राम नाम लड्डू गोपाल नाम घी भजन लिरिक्स | ram naam laddu gopal naam ghee bhajan lyrics

250

राम नाम लड्डू गोपाल नाम घी भजन लिरिक्स

राम नाम लड्डू गोपाल नाम घी भजन लिरिक्स ram naam laddu gopal naam ghee shri ram ji ke bhajan hindi lyrics

।। दोहा ।।
सुख के सागर राम है, दुःख के भंजनहार।
राम चरण तजिये नहीं, भजिये बारम्बार।


~ राम नाम लाडूङो ~

भाई ! राम नाम लाडूङो ,
गोपाल नाम घी।
कृष्ण नाम खीर खाण्ड ,
घोल घोल पी।


राम नाम रो लाडू खायो ,
शबरी भीलणी।
गौतम नार अहिल्या भाई ,
भव सु तीरगी।
राम नाम जपिया सु ,
सारा कारज सरसी।
भाई ! राम नाम लाडूङो ,
गोपाल नाम घी। टेर।


केवट और जटायु खायो ,
जामवंत बलराज।
हनुमत और विभीषण खायो ,
अंगद जी रे साथ।
रामजी रो नाम भाई ,
सीरो लापसी।
भाई ! राम नाम लाडूङो ,
गोपाल नाम घी। टेर।


भगता रे कारज री भाई ,
सांवरिये ने लाज।
राम कहे सीता सु भाई ,
में भगता रो दास।
भक्त पुकारे जद जद म्हाने ,
आनो पड़सी।
भाई ! राम नाम लाडूङो ,
गोपाल नाम घी। टेर।


भवसागर भरयोडो भाई ,
सतसंग नाम जहाज।
राम नाम पतवार पकड़ ले ,
सतगुरु जी रे साथ।
मोह माया रा सगळा फंदा ,
कट जासी।
भाई ! राम नाम लाडूङो ,
गोपाल नाम घी। टेर।


जरूर पढ़ें :- राम नाम अति मीठा है 

जरूर पढ़ें :- कभी कभी भगवान को भी

shri ram ji ke bhajan hindi lyrics

~ ram naam laddu gopal naam ghee ~

bhai ram naam ladudo,
gopal naam ghi.
krishn naam khir khand,
ghol ghol pi.


ram naam ro ladu khayo,
shabari bhilani.
gotam nar ahilya bhai,
bhav su tirgi.
ram naam japiya su,
sara karaj sarsi.
bhai ram naam ladudo,
gopal naam ghi.


kevat or jatayu khayo,
jamvant balraj.
hanumat or vibhishan khayo,
angad ji re sath.
ram ji ro naam bhai,
siro lapasi.
bhai ram naam ladudo,
gopal naam ghi.


bhagta re karaj ri bhai,
sanwariye ne laj.
ram kahe seeta su bhai,
me bhagta ro daas.
bhakt pukare jad jad mhane,
aano padasi.
bhai ram naam ladudo,
gopal naam ghi.


bhavsagar bharyodo bhai,
satsang naam jahaj.
ram naam patvar pakad le,
satguru ji re sath.
moh maya ra sagla fanda,
kat jaasi.
bhai ram naam ladudo,
gopal naam ghi.


जरूर पढ़ें :- चंदा छुप जा रे बादल में

जरूर पढ़ें :- म्हारो बेड़ो पार लगा दाता

श्री राम जी के भजन लिरिक्स

~ राम नाम लड्डू गोपाल नाम घी ~

भाई ! राम नाम लाडूङो ,गोपाल नाम घी।
कृष्ण नाम खीर खाण्ड ,घोल घोल पी।

राम नाम रो लाडू खायो ,शबरी भीलणी।
गौतम नार अहिल्या भाई ,भव सु तीरगी।
राम नाम जपिया सु ,सारा कारज सरसी।
भाई ! राम नाम लाडूङो ,गोपाल नाम घी। टेर।

केवट और जटायु खायो ,जामवंत बलराज।
हनुमत और विभीषण खायो ,अंगद जी रे साथ।
रामजी रो नाम भाई ,सीरो लापसी।
भाई ! राम नाम लाडूङो ,गोपाल नाम घी। टेर।

भगता रे कारज री भाई ,सांवरिये ने लाज।
राम कहे सीता सु भाई ,में भगता रो दास।
भक्त पुकारे जद जड़ म्हाने ,आनो पड़सी।
भाई ! राम नाम लाडूङो ,गोपाल नाम घी। टेर।

भवसागर भरयोडो भाई ,सतसंग नाम जहाज।
राम नाम पतवार पकड़ ले ,सतगुरु जी रे साथ।
मोह माया रा सगळा फंदा ,कट जासी।
भाई ! राम नाम लाडूङो ,गोपाल नाम घी। टेर।

moinuddin manchala ke bhajan

भजन :- राम नाम लाडूडो
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- क्यों भूल गए श्यामा

जरूर पढ़ें :- श्याम मने चाकर राखो जी 

पिछला लेखराम नाम अति मीठा है भजन लिरिक्स | ram naam ati meetha hai bhajan lyrics
अगला लेखथोड़ी देर सबर कोई कर जातो भजन लिरिक्स | thodi der koi sabar kar jato bhajan lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

13 + eighteen =