खोल आडो खोल मारी जसोल री धनियानी भजन लिरिक्स | khol aado khol mari jasol ri dhariyani bhajan lyrics

208

खोल आडो खोल मारी जसोल री धनियानी भजन लिरिक्स

खोल आडो खोल मारी जसोल री धनियानी भजन लिरिक्स khol aado khol mari jasol ri dhariyani mata rani ke bhajan lyrics

।। दोहा ।।
सर सुंधा धड़ कोटड़ा, पग पिछोला री पाल।
आप विराजो जसोल में, थारे गले फुला री माल।


~ खोल आडो खोल म्हारी ~

खोल आडो खोल म्हारी ,
जसोल री धरियाणी ए।
भगतो रे अराधे बेगी ,
आवो म्हारी जोगमाया ए।


कलकत्ते री काली पूजी ,
मुम्बई री मम्माई माँ।
मण्डोर वालो भेरू पूज ,
आयो म्हारी जोगमाया ए।
खोल आडो खोल म्हारी ,
जसोल री धरियाणी ए। टेर।


सुंधा पर्वत पूजी म्हे तो ,
चामुण्डा महाराणी ओ।
सोनाणा रा भेरुनाथ ने ,
पूज्या म्हारी जोगमाया ए।
खोल आडो खोल म्हारी ,
जसोल री धरियाणी ए। टेर।


विरात्रा री वांकल पूजी ,
जोधाणा री चामुण्डा।
बड़ली वाला भेरुनाथ ने ,
पूज्या म्हारी जोगमाया ए।
खोल आडो खोल म्हारी ,
जसोल री धरियाणी ए। टेर।


भगत मंडल मैया ,
गुण थारा गावे माँ।
शरणे आया री लजिया,
राखो म्हारी जोगमाया ए।
खोल आडो खोल म्हारी ,
जसोल री धरियाणी ए। टेर।


जरूर पढ़ें :- हिरदा में रेवो भवानी

जरूर पढ़ें :- सिंह चढ़े ने बेगा आवजो

mata rani ke bhajan lyrics in hindi

~ khol aado khol mari ~

khol aado khol mhari,
jasol ri dhariyani e.
bhagto re aradhe begi,
aavo mhari jogmaya e.


kalkatte ri kali puji,
mumbai ri mammai maa.
mandor walo bheru puj,
aayo mhari jogmaya e.
khol aado khol mhari,
jasol ri dhariyani e.


sundha parvat puji mhe to,
chamunda maharani o.
sonana ra bherunath ne,
pujya mhari jogmaya e.
khol aado khol mhari,
jasol ri dhariyani e.


viratra ri vankal puji ,
jodhana ri chamunda .
badli wala berunath ne,
pujya mhari jogmaya e.
khol aado khol mhari,
jasol ri dhariyani e.


bhagat mandal maiya ,
gun thara gave maa.
sharne aaya ri lajiya ,
rakho mhari jogmaya e.
khol aado khol mhari,
jasol ri dhariyani e.


जरूर पढ़ें :- सड़का सड़का दिवलीयो

जरूर पढ़ें :- ऊँचो रे देवल देवी रो

जसोल माताजी के भजन लिरिक्स

~ खोल आडो खोल मारी ~

खोल आडो खोल म्हारी ,जसोल री धरियाणी ए।
भगतो रे अराधे बेगी ,आवो म्हारी जोगमाया ए।

कलकत्ते री काली पूजी ,मुम्बई री मम्माई माँ।
मण्डोर वालो भेरू पूज ,आयो म्हारी जोगमाया ए।
खोल आडो खोल म्हारी ,जसोल री धरियाणी ए। टेर।

सुंधा पर्वत पूजी म्हे तो ,चामुण्डा महाराणी ओ।
सोनाणा रा भेरुनाथ ने ,पूज्या म्हारी जोगमाया ए।
खोल आडो खोल म्हारी ,जसोल री धरियाणी ए। टेर।

विरात्रा री वांकल पूजी ,जोधाणा री चामुण्डा।
बड़ली वाला भेरुनाथ ने ,पूज्या म्हारी जोगमाया ए।
खोल आडो खोल म्हारी ,जसोल री धरियाणी ए। टेर।

भगत मंडल मैया ,गुण थारा गावे माँ।
शरणे आया री लजिया,राखो म्हारी जोगमाया ए।
खोल आडो खोल म्हारी ,जसोल री धरियाणी ए। टेर।

champe khan ke bhajan

भजन :- खोल आडो खोल म्हारी
गायक :- चम्पे खां
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- धोरा में धाम कहावे

जरूर पढ़ें :- भगता रो हेलो सुनने आवजो

पिछला लेखहिरदा में रेवो भवानी परदा में रेवो भजन लिरिक्स | Hirda Me Revo Bhawani Parda Me Revo bhajan lyrics
अगला लेखतेरस आई चांदनी माजीसा भजन लिरिक्स | teras aai chandani majisa bhajan lyrics

3 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

2 × 2 =