जगदंबा थारा नाम हजार कैसे लिखू कुकु पत्री भजन लिरिक्स | Jagdamba Thara Naam Hajar bhajan lyrics

293

जगदंबा थारा नाम हजार कैसे लिखू कुकु पत्री भजन लिरिक्स

जगदंबा थारा नाम हजार कैसे लिखू कुकु पत्री भजन लिरिक्स Jagdamba Thara Naam Hajar mata rani ke bhajan lyrics

।। दोहा ।।
कंठ विराजे सरस्वती, हिवड़े में हिंगलाज।
रोम रोम में करणी बसे, नैना भेरू नाथ।


~ जगदम्बा थारा नाम हजार ~

जगदम्बा थारा नाम हजार,
कैसे लिखू कुंकुपत्री।
नवदुर्गा रा नाम हजार ,
कैसे लिखू कुंकुपत्री।

कुंकुपत्री रे माता प्रेम पत्री ,
कुंकुपत्री रे माता कागद पत्री।
जगदम्बा रा नवदुर्गा रा ,
जगजननी रा नाम हजार ,
कैसे लिखू कुंकुपत्री।


कोई केवे सुन्धा माता ,
कोई केवे करणी माता।
अरे कोई केवे जोगणियां मात ,
कैसे लिखू कुंकुपत्री।
जगदम्बा थारा नाम हजार,
कैसे लिखू कुंकुपत्री। टेर।


कोई केवे सांभर माता ,
कोई केवे तनोट माता।
अरे कोई केवे आशापुरी मांय ,
कैसे लिखू कुंकुपत्री।
जगदम्बा थारा नाम हजार,
कैसे लिखू कुंकुपत्री। टेर।


कोई केवे आई माता ,
कोई केवे शीतला माता।
अरे कोई केवे चामुंडा मात ,
कैसे लिखू कुंकुपत्री।
जगदम्बा थारा नाम हजार,
कैसे लिखू कुंकुपत्री। टेर।


बाबू पंवार महिमा सुनावे ,
मोइनुदीन जुगत सु गावे।
अरे राखो म्हाने चरणा मांय ,
कैसे लिखू कुंकुपत्री।
जगदम्बा थारा नाम हजार,
कैसे लिखू कुंकुपत्री। टेर।


जरूर पढ़ें :- जियो घणावर राज घणावर

जरूर पढ़ें :- जय जय जय जगदम्बे माता

mata rani ke bhajan lyrics in hindi

~ Jagdamba Thara Naam Hajar ~

jagdamba thara naam hajar,
kaise likhu kunkupatri.
navdurga thara naam hajar,
kaise likhu kunkupatri.

kunkupatri re mata prem patri,
kunkupatri re mata kagada patri.
jagdamba ra navdurga ra ,
jag janani ra naam jarar,
kaise likhu kunkupatri.


koi keve sundha mata,
koi keve karni mata.
are koi keve joganiya mat,
kaise likhu kunkupatri.
jagdamba thara naam hajar,
kaise likhu kunkupatri.


koi keve sanbhar mata,
koi keve tanot mata.
are koi keve ashapuri may,
kaise likhu kunkupatri.
jagdamba thara naam hajar,
kaise likhu kunkupatri.


koi keve aai mata,
koi keve shitala mata.
are koi keve chamunda mat,
kaise likhu kunkupatri.
jagdamba thara naam hajar,
kaise likhu kunkupatri.


babu panvar mahima sunave,
moinudin jugat su gave.
are rakho mhane charna may,
kaise likhu kunkupatri.
jagdamba thara naam hajar,
kaise likhu kunkupatri.


जरूर पढ़ें :- सब जग तेरा दास भवानी

जरूर पढ़ें :- रिमझिम रिमझिम करती मारी

माता जी के भजन लिरिक्स

~ जगदंबा थारा नाम हजार ~

जगदम्बा थारा नाम हजार,कैसे लिखू कुंकुपत्री।
नवदुर्गा रा नाम हजार ,कैसे लिखू कुंकुपत्री।

कुंकुपत्री रे माता प्रेम पत्री ,कुंकुपत्री रे माता कागद पत्री।
जगदम्बा रा नवदुर्गा रा ,जगजननी रा नाम हजार ,
कैसे लिखू कुंकुपत्री।

कोई केवे सुन्धा माता ,कोई केवे करणी माता।
अरे कोई केवे जोगणियां मात ,कैसे लिखू कुंकुपत्री।
जगदम्बा थारा नाम हजार,कैसे लिखू कुंकुपत्री। टेर।

कोई केवे सांभर माता ,कोई केवे तनोट माता।
अरे कोई केवे आशापुरी मांय ,कैसे लिखू कुंकुपत्री।
जगदम्बा थारा नाम हजार,कैसे लिखू कुंकुपत्री। टेर।

कोई केवे आई माता ,कोई केवे शीतला माता।
अरे कोई केवे चामुंडा मात ,कैसे लिखू कुंकुपत्री।
जगदम्बा थारा नाम हजार,कैसे लिखू कुंकुपत्री। टेर।

बाबू पंवार महिमा सुनावे ,मोइनुदीन जुगत सु गावे।
अरे राखो म्हाने चरणा मांय ,कैसे लिखू कुंकुपत्री।
जगदम्बा थारा नाम हजार,कैसे लिखू कुंकुपत्री। टेर।

bhikharam jajra ke bhajan

भजन :- जगदम्बा थारा नाम हजार
गायक :- भीखाराम जी जाजड़ा
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- म्हाने दुर्गा रूप दिखा म्हारी माँ

जरूर पढ़ें :- हालो रे हालो आई माता रे धाम

पिछला लेखजियो घणावर राज घणावर सुन्धा रा रे पहाडों में भजन लिरिक्स | Jiyo Ghana Var Raj Ghana Var bhajan lyrics
अगला लेखभगता रो हेलो सुनने आवजो म्हारी करणी माता भजन लिरिक्स | bhagta ro helo sun ne aavjo bhajan lyrics

4 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

one × 1 =