हिरदा में रेवो भवानी परदा में रेवो भजन लिरिक्स | Hirda Me Revo Bhawani Parda Me Revo bhajan lyrics

218

हिरदा में रेवो भवानी परदा में रेवो भजन लिरिक्स

हिरदा में रेवो भवानी परदा में रेवो भजन लिरिक्स Hirda Me Revo Bhawani Parda Me Revo mata rani ke bhajan lyrics

।। दोहा ।।
घाटा वाली मावड़ी, मोटी है दातार।
तीन लोक रे मायने, होवे जय जयकार।


~ हिवड़ा में रेवो मावड़ी ~

हिवड़ा में रेवो मावड़ी ,
परदा में रेवो।
जुग माहि जोत सवाई ,
म्हारी जोगमाता।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,
देवो म्हारी जोगमाया ,
हिरदा में रेवो मावड़ी ,
परदा में रेवो।


अजारा बजारा मावड़ी ,
दरजी जी बिठाउला।
हुकम करो तो चरणा चाढू ,
म्हारी जोगमाया।
हिरदा में रेवो मावड़ी ,
परदा में रेवो।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,
देवो म्हारी जोगमाया। टेर।


अजारा बजारा मावड़ी,
माली जी बिठाऊला।
हुकम करो तो फुलड़ा ,
लाऊ म्हारी जोगमाया।
हिरदा में रेवो मावड़ी ,
परदा में रेवो।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,
देवो म्हारी जोगमाया। टेर।


अजारा बजारा मावड़ी ,
सोनी जी बिठाऊला।
हुकम करो तो छतर ,
लाऊ म्हारी जोगमाया।
हिरदा में रेवो मावड़ी ,
परदा में रेवो।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,
देवो म्हारी जोगमाया। टेर।


अजारा बजारा मावड़ी ,
कन्दोई बिठाऊला।
हुकम करो तो लाडू ,
चढ़ाऊ म्हारी जोगमाया।
हिरदा में रेवो मावड़ी ,
परदा में रेवो।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,
देवो म्हारी जोगमाया। टेर।


भगत मंडल मैया ,
हिलमिल गावे।
शरणे आयो री लज्या ,
राखो म्हारी जोगमाया।
हिरदा में रेवो मावड़ी ,
परदा में रेवो।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,
देवो म्हारी जोगमाया। टेर।


जरूर पढ़ें :- सिंह चढ़े ने बेगा आवजो

जरूर पढ़ें :- सड़का सड़का दिवलीयो संजोय

mata rani ke bhajan lyrics in hindi

~ Hirda Me Revo Bhawani ~

hivde me revo mavdi,
parada me revo.
jug mahi jot sawai,
mhari jogmata.
davodi bhuja pe darshan,
devo mhari jogmaya.
hirda me revo mavdi,
parada me revo.


ajara bajara mavdi,
darji ji bithaula.
hukam karo to charna chadu,
mhari jogmaya.
hirda me revo mavdi,
parada me revo.
dovodi bhuja pe darshan,
devo mhari jogmaya.


ajara bajara mavdi,
mali ji bithaula .
hukam karo to fulda ,
lau mhari jogmaya.
hirda me revo mavdi,
parada me revo.
dovodi bhuja pe darshan,
devo mhari jogmaya.


ajara bajara mavdi ,
soni ji bithaula.
hukam karo to chatar,
lau mhari jogmaya.
hirda me revo mavdi,
parada me revo.
dovodi bhuja pe darshan,
devo mhari jogmaya.


ajara bajara mavdi,
kandoi bithaula.
hukam karo to ladu,
chadhau mhari jogmaya.
hirda me revo mavdi,
parada me revo.
dovodi bhuja pe darshan,
devo mhari jogmaya.


bhagat mandal maiya,
hilmil gave.
sharne aayo ri lajya ,
rakho mhari jogmaya.
hirda me revo mavdi,
parada me revo.
dovodi bhuja pe darshan,
devo mhari jogmaya.


जरूर पढ़ें :- ऊँचो रे देवल देवी रो उजलो

जरूर पढ़ें :- धोरा में धाम कहावे

माता जी के भजन लिरिक्स

~ हिरदा में रेवो भवानी ~

हिवड़ा में रेवो मावड़ी ,परदा में रेवो।
जुग माहि जोत सवाई ,म्हारी जोगमाता।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,देवो म्हारी जोगमाया ,
हिरदा में रेवो मावड़ी ,परदा में रेवो।

अजारा बजारा मावड़ी ,दरजी जी बिठाउला।
हुकम करो तो चरणा चाढू ,म्हारी जोगमाया।
हिरदा में रेवो मावड़ी ,परदा में रेवो।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,देवो म्हारी जोगमाया। टेर।

अजारा बजारा मावड़ी,माली जी बिठाऊला।
हुकम करो तो फुलड़ा ,लाऊ म्हारी जोगमाया।
हिरदा में रेवो मावड़ी ,परदा में रेवो।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,देवो म्हारी जोगमाया। टेर।

अजारा बजारा मावड़ी ,सोनी जी बिठाऊला।
हुकम करो तो छतर ,लाऊ म्हारी जोगमाया।
हिरदा में रेवो मावड़ी ,परदा में रेवो।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,देवो म्हारी जोगमाया। टेर।

अजारा बजारा मावड़ी ,कन्दोई बिठाऊला।
हुकम करो तो लाडू ,चढ़ाऊ म्हारी जोगमाया।
हिरदा में रेवो मावड़ी ,परदा में रेवो।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,देवो म्हारी जोगमाया। टेर।

भगत मंडल मैया ,हिलमिल गावे।
शरणे आयो री लज्या ,राखो म्हारी जोगमाया।
हिरदा में रेवो मावड़ी ,परदा में रेवो।
डावोडी भुजा पे दर्शन ,देवो म्हारी जोगमाया। टेर।

shyam paliwal ke bhajan

भजन :- हिवड़ा में रेवो मावड़ी
गायक :- श्याम पालीवाल
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- भगता रो हेलो सुनने आवजो

जरूर पढ़ें :- जगदंबा थारा नाम हजार

पिछला लेखसिंह चढ़े ने बेगा आवजो भजन लिरिक्स | Ambe Maa Singh Chad ne Bega Aavjo bhajan lyrics
अगला लेखखोल आडो खोल मारी जसोल री धनियानी भजन लिरिक्स | khol aado khol mari jasol ri dhariyani bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

15 + 8 =