श्याम मने चाकर राखो जी भजन लिरिक्स | sawariya mane chakar rakho ji bhajan lyrics

1537

श्याम मने चाकर राखो जी भजन लिरिक्स

श्याम मने चाकर राखो जी भजन लिरिक्स sawariya mane chakar rakho ji meera bai bhajan with lyrics in hindi

।। दोहा ।।
सत्संगत हरी कथा, तुलसी दुर्लभ दोय।
सूत दारा और लक्मी, पापी के भी होय।


~ चाकर राखो जी ~

चाकर राखो जी ,
म्हाने राणी रूकमण रा भरतार।
सांवरिया म्हाने ,
चाकर राखो जी।


चाकर रहसु बाग़ लगासु,
नित उठ दर्शन पासू।
वृन्दावन री कुञ्ज गलिन में ,
गोविन्द रा गुण गासू ।
सांवरिया म्हाने ,
चाकर राखो जी। टेर।


नोकरी में दर्शन पावा ,
सुमिरण पावा खरची।
भाव भक्ति जागीरी पावा ,
तीनो बाता म्हारे सरसी।
सांवरिया म्हाने ,
चाकर राखो जी। टेर।


मोर मुकुट पीताम्बर सोवे ,
गल वैजन्ती माला।
वृंदावन में धेनु चरावे ,
मोहन मुरली वाला।
सांवरिया म्हाने ,
चाकर राखो जी। टेर।


ऊँचा ऊँचा महल चुणावा ,
अधबीच राखा बारी।
सांवरिया रा दर्शन पावा ,
लीला गावा थारी।
सांवरिया म्हाने ,
चाकर राखो जी। टेर।


जोगी आया जोग करण ने ,
तप कर ने सन्यासी।
हरी भजन ने साधु आया ,
वृन्दावन रा वासी।
सांवरिया म्हाने ,
चाकर राखो जी। टेर।


मीरा कहे प्रभु गहर गंभीरा ,
ह्रदय राखो धीरा।
आधी रात प्रभु दर्शन दीजो ,
प्रेम नदी ते तीरा।
सांवरिया म्हाने ,
चाकर राखो जी। टेर।


जरूर पढ़ें :- राधे राधे जपो चले आएंगे बिहारी

जरूर पढ़ें :- अपने पिया की मीरा बनी

meera bai bhajan with lyrics in hindi

~ sawariya mane chakar rakho ji ~

chakar rakho ji,
mhane rani rukaman ra bhartar.
sanwariya mhane ,
chakar rakho ji.


chakar rahasu bag lagsu,,
nit uth darshan pasu.
vridavan ri kunj galin me,
govind ra gun gaasu.
sanwariya mhane,
chakar rakho ji.


nokari me darshan pava,
sumiran pava kharchi.
bhav bhakti jagiri pava,
teeno bata mhare sarasi.
sanwariya mhane,
chakar rakho ji.


mor mukut pitambar sove,
gal vaijanti mala.
vrindavan me dhenu charave,
mohan murli wala.
sanwariya mhane,
chakar rakho ji.


uncha uncha mahal chunava,
adhbich rakha bari.
sanwariya ra darshan pava,
leela gava thari.
sanwariya mhane,
chakar rakho ji.


jogi aaya jog karan ne,
tap kar ne sanyasi.
hari bhajan ne sadhu aaya,
vrindavan ra vasi.
sanwariya mhane,
chakar rakho ji.


meera kahe prabhu gahar gambhira,
harday rakho dheera.
aadhi rat prabhu darshan dijo,
prem nadi te teera.
sanwariya mhane,
chakar rakho ji.


जरूर पढ़ें :- थारोडी सेजा भूली सांवरा

जरूर पढ़ें :- रुत आया बोले मोरा जी 

मीरा बाई भजन लिरिक्स

~ श्याम मने चाकर राखो जी ~

चाकर राखो जी ,म्हाने राणी रूकमण रा भरतार।
सांवरिया म्हाने ,चाकर राखो जी।

चाकर रहसु ,बाग़ लगासु नित उठ दर्शन पासू।
वृन्दावन री कुञ्ज गलिन में ,गोविन्द रा गुण गासू ।
सांवरिया म्हाने ,चाकर राखो जी। टेर।

नोकरी में दर्शन पावा ,सुमिरण पावा खरची।
भाव भक्ति जागीरी पावा ,तीनो बाता म्हारे सरसी।
सांवरिया म्हाने ,चाकर राखो जी। टेर।

मोर मुकुट पीताम्बर सोवे ,गल वैजन्ती माला।
वृंदावन में धेनु चरावे ,मोहन मुरली वाला।
सांवरिया म्हाने ,चाकर राखो जी। टेर।

ऊँचा ऊँचा महल चुणावा ,अधबीच राखा बारी।
सांवरिया रा दर्शन पावा ,लीला गावा थारी।
सांवरिया म्हाने ,चाकर राखो जी। टेर।

जोगी आया जोग करण ने ,तप कर ने सन्यासी।
हरी भजन ने साधु आया ,वृन्दावन रा वासी।
सांवरिया म्हाने ,चाकर राखो जी। टेर।

मीरा कहे प्रभु गहर गंभीरा ,ह्रदय राखो धीरा।
आधी रात प्रभु दर्शन दीजो ,प्रेम नदी ते तीरा।
सांवरिया म्हाने ,चाकर राखो जी। टेर।

Bhavana Lonkar ke bhajan lyrics

भजन :- चाकर राखो जी
गायिका :- भावना लोणकर
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- नदियाँ रो नीर सांवरा

जरूर पढ़ें :- घुंघरू छम छमा छम बाजे रे

पिछला लेखराधे राधे जपो चले आएंगे बिहारी भजन लिरिक्स | radhe radhe japo chale aaenge bihari bhajan lyrics
अगला लेखक्यों भूल गए श्यामा मुझे पागल समझ कर भजन लिरिक्स | kyun bhool gaye shyama bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

twelve + ten =