पांय लागू जी महाराज बिड़द बंका भजन लिरिक्स | Paaye Lagu Ji Maharaj bhajan lyrics

291

पांय लागू जी महाराज बिड़द बंका भजन लिरिक्स

पांय लागू जी महाराज बिड़द बंका भजन लिरिक्स, Paaye Lagu Ji Maharaj hanuman ji ke bhajan hindi lyrics

।। दोहा ।।
बार बार विनती करूं मांगू वरदान।
मेरे बाबा बजरंग बालो दो भक्ति वरदान।


~ पाये लागु महाराज बिड़द बंका ~

पाये लागु जी महाराज ,
बिड़द बंका।
बिड़द बंका ,
छीन में तोड़ी लंका।


कुण थारी माता ,
कुण थारा पिता।
कुण थारो नाम धरियो रे ,
हनुमन्ता।
पाये लागु जी महाराज ,
बिड़द बंका। टेर।


अंजनी म्हारी माता ,
पवन म्हारा पीता।
ब्रह्मा म्हारो नाम धरियो ,
हनुमन्ता।
पाये लागु जी महाराज ,
बिड़द बंका। टेर।


किना जी रे सत सु ,
सागर उतरया।
किणा जी रे बल ,
तोड़ी गढ़ लंका।
पाये लागु जी महाराज ,
बिड़द बंका। टेर।


सियाजी रे सत सु ,
सागर उतरया।
रामजी रे बल ,
तोड़ी गढ़ लंका।
पाये लागु जी महाराज ,
बिड़द बंका। टेर।


रावण मार ,
अहि रावण मारयो।
कुम्भकरण पर ,
बाजे डंका।
पाये लागु जी महाराज ,
बिड़द बंका। टेर।


तुलसीदास आस रघुवीर की।
असुर मार कर ,
मेटि शंका।
पाये लागु जी महाराज ,
बिड़द बंका। टेर।


जरूर पढ़े :- रावण के देश गयो

जरूर पढ़े :- सो सो सूरमा के बीच में

hanuman ji ke bhajan hindi lyrics

~ Paaye Lagu Ji Maharaj ~

paye lagu ji maharaj,
bidad banka.
bidad banka,
chhin me todi lanka.


kun thari mata,
kun thara peeta.
kun tharo naam dhariyo re,
hanumanta.
paye lagu ji maharaj,
bidad banka.


anjani mhari mata,
pavan mhara peeta.
brahma mharo naam dhariyo,
hanumanta .
paye lagu ji maharaj,
bidad banka.


kina ji re sat su,
sagar utariya.
kina ji re bal ,
todi ghadh lanka.
paye lagu ji maharaj,
bidad banka.


siya ji re sat su,
sagar utariya.
ram ji re bal ,
todi ghadh lanka.
paye lagu ji maharaj,
bidad banka.


ravan maar ,
ahi ravan maryo.
kumbhkaran par,
baje danka.
paye lagu ji maharaj,
bidad banka.


tulsi das aas raghuveer ki.
asur maar kar,
meti shanka.
paye lagu ji maharaj,
bidad banka.


जरूर पढ़े :- चालो जी चालो चालो बालाजी रे

जरूर पढ़े :- मारो बेड़ो लगा दीजो पार

बालाजी भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ पांय लागू जी महाराज बिड़द बंका ~

पाये लागु जी महाराज ,बिड़द बंका।
बिड़द बंका ,छीन में तोड़ी लंका।

कुण थारी माता ,कुण थारा पिता।
कुण थारो नाम धरियो रे ,हनुमन्ता।
पाये लागु जी महाराज ,बिड़द बंका। टेर।

अंजनी म्हारी माता ,पवन म्हारा पीता।
ब्रह्मा म्हारो नाम धरियो ,हनुमन्ता।
पाये लागु जी महाराज ,बिड़द बंका। टेर।

किना जी रे सत सु ,सागर उतरया।
किणा जी रे बल ,तोड़ी गढ़ लंका।
पाये लागु जी महाराज ,बिड़द बंका। टेर।

सियाजी रे सत सु ,सागर उतरया।
रामजी रे बल ,तोड़ी गढ़ लंका।
पाये लागु जी महाराज ,बिड़द बंका। टेर।

रावण मार ,अहि रावण मारयो।
कुम्भकरण पर ,बाजे डंका।
पाये लागु जी महाराज ,बिड़द बंका। टेर।

तुलसीदास आस रघुवीर की।
असुर मार कर ,मेटि शंका।
पाये लागु जी महाराज ,बिड़द बंका। टेर।

manish tiwari ke bhajan

भजन :- पाये लागु जी महाराज बिड़द बंका
गायक :- मनीष तिवारी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़े :- सीता माता की गोदी में

जरूर पढ़े :- वीर हनुमाना अति बलवाना

पिछला लेखरावण के देश गयो सिया को संदेशो लायो भजन लिरिक्स | ravan ke desh gayo bhajan lyrics
अगला लेखम्हाने दुर्गा रूप दिखा म्हारी माँ भजन लिरिक्स | Durga Roop Dikha Mari Maa bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

seventeen + sixteen =