थारोडी सेजा भूली सांवरा नवसरहार भजन लिरिक्स | tharodi seja bhuli navsarhar sorath bhajan lyrics

775

थारोडी सेजा भूली सांवरा नवसरहार भजन लिरिक्स

थारोडी सेजा भूली सांवरा नवसरहार भजन लिरिक्स, tharodi seja bhuli navsarhar sorath bhajan lyrics

।। दोहा ।।
कृष्णा थे भल आवजो, सरद पूनम री रैण।
था बिन घडी नी आवडे, बिलखा लागे नैण।


~ थारोडी सेजा भूली सांवरा ~

थारोडी सेजा भूली सांवरा ,
नवसर हार।


नव दस मास म्हाने घडता ने लागा ,
घडिया घडिया सुघड़ सोनार।
थारोडी सेजा भूली सांवरा ,
नवसर हार। टेर।


हीरा हीरा माणक मोती जड़िया ,
नीलम पत्रा जवार।
थारोडी सेजा भूली सांवरा ,
नवसर हार। टेर।


सासु नणद म्हारी देराणी जेठाणी ,
नित उठ बोले म्हाने गाल।
थारोडी सेजा भूली सांवरा ,
नवसर हार। टेर।


के तो सांवरिया म्हारो हार दिरावो ,
नहीं तो म्हाने पीहर पहुँचाव।
थारोडी सेजा भूली सांवरा ,
नवसर हार। टेर।


मीरा कहे प्रभु गिरधर रा गुण ,
मिलिया म्हाने भुजा रे पसार।
थारोडी सेजा भूली सांवरा ,
नवसर हार। टेर।


जरूर पढ़ें :- रुत आया बोले मोरा जी

जरूर पढ़ें :- नदियाँ रो नीर सांवरा

sorath bhajan lyrics in hindi

~ tharodi seja bhuli navsarhar ~

tharodi seja bhuli sanwara,
navsar haar.


nav das maas mhane ghadta ne laga,
ghadiya ghadiya sughad sonar.
tharodi seja bhuli sanwara,
navsar haar.


heera heera manak moti jadiya,
nilam patta javar.
tharodi seja bhuli sanwara,
navsar haar.


sasu navad mhari derani jethani,
nit uth bole mhane gaal.
tharodi seja bhuli sanwara,
navsar haar.


ke to sanwariya mharo har diravo,
nhi to mhane pihar pahuchav.
tharodi seja bhuli sanwara,
navsar haar.


meera kahe prabhu girdhar ra gun,
miliya mhane bhuja re pasar.
tharodi seja bhuli sanwara,
navsar haar.


जरूर पढ़ें :- घुंघरू छम छमा छम बाजे रे

जरूर पढ़ें :- मोर छड़ी लहराई रे

राग सोरठ भजन राजस्थानी लिरिक्स

~ थारोडी सेजा भूली सांवरा नवसरहार ~

थारोडी सेजा भूली सांवरा ,नवसर हार।

नव दस मास म्हाने घडता ने लागा ,घडिया घडिया सुघड़ सोनार।
थारोडी सेजा भूली सांवरा ,नवसर हार। टेर।

हीरा हीरा माणक मोती जड़िया ,नीलम पत्रा जवार।
थारोडी सेजा भूली सांवरा ,नवसर हार। टेर।

सासु नणद म्हारी देराणी जेठाणी ,नित उठ बोले म्हाने गाल।
थारोडी सेजा भूली सांवरा ,नवसर हार। टेर।

के तो सांवरिया म्हारो हार दिरावो ,नहीं तो म्हाने पीहर पहुँचाव।
थारोडी सेजा भूली सांवरा ,नवसर हार। टेर।

मीरा कहे प्रभु गिरधर रा गुण ,मिलिया म्हाने भुजा रे पसार।
थारोडी सेजा भूली सांवरा ,नवसर हार। टेर।

shyam vaishnav ke bhajan lyrics

भजन :- थारोडी सेजा भूली सांवरा
गायक :- श्याम वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- जोगीड़ा ने जादू कीनो रे

जरूर पढ़ें :- थारा सु मनड़ो लागो रे

पिछला लेखरुत आया बोले मोरा जी श्याम बिना जीव दोरा भजन लिरिक्स | Rut aaya bole mora re bhajan lyrics
अगला लेखअपने पिया की मीरा बनी रे जोगणिया भजन लिरिक्स | apne piya ki meera bani re joganiya bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eighteen + 18 =