धोरा में धाम कहावे थारो करणी नाम कहावे भजन लिरिक्स | Dhora Mein Dhaam Kahave bhajan lyrics

312

धोरा में धाम कहावे थारो करणी नाम कहावे भजन लिरिक्स

धोरा में धाम कहावे थारो करणी नाम कहावे भजन लिरिक्स Dhora Mein Dhaam Kahave karni mata ke bhajan lyrics

।। दोहा ।।
सींग चढ़े देवी मिले ,तो गरुड़ चड्या देवी मिले।
बेल चड्या शिव जी मले ,तो मारा पूरण होसी काम।


~ धोरा में धाम कहावे ~

धोरा में धाम कहावे ,
थारो करणी नाम कहावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,
थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे।


देशनोक में थारो धाम बड़ो है ,
करणी माताजी थारो नाम खरो है।
नर नारी दर्शन आवे ,
चरणा में शीश नवावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,
थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे। टेर।


नगर बीकाणो मैया आप बसायो ,
शेखोजी ने करणी पर्चो बतायो।
थारा रूप अनंत कहावे ,
कोई लीला जान ना पावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,
थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे। टेर।


जो भी शरण में थारे श्रद्धा सु आवे ,
करनल कीनियाणी उणरी आस पुरावे।
थाने चार खुट है ध्यावे ,
थारी जगमग जोत जगावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,
थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे। टेर।


सिंह सवारी करणी एक बार आवो ,
भोला भगता ने मैया दर्श दिखावो।
थारी मूरत नैन सुहावे ,
थारो मिन्दर मनडे भावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,
थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे। टेर।


लीला तिहारी करणी किसविध गावु ,
में तो अज्ञानी बालक पर नहीं पावु।
कोई दास अशोक सुनावे ,
करणी रो दास कहावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,
थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे। टेर।


जरूर पढ़ें :- भगता रो हेलो सुनने आवजो

जरूर पढ़ें :- जगदंबा थारा नाम हजार

karni mata ke bhajan lyrics in hindi

~ Dhora Mein Dhaam Kahave ~

dhora me dham kahave,
tharo karni naam kahave.
ho mhari mavdi e,
thara darshan su dukhda mit jave.


deshnok me tharo dham bado hai,
karni mataji tharo naam kharo hai.
nar nari darshan aave,
charna me shish navave.
ho mhari mavdi e,
thara darshan su dukhda mit jave.


nagar bikano maiya aap basayo,
sekhoji ne karni parcho batayo.
thara rup anant kahave,
koi leela jan na pave.
ho mhari mavdi e,
thara darshan su dukhda mit jave.


jo bhi sharan me thare shrdhdha su aave,
karnal kiniyani unri aas purave.
thane char khut hai dhyave,
thari jagmag jot jagave.
ho mhari mavdi e,
thara darshan su dukhda mit jave.


singh sawari karni ek bar aavo,
bhola bhagta ne maiya darsh dikhavo.
thari murat nain suhave,
tharo mindar mande bhave.
ho mhari mavdi e,
thara darshan su dukhda mit jave.


leela tihari karni kisvidh gavu,
me to agyani balak par nhi pavu.
koi das ashok sunave,
karni ro das kahave.
ho mhari mavdi e,
thara darshan su dukhda mit jave.


जरूर पढ़ें :- जियो घणावर राज घणावर

जरूर पढ़ें :- जय जय जय जगदम्बे माता 

करणी माता के भजन हिन्दी लिरिक्स

~ धोरा में धाम कहावे ~

धोरा में धाम कहावे ,थारो करणी नाम कहावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे।

देशनोक में थारो धाम बड़ो है ,
करणी माताजी थारो नाम खरो है।
नर नारी दर्शन आवे ,चरणा में शीश नवावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे। टेर।

नगर बीकाणो मैया आप बसायो ,
शेखोजी ने करणी पर्चो बतायो।
थारा रूप अनंत कहावे ,कोई लीला जान ना पावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे। टेर।

जो भी शरण में थारे श्रद्धा सु आवे ,
करनल कीनियाणी उणरी आस पुरावे।
थाने चार खुट है ध्यावे ,थारी जगमग जोत जगावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे। टेर।

सिंह सवारी करणी एक बार आवो ,
भोला भगता ने मैया दर्श दिखावो।
थारी मूरत नैन सुहावे ,थारो मिन्दर मनडे भावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे। टेर।

लीला तिहारी करणी किसविध गावु ,
में तो अज्ञानी बालक पर नहीं पावु।
कोई दास अशोक सुनावे ,करणी रो दास कहावे।
हो म्हारी मावड़ी ए ,थारा दर्शन सु दुखड़ा मिट जावे। टेर।

moinuddin manchala mata rani ke bhajan

भजन :- धोरा में धाम कहावे
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- सब जग तेरा दास भवानी 

जरूर पढ़ें :- रिमझिम रिमझिम करती मारी

पिछला लेखभगता रो हेलो सुनने आवजो म्हारी करणी माता भजन लिरिक्स | bhagta ro helo sun ne aavjo bhajan lyrics
अगला लेखतन पर लगा सिंदूरी रंग छमा छम नाच रहे बजरंग भजन लिरिक्स | Tan pe laga sinduri Rang bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

twenty − six =