha taha mat pucho kaha kaha bhajan lyrics
अगला लेखथे तो धरनी पधारिया गंगा माय त्रिवेणी थाने अरज करा भजन लिरिक्स | The To Dharni Padhariya Ganga bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

four × 2 =