भगता रो हेलो सुनने आवजो म्हारी करणी माता भजन लिरिक्स | bhagta ro helo sun ne aavjo bhajan lyrics

297

भगता रो हेलो सुनने आवजो म्हारी करणी माता भजन लिरिक्स

भगता रो हेलो सुनने आवजो म्हारी करणी माता भजन लिरिक्स, bhagta ro helo sun ne aavjo karni mata ke bhajan lyrics

~ भगता रो हेलो सुण ने आवजो ~

भगता रो हेलो सुण ने आवजो,
म्हारी करणी माता।
नित उठ जोडू थाने हाथ ओ ,
म्हारी करणी माता।
नित उठ जोडू थाने हाथ।


भगता पर छतर छाया राखजो ,
करनल कीनियाणी।
राखो भगत वाली लाज ,
ओ म्हारी करणी माता।
राखो भगत वाली लाज।


धोरा में बणियो थारो देवरो ,
म्हारी करणी माता।
शोभा है अपरम्पार ,
ओ म्हारी करणी माता।
शोभा है अपरम्पार।


भगता ने मोटो थारो आसरो ,
करनल कीनियाणी।
मोटो है थारोडो आधार ,
ओ म्हारी करणी माता।
मोटो है थारोडो आधार।


चारण कुल में अवतारी आप हो ,
म्हारी करणी माता।
जाणे है जुग संसार ,
ओ म्हारी करणी माता।
जाणे है जुग संसार।


कर में त्रिशूलधारी आप हो ,
म्हारी करणी माता।
शोभा है अपरम्पार ,
ओ म्हारी करणी माता।
शोभा है अपरम्पार।


ढोल नगारा बाजे नोबता ,
करनल कीनियाणी।
झालर री गूंजे झणकार ,
ओ म्हारी करणी माता।
झालर री गूंजे झणकार।


काबा हजारु थारे आंगणे ,
म्हारी करणी माता।
भगता री लागे है कतार ,
करनल कीनियाणी।
भगता री लागे है कतार।


शरणे आया री लज्या राखजो ,
म्हारी करणी माता।
कीजो सकळ री स्याय ,
ओ म्हारी करणी माता।
कीजो सकळ री स्याय।


विपदा री वेळा वेगी आवजो ,
करनल कीनियाणी।
दर्शन दीजो म्हाने आय ,
ओ म्हारी करणी माता।
दर्शन दीजो म्हाने आय।


भगत मोइनुदीन आपरो ,
म्हारी करणी माता।
आयो है थारे दरबार ,
ओ करनल कीनियाणी।
आयो है थारे दरबार।


चरणा री दीजो म्हाने चाकरी ,
करनल कीनियाणी।
कर दीजो इतनो उपकार ,
ओ म्हारी करणी माता।
कर दीजो इतनो उपकार।


जरूर पढ़ें :- जगदंबा थारा नाम हजार

जरूर पढ़ें :- जियो घणावर राज घणावर

karni mata ke bhajan lyrics in hindi

~ bhagta ro helo sun ne aavjo ~

bhagta ro helo sun ne ,
aavjo mhari karni mata.
nit uth jodu thane hath o,
mhari karni mata.
nit uth jodu thane hath.


bhagta par chatar chaya rakhjo,
karnal kiniyani.
rakho bhagat wali laj,
o mhari karni mata.
rakho bhagat wali laj.


dhora me baniyo tharo devro,
mhari karni mata.
shobha hai aprampar,
o mhari karni mata.
shobha hai aprampar.


bhagta ne moto tharo aasro,
karanal kiniyani.
moto hai tharodo aadhar,
o mhari karni mata.
moto hai tharodo aadhar.


charan kul me avtari aap ho,
mhari karni mata.
jane hai jug sansar,
o mahari karni mata.
jane hai jug sansar.


kar me trishuldhari aap ho,
mhari karni mata.
shobha hai aprampar,
o mahri karni mata.
shobha hai aparampar.


dhol nagada baje nobta,
karanal kiniyani.
jhalar ri gunje jhankar,
o mhari karani mata.
jhalar ri gujne jhankar.


kaba hajaru thare aangne,
mhari karni mata.
bhagta ri lage hai katar,
karnal kiniyani.
bhagta ri lage hai katar.


sharne aaya ri lajya rakhjo,
mhari karni mata.
kijo sakal ri syay,
o mhari karni mata.
kijo sakal ri syay.


vipda ri vela begi aavjo,
karanal kiniyani.
darshan dijo mhane aay,
o mhari karni mata.
darshan dijo mhane aay.


bhagat moenudin aapro,
mhari karni mata.
aayo hai thare darbar,
o karnal kiniyani.
aayo hai thare darbar.


charna ri dijo mhane chakari,
karanal kiniyani.
kar dijo ento upkar,
o mhari karni mata.
kar dijo ento upakar.


जरूर पढ़ें :- जय जय जय जगदम्बे माता

जरूर पढ़ें :- सब जग तेरा दास भवानी

करणी माता भजन लिरिक्स

~ भगता रो हेलो सुनने आवजो ~

भगता रो हेलो सुण ने ,आवजो म्हारी करणी माता।
नित उठ जोडू थाने हाथ ओ ,म्हारी करणी माता।
नित उठ जोडू थाने हाथ।

भगता पर छतर छाया राखजो ,करनल कीनियाणी।
राखो भगत वाली लाज ,ओ म्हारी करणी माता।
राखो भगत वाली लाज।

धोरा में बणियो थारो देवरो ,म्हारी करणी माता।
शोभा है अपरम्पार ,ओ म्हारी करणी माता।
शोभा है अपरम्पार।

भगता ने मोटो थारो आसरो ,करनल कीनियाणी।
मोटो है थारोडो आधार ,ओ म्हारी करणी माता।
मोटो है थारोडो आधार।

चारण कुल में अवतारी आप हो ,म्हारी करणी माता।
जाणे है जुग संसार ,ओ म्हारी करणी माता।
जाणे है जुग संसार।

कर में त्रिशूलधारी आप हो ,म्हारी करणी माता।
शोभा है अपरम्पार ,ओ म्हारी करणी माता।
शोभा है अपरम्पार।

ढोल नगारा बाजे नोबता ,करनल कीनियाणी।
झालर री गूंजे झणकार ,ओ म्हारी करणी माता।
झालर री गूंजे झणकार।

काबा हजारु थारे आंगणे ,म्हारी करणी माता।
भगता री लागे है कतार ,करनल कीनियाणी।
भगता री लागे है कतार।

शरणे आया री लज्या राखजो ,म्हारी करणी माता।
कीजो सकळ री स्याय ,ओ म्हारी करणी माता।
कीजो सकळ री स्याय।

विपदा री वेळा वेगी आवजो ,करनल कीनियाणी।
दर्शन दीजो म्हाने आय ,ओ म्हारी करणी माता।
दर्शन दीजो म्हाने आय।

भगत मोइनुदीन आपरो ,म्हारी करणी माता।
आयो है थारे दरबार ,ओ करनल कीनियाणी।
आयो है थारे दरबार।

चरणा री दीजो म्हाने चाकरी ,करनल कीनियाणी।
कर दीजो इतनो उपकार ,ओ म्हारी करणी माता।
कर दीजो इतनो उपकार।

moinuddin manchala mata rani ke bhajan

भजन :- भगता रो हेलो सुण ने आवजो
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- रिमझिम रिमझिम करती मारी

जरूर पढ़ें :- म्हाने दुर्गा रूप दिखा म्हारी माँ

पिछला लेखजगदंबा थारा नाम हजार कैसे लिखू कुकु पत्री भजन लिरिक्स | Jagdamba Thara Naam Hajar bhajan lyrics
अगला लेखधोरा में धाम कहावे थारो करणी नाम कहावे भजन लिरिक्स | Dhora Mein Dhaam Kahave bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

one × four =