जियो घणावर राज घणावर सुन्धा रा रे पहाडों में भजन लिरिक्स | Jiyo Ghana Var Raj Ghana Var bhajan lyrics

362

जियो घणावर राज घणावर सुन्धा रा रे पहाडों में भजन लिरिक्स

जियो घणावर राज घणावर सुन्धा रा रे पहाडों में भजन Jiyo Ghana Var Raj Ghana Var sundha mata ji ke bhajan lyrics

।। दोहा ।।
जय जय जय माँ अष्ट भवानी, थारी महिमा वेद बखाणी।
तीन लोक में होवे थारी पूजा ध्यान धरे सुर नर मुनिज्ञानी।


~ जियो घणावर राज घणावर ~

जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी।


राज घणावर थारी ने रे डावडिया ,
हवले रे देवे लोरिया जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।


भले भवानी थारो रे पुजारी ओ ,
आरतिया बेगा आवजो जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।


राज घणावर बागा रो रे वनमाली ,
फुलड़ा रा लावे सेंवरा जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।


भले भवानी दोता रो कंवरियों,
माताजी रे मंदिर आवियो जी।
राज घणावर निवे रे निवे ने ,
माजी रे पांवा लागियो जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।


भले भवानी सोना री रे थाली में ,
माताजी ने भोज परोसियो जी।
राज घणावर जिमे ने रे चौके ने ,
थाली रे ठोकर मारी ओ जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।


भले भवानी गाया रो रे ग्वालो ,
ओ वरत मांगवा आवियो जी।
राज घणावर मूंगा ने मोत्या रो ,
ओ थाल भर ने लावियो जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।


जरूर पढ़ें :- जय जय जय जगदम्बे माता

जरूर पढ़ें :- सब जग तेरा दास भवानी

sundha mata ji ke bhajan hindi lyrics

~ Jiyo Ghana Var Raj Ghana Var ~

jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.


raj ghanavar thari ne re davdiya,
havle re deve loriya ji.
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.


bhale bhawani tharo re pujari o,
aartiya bega aavjo ji .
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.


raj ghanavar baga ro re vanmali,
fulda ra lave senvra ji.
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.


bhale bhwani dota ro kanvariyo,
mataji re mandir aavijo ji.
raj ghanavar nive re nive ne,
maji re panva lagiyo ji.
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.


bhale bhawani sona ri re thali me,
mataji ne bhoj parosiyo ji.
raj ghanavar jime ne re choke ne,
thali re thokar mari o ji .
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.


bhale bhawani gaya ro re gwalio,
o varat mangava aaviyo ji.
raj ghanavar munga ne motya ro,
o thal bhar ne laviyo ji.
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.


जरूर पढ़ें :- रिमझिम रिमझिम करती मारी

जरूर पढ़ें :- म्हाने दुर्गा रूप दिखा म्हारी माँ

सुंधा माता का भजन देसी मारवाड़ी

~ जियो घणावर राज घणावर ~

जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी।

राज घणावर थारी ने रे डावडिया ,हवले रे देवे लोरिया जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी थारो रे पुजारी ओ ,आरतिया बेगा आवजो जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

राज घणावर बागा रो रे वनमाली ,फुलड़ा रा लावे सेंवरा जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी दोता रो कंवरियों,माताजी रे मंदिर आवियो जी।
राज घणावर निवे रे निवे ने ,माजी रे पांवा लागियो जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी सोना री रे थाली में ,माताजी ने भोज परोसियो जी।
राज घणावर जिमे ने रे चौके ने ,थाली रे ठोकर मारी ओ जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी गाया रो रे ग्वालो ,ओ वरत मांगवा आवियो जी।
राज घणावर मूंगा ने मोत्या रो ,ओ थाल भर ने लावियो जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

prakash mali ke desi bhajan

भजन :- जियो घणावर राज घणावर
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- हालो रे हालो आई माता रे धाम

जरूर पढ़ें :- कभी फुर्सत हो तो जगदंबे

पिछला लेखजय जय जय जगदम्बे माता भजन लिरिक्स | jai jai jai jagdambe mata bhajan lyrics
अगला लेखजगदंबा थारा नाम हजार कैसे लिखू कुकु पत्री भजन लिरिक्स | Jagdamba Thara Naam Hajar bhajan lyrics

3 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

15 + six =