राम सिया संग आवजो थारी घणी करूला मनवार भजन लिरिक्स | ram siya sang aavjo bhajan lyrics

305

राम सिया संग आवजो थारी घणी करूला मनवार भजन लिरिक्स

राम सिया संग आवजो थारी घणी करूला मनवार भजन लिरिक्स, ram siya sang aavjo ram ji bhajan hindi lyrics

।। दोहा ।।
काम क्रोध मद लोभ की , जौ लौं मन में खान ।
तौ लौं पण्डित मूरखौं , तुलसी एक समान ।।


~ राम सिया संग आवजो ~

राम सिया संग आवजो रे,
राम सिया संग आवजो।
थारी घणी रे करू मनवार ,
पधारो म्हारे आँगणिये।


केवट रे घर आविया रे ,
केवट रे घर आविया।
कीनो भसागर पार ,
पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।


अंजनी सूत हनुमान ने ,
अंजनी सूत हनुमान ने।
दिनो भगती वरदान ,
पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।


सबरी रे घर आविया रे ,
सबरी रे घर आविया।
झूठा फल लीना खाय ,
पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।


पत्थर री ऋषि नार ने ,
पत्थर री ऋषि नार ने।
चरणा सु दिनी तार ,
पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।


तुलसीदास कथ गावता रे ,
तुलसीदास कथ गावता।
ज्या ने दर्शन दीना आय ,
पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।


आप पधारो रामजी रे ,
आप पधारो राम जी।
थारी जुग जुग जोवू वाट ,
पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।


दास अशोक री विनती रे ,
दास अशोक री विनती।
म्हारे सिर पर राखो हाथ ,
पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।


जरूर पढ़ें :- मेरी नैया में लक्ष्मण राम

जरूर पढ़ें :- राम नाम अति मीठा है

ram ji bhajan hindi lyrics

~  ram siya sang aavjo ~

ram siya sang aavjo re,
ram siya sang aavjo.
thari ghani re karu manvar,
padharo mhare aanganiye.


kevat re ghar aaviya re,
kevat re ghar aaviya.
kino bhavsagar paar,
padharo mhare aanganiye.


anjni sut hanuman ne,
anjani sut hanuman ne.
dino bhagati vardan ,
padharo mhare aangniye.


sabari re ghar aaviya re,
sabari re ghar aaviya.
jhutha fal leena khay,
padharo mhare aanganiye.


pathar ri rishi naar ne,
pathar ri rishi naar ne.
charna su dini taar,
padharo mhare aangniye.


tulsidas kath gavta re,
tulsidas kath gavta .
jya ne darshan dina aay,
padharo mhare aanganiye.


aap padharo ramji re,
aap padharo ram ji.
thari jug jug jovu vaat,
padharo mhare aanganiye.


das ashok ri vinti re,
das ashok ri vinti.
mhare sir par rakho hath,
padharo mhare aanganiye.


जरूर पढ़ें :- कभी कभी भगवान को भी

जरूर पढ़ें :- क्यों भूल गए श्यामा 

राम जी भजन लिरिक्स

~ राम सिया संग आवजो ~

राम सिया संग आवजो रे,राम सिया संग आवजो।
थारी घणी रे करू मनवार ,पधारो म्हारे आँगणिये।

केवट रे घर आविया रे ,केवट रे घर आविया।
कीनो भसागर पार ,पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।

अंजनी सूत हनुमान ने ,अंजनी सूत हनुमान ने।
दिनो भगती वरदान ,पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।

सबरी रे घर आविया रे ,सबरी रे घर आविया।
झूठा फल लीना खाय ,पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।

पत्थर री ऋषि नार ने ,पत्थर री ऋषि नार ने।
चरणा सु दिनी तार ,पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।

तुलसीदास कथ गावता रे ,तुलसीदास कथ गावता।
ज्या ने दर्शन दीना आय ,पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।

आप पधारो रामजी रे ,आप पधारो राम जी।
थारी जुग जुग जोवू वाट ,पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।

दास अशोक री विनती रे ,दास अशोक री विनती।
म्हारे सिर पर राखो हाथ ,पधारो म्हारे आँगणिये। टेर।

sitaram ji maharaj ke bhajan

भजन :- राम सिया संग आवजो
गायक :- सियाराम जी महाराज
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- राधे राधे जपो चले आएंगे

जरूर पढ़ें :- मेरा आपकी कृपा से

पिछला लेखमेरी नैया में लक्ष्मण राम गंगा मैया धीरे बहो भजन लिरिक्स | meri naiya me laxman ram bhajan lyrics
अगला लेखचालो जी चालो चालो बालाजी रे धाम भजन लिरिक्स | chalo ji chalo balaji re dham bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

4 − 2 =