म्हारो बेड़ो पार लगा दाता भजन लिरिक्स | Maharo Bedo Paar Laga Data bhajan lyrics

1351

म्हारो बेड़ो पार लगा दाता भजन लिरिक्स

म्हारो बेड़ो पार लगा दाता भजन लिरिक्स Maharo Bedo Paar Laga Data sanwariya seth ji ke bhajan hindi lyrics

।। दोहा ।।
जब कोई नही आता, तब मेरे सांवरियां आते हैं।
मेरे दु:ख के दिनों में वो बड़े काम आते हैं।


~ म्हारो बेड़ो पार लगा ~

म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,
म्हारो बेड़ो पार लगा।
सांवरिया की शरण में आया ,
दर्शन की में आस लगा।


दान दया का दे दो स्वामी ,
तुम हो जग दातार।
तुम बिन नैया बिच भंवर में ,
कोण लगावे पार।
अपनी बीती बात सुनाने ,
जाऊ में अब और कहाँ।
म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,
म्हारो बेड़ो पार लगा। टेर।


मंडपिया के मांय आपको ,
मंदरियो मन भावे।
श्याम सलोनी सूरत आपकी ,
देख्या ही बण आवे।
निज मंदिर आपके ,
सोना का है पात लगा।
म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,
म्हारो बेड़ो पार लगा। टेर।


काहि काहि महिमा करू आपकी ,
वेदा कियो बखान।
साचा परचा आप दिखाया ,
जाणे सकल जहान।
भवर उड़ाकर धड़ायत ने ,
दीना आप तुरंत भगा।
म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,
म्हारो बेड़ो पार लगा। टेर।


चित्तोड़गढ़ जिला में बिराज्या ,
ठाकुर ठावी ठोड।
घणो भरोसो म्हाने थारो ,
थे भक्तन सिर मोड़।
कर दुष्टा रो नाश छोगाला ,
तीखी भाला अणि लगा।
म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,
म्हारो बेड़ो पार लगा। टेर।


पुण्य धरा मंडपिया नगर में ,
आदि जुगादि धाम।
गुर्जर पंडा करे चाकरी ,
दुनिया सिंवरे नाम।
कहे उकार छेल छोगाला ,
सोया म्हारा भाग जगा।
म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,
म्हारो बेड़ो पार लगा। टेर।


जरूर पढ़ें :- क्यों भूल गए श्यामा

जरूर पढ़ें :- श्याम मने चाकर राखो जी

sanwariya seth ji ke bhajan hindi lyrics

~ Maharo Bedo Paar Laga Data ~

mharo bedo paar laga data,
mharo bedo paar laga.
sanwariya ki sharan me aaya,
darshan ki me aas laga.


daan daya ka de do swami,
tum ho jag datar.
tum bin naiya bich bhanvar me,
kon lagave paar.
apni biti baat sunane ,
jau me ab ab or kaha.
mharo bedo paar laga data,
mharo bedo paar laga.


mandpiya ke may aapko,
mandriyo man bhave.
shyam saloni surat aapki,
dekhya hi ban aave.
nij mandir aapke,
sona ka hai paat laga.
mharo bedo paar laga data,
mharo bedo paar laga.


kahi kahi mahima karu aapki,
deva kiyo bakhan.
sacha parcha aap dikhaya,
jane sakal jahan.
bhanvar udakar dhadayat ne,
deena aap turant bhaga.
mharo bedo paar laga data,
mharo bedo paar laga.


chittorgarh jila me birajya,
thakur thavi thod.
ghano bharoso mhane tharo,
the bhaktan sir mod.
kar dustha ro nash chogala,
tikhi bhala ani laga.
mharo bedo paar laga data,
mharo bedo paar laga.


punye dhara mandpiya nagar me,
aadi jugadi dham.
gurjar panda kare chakari,
duniya sinvre naam.
kahe ukar chhel chhogala,
soya mhara bhag jaga.
mharo bedo paar laga data,
mharo bedo paar laga.


जरूर पढ़ें :- राधे राधे जपो चले आएंगे बिहारी

जरूर पढ़ें :- अपने पिया की मीरा बनी

मंडफिया वाला श्याम धनी के भजन लिरिक्स

~ म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ~

म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,म्हारो बेड़ो पार लगा।
सांवरिया की शरण में आया ,दर्शन की में आस लगा।

दान दया का दे दो स्वामी ,तुम हो जग दातार।
तुम बिन नैया बिच भंवर में ,कोण लगावे पार।
अपनी बीती बात सुनाने ,जाऊ में अब और कहाँ।
म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,म्हारो बेड़ो पार लगा। टेर।

मंडपिया के मांय आपको ,मंदरियो मन भावे।
श्याम सलोनी सूरत आपकी ,देख्या ही बण आवे।
निज मंदिर आपके ,सोना का है पात लगा।
म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,म्हारो बेड़ो पार लगा। टेर।

काहि काहि महिमा करू आपकी ,वेदा कियो बखान।
साचा परचा आप दिखाया ,जाणे सकल जहान।
भवर उड़ाकर धड़ायत ने ,दीना आप तुरंत भगा।
म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,म्हारो बेड़ो पार लगा। टेर।

चित्तोड़गढ़ जिला में बिराज्य ,ठाकुर ठावी ठोड।
घणो भरोसो म्हाने थारो ,थे भक्तन सिर मोड़।
कर दुष्टा रो नाश छोगाला ,तीखी भाला अणि लगा।
म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,म्हारो बेड़ो पार लगा। टेर।

पुण्य धरा मंडपिया नगर में ,आदि जुगादि धाम।
गुर्जर पंडा करे चाकरी ,दुनिया सिंवरे नाम।
कहे उकार छेल छोगाला ,सोया म्हारा भाग जगा।
म्हारो बेड़ो पार लगा दाता ,म्हारो बेड़ो पार लगा। टेर।

jagdish vaishnav ke bhajan lyrics

भजन :- म्हारो बेड़ो पार लगा
गायक :- जगदीश वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- थारोडी सेजा भूली सांवरा

जरूर पढ़ें :- रुत आया बोले मोरा जी

पिछला लेखक्यों भूल गए श्यामा मुझे पागल समझ कर भजन लिरिक्स | kyun bhool gaye shyama bhajan lyrics
अगला लेखचंदा छुप जा रे बादल में भजन लिरिक्स | chanda chup ja re badal mein bhajan lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eleven − two =