बिलाड़ा में जावणा ने आई ने मनावणा भजन लिरिक्स | Bilada Me Javna Ne Aai Ne Manavna bhajan lyrics

130

बिलाड़ा में जावणा ने आई ने मनावणा भजन लिरिक्स

बिलाड़ा में जावणा ने आई ने मनावणा भजन लिरिक्स Bilada Me Javna Ne Aai Ne Manavna aai mata ke bhajan in hindi

।। दोहा ।।
बिलाड़ा में देवरो, म्हारी आईमाता रो धाम।
दूर दूर सु आवे जातरी, थारे आवे नर और नार।


~ बिलाड़ा में जावणा ~

बिलाड़ा में जावणा ,आई ने मनावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी।
जनम जनम रा पाप कियोडा ,
बाण गंगा में धोय आवणा जी।


रनियो बेरो राहितदास जी रो ,
लागे घणो सुहावणो जी।
शाम सवेरे होवे आरती ,
झालर झांज बजावणा जी।
बिलाड़ा में जावणा ,आई ने मनावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी। टेर।


कल्प वृक्ष री छाव बैठ ने ,
आई नाम गुण गावणा जी।
भक्ति भाव सु देवा परकमा,
जनम सफल हो जावणा जी।
बिलाड़ा में जावणा ,आई ने मनावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी। टेर।


जीजी मात री पाळ जाय ने ,
जनमो रा पाप मिटावणा जी।
जय माँ अम्बा जय जगदम्बा ,
बार बार गुण गावणा जी।
बिलाड़ा में जावणा ,आई ने मनावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी। टेर।


बाण गंगा रो निर्मल पाणी ,
जिण माहि जाकर नावणा जी।
राजा बलि री जाय भाकरी ,
ज्या पर शीश झुकावणा जी।
बिलाड़ा में जावणा ,आई ने मनावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी। टेर।


लखन चौधरी श्री आई जी दर ,
नित उठ शीश नमावणा जी।
श्री आई माँ जय जगदम्बा ,
बार बार गुण गावणा जी।
बिलाड़ा में जावणा ,आई ने मनावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी। टेर।


जरूर पढ़ें :- तेरस आई चांदनी माजीसा

जरूर पढ़ें :- खोल आडो खोल मारी

aai mata ke bhajan in hindi lyrics

~ Bilada Me Javna ~

bilada me javna aai ra gun gavna,
keshar tilak lagavan ji.
janam janam ra pap kiyoda,
ban ganga me dhy aavna ji.


raniyo bero rahitdas ji ro,
lage ghano suhavno ji.
sham savere hove aarti,
jhalar jhanj bajavna ji.
bilada me javna aai ra gun gavna,
keshar tilak lagavan ji.


kalp vriksh ri chav baith ne,
aai naam gun gavna ji.
bhakti bhav su deva parkama,
janam safal ho javna ji.
bilada me javna aai ra gun gavna,
keshar tilak lagavan ji.


jiji mat ri paal jay ne,
janmo ra pap mitavna ji.
jay maa amba jay jagdamba,
baar bar gun gavna ji .
bilada me javna aai ra gun gavna,
keshar tilak lagavan ji.


ban ganga ro nirmal pani,
jin mahi jakar navna ji.
raja bali ri jaay bhakari,
jya par shish jhukavna ji.
bilada me javna aai ra gun gavna,
keshar tilak lagavan ji.


lakhan choudhari shri aai ji dar,
nit uth shish namavna ji.
shri aai ma jay jagdamba,
bar bar gun gavna ji.
bilada me javna aai ra gun gavna,
keshar tilak lagavan ji.


जरूर पढ़ें :- हिरदा में रेवो भवानी

जरूर पढ़ें :- सिंह चढ़े ने बेगा आवजो

बिलाड़ा आई माता जी के भजन लिरिक्स

~ बिलाड़ा में जावणा ~

बिलाड़ा में जावणा ,आई रा गुण गावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी।
जनम जनम रा पाप कियोडा ,बाण गंगा में धोय आवणा जी।

रनियो बेरो राहितदास जी रो ,लागे घणो सुहावणो जी।
शाम सवेरे होवे आरती ,झालर झांज बजावणा जी।
बिलाड़ा में जावणा ,आई रा गुण गावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी। टेर।

कल्प वृक्ष री छाव बैठ ने ,आई नाम गुण गावणा जी।
भक्ति भाव सु देवा परकमा,जनम सफल हो जावणा जी।
बिलाड़ा में जावणा ,आई रा गुण गावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी। टेर।

जीजी मात री पाळ जाय ने ,जनमो रा पाप मिटावणा जी।
जय माँ अम्बा जय जगदम्बा ,बार बार गुण गावणा जी।
बिलाड़ा में जावणा ,आई रा गुण गावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी। टेर।

बाण गंगा रो निर्मल पाणी ,जिण माहि जाकर नावणा जी।
राजा बलि री जाय भाकरी ,ज्या पर शीश झुकावणा जी।
बिलाड़ा में जावणा ,आई रा गुण गावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी। टेर।

लखन चौधरी श्री आई जी दर ,नित उठ शीश नमावणा जी।
श्री आई माँ जय जगदम्बा ,बार बार गुण गावणा जी।
बिलाड़ा में जावणा ,आई रा गुण गावणा ,
केशर तिलक लगावणा जी। टेर।

sonu sisodiya ke bhajan

भजन :- बिलाड़ा में जावणा
गायिका :- सोनू सिसोदिया
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- सड़का सड़का दिवलीयो

जरूर पढ़ें :- ऊँचो रे देवल देवी रो उजलो

पिछला लेखतेरस आई चांदनी माजीसा भजन लिरिक्स | teras aai chandani majisa bhajan lyrics
अगला लेखसच्चियाय माता जी ने बार बार वंदना भजन लिरिक्स | Sachchiyay Mata Ji Ne Bar Bar Vandana bhajan lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

two × 3 =