चालो जी चालो चालो बालाजी रे धाम भजन लिरिक्स | chalo ji chalo balaji re dham bhajan lyrics

289

चालो जी चालो चालो बालाजी रे धाम भजन लिरिक्स

चालो जी चालो चालो बालाजी रे धाम भजन लिरिक्स chalo ji chalo balaji re dham hanuman ji bhajan lyrics

।। दोहा ।।
झूम उठा दिल देख नजारा, सालासर धाम का।
झंडा था श्रीराम का, डंका था हनुमान का।


~ चालो चाला बालाजी रे धाम ~

चालो जी चालो चालो भाईडा रे ,
चालो चाला बालाजी रे धाम।


सालासर में धाम कहावे ,
नर नारी दर्शन ने आवे।
मेवा मिसरी भोग चढ़ावे ,
राम नाम धुन सगळा गावे।
ध्यावे सब संसार भाईडा रे ,
चालो चाला बालाजी रे धाम। टेर।


माँ अंजनी रा लाल दुलारा ,
राम सिया रा सेवक प्यारा।
बाला लाल लंगोटी वाला ,
निज भक्ता रा है रखवाळा।
पवन पुत्र हनुमान भाईडा रे ,
चालो चाला बालाजी रे धाम। टेर।


चेत पूनम रो मेळो लागे ,
भीड़ घणी भगता री लागे।
ढोल नगाड़ा ताशा बाजे ,
सुता भाग भगत रा जागे।
गूंजे जय जयकार भाईडा रे ,
चालो चाला बालाजी रे धाम। टेर।


इन कलजुग में महिमा भारी ,
देव बड़ा बाला उपकारी।
बालाजी री छवि है न्यारी ,
मूरत लागे सब ने प्यारी।
शोभा है अपरम्पार भाईडा रे ,
चालो चाला बालाजी रे धाम। टेर।


महिमा दास अशोक सुणावे ,
धुप दीप कर ध्यान लगावे।
हाथ जोड़ अरदास सुणावे ,
बालाजी ने शीश नवावे।
भव सु कर दो पार भाईडा रे ,
चालो चाला बालाजी रे धाम। टेर।


जरूर पढ़ें :- मारो बेड़ो लगा दीजो पार बजरंग बालाजी

जरूर पढ़ें :- सीता माता की गोदी में

hanuman ji bhajan lyrics in hindi

~ chalo ji chalo balaji re dham ~

chalo ji chalo chalo bhaida re,
chalo chala balaji re dham.


salasar me dham jahave,
nar nari darshan ne aave.
meva misri bhog chadhave,
ram naam dhun sagla gave.
dhyave sab sansar bhaida re,
chalo chala balaji re dham.


maa anjani ra lal dulara,
ram siya ra sevak pyara.
bala lal langoti wala,
nij bhakta ra hai rakhwala.
pavan putra hanuman bhaida re,
chalo chala balaji re dham.


chet punam ro melo lage,
bhid ghani bhagta ri lage.
dhol nagada tasha baje,
suta bhag bhagat ra jage.
gunje jay jaykar bhaida re,
chalo chala balaji re dham.


en kaljug me mahima bhari,
dev bada bala upkari.
balaji ri chavi hai nyari,
murata lage sab ne pyari.
shobha hai aprampar bhaida re,
chalo chala balaji re dham.


mahima das ashok sunave ,
dhup deep kar dhyan lagave.
hath jod ardas sunave,
bajlaji ne shish naavave
bhav su kar do paar bhaida re,
chalo chala balaji re dham..


जरूर पढ़ें :- वीर हनुमाना अति बलवाना

जरूर पढ़ें :- सिया राम जी का डंका लंका में

बालाजी भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ चालो जी चालो चालो बालाजी रे धाम ~

चालो जी चालो चालो भाईडा रे ,चालो चाला बालाजी रे धाम।

सालासर में धाम कहावे ,नर नारी दर्शन ने आवे।
मेवा मिसरी भोग चढ़ावे ,राम नाम धुन सगळा गावे।
ध्यावे सब संसार भाईडा रे ,चालो चाला बालाजी रे धाम। टेर।

माँ अंजनी रा लाल दुलारा ,राम सिया रा सेवक प्यारा।
बाला लाल लंगोटी वाला ,निज भक्ता रा है रखवाळा।
पवन पुत्र हनुमान भाईडा रे ,चालो चाला बालाजी रे धाम। टेर।

चेत पूनम रो मेळो लागे ,भीड़ घणी भगता री लागे।
ढोल नगाड़ा ताशा बाजे ,सुता भाग भगत रा जागे।
गूंजे जय जयकार भाईडा रे ,चालो चाला बालाजी रे धाम। टेर।

इन कलजुग में महिमा भारी ,देव बड़ा बाला उपकारी।
बालाजी री छवि है न्यारी ,मूरत लागे सब ने प्यारी।
शोभा है अपरम्पार भाईडा रे ,चालो चाला बालाजी रे धाम। टेर।

महिमा दास अशोक सुणावे ,धुप दीप कर ध्यान लगावे।
हाथ जोड़ अरदास सुणावे ,बालाजी ने शीश नवावे।
भव सु कर दो पार भाईडा रे ,चालो चाला बालाजी रे धाम। टेर।

neeta nayak ke bhajan

भजन :- चालो चाला बालाजी रे धाम
गायिका :- नीता नायक
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- छम छम नाचे देखो वीर हनुमाना

जरूर पढ़ें :- कंचन कांच का बनिया रे हनुमान 

पिछला लेखराम सिया संग आवजो थारी घणी करूला मनवार भजन लिरिक्स | ram siya sang aavjo bhajan lyrics
अगला लेखसो सो सूरमा के बीच में अकेलो बालाजी भजन लिरिक्स | so so surma ke beech mein bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

three × 3 =